Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(Laputa @ 2011 05 06, 12:00)
Labai letai, bent man, atidaro kai daug tabu yra. O jei dar yra pries tai kruva atidaryta, nuluzta. Cia kazkada man buvo kad isimaginus darinejau darinejau, luzo, vel bandydavau atidaryti ir paskui isvis nuo jcrew ban'a parai gavau biggrin.gif
Tai geriausia kazkokius katalogelius pasidaryti.. O tada po 20 30 uzkraudineti.
Jauciu gerai skamba  blush2.gif bet pripazistu, man jcrew liga  doh.gif

Cia nuo interneto greicio irgi priklauso.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 06, 11:01)
Jei naudojat explorer'į galima visas nuorodas mestis favorituose į atskirą folder'į ir jį atsidaryt, tada irgi visas nuorodas iškart atidarinės

nu as turiu atskira jcrew kataloga Favorituose, bandau pasizymeti kelias nuorodas, kad atidarytu vienu metu, bet atidaro tik viena
?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 06, 12:01)
A, vsio jasna, tada netinka sitas variantas, nes pas mane nuorodu kokie 300 turbut doh.gif  lotuliukas.gif

Sumest i atskirus foldzerius pagal kategorijas.
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 06, 10:57)
bet exploreris to neturi, ar ne?

Yra ir exploreris, add to favorites smile.gif
QUOTE(linamog @ 2011 05 06, 10:59)
Susimeti i foldzeriuka nuorodas, kaip Explorery Favorites, taip Chrome yra Bookmark. Ir duoda funkcija visas sukauptas nuorodas vienu metu atidaryti atskiruose languose, prabegi per juos ir pasiziuri.
Haaa, radau ir Explorery!

Patogiau gal vienam lange, bet daugiau tab'u atsidaro, bet cia jau kaip kas nori.
Atsakyti
Linamog - kaip??
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 06, 12:01)
aciu, pabandziau veikia
o kaip paskui is ten nuoroda istrinti, paprastai uzdarai, ir kita karta jau nepasileidzia ji?  g.gif

jau issiaiskinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 06, 12:03)
nu as turiu atskira jcrew kataloga Favorituose, bandau pasizymeti kelias nuorodas, kad atidarytu vienu metu, bet atidaro tik viena
?

Lipk ant foldzerio, spausk desini mygta ir "Open a tab group".
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 06, 11:01)
aciu, pabandziau veikia
o kaip paskui is ten nuoroda istrinti, paprastai uzdarai, ir kita karta jau nepasileidzia ji?  g.gif

Jas reikia isaugoti, tai jos atsidarys ir veliau.

QUOTE(savita1 @ 2011 05 06, 11:01)
A, vsio jasna, tada netinka sitas variantas, nes pas mane nuorodu kokie 300 turbut doh.gif  lotuliukas.gif

Tai katalogus pasidaryk mirksiukas.gif Pas mane atskirai sukneles, atskirai sijonai ir t.t. biggrin.gif Bet atskirai pasidarius ir norimiausius, nes jei viska atidarineti tai irgi ilgokai uztrunka blush2.gif

QUOTE(vuolia @ 2011 05 06, 11:03)
?

Gal kas apie exploeri geriau paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 06, 12:03)
?

galima va taip, strėlytę spaudžiaut ir viską atidarys

user posted image

arba statot kursorių ant jcrew folderio ir ctrl+enter
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 06 gegužės 2011 - 11:10
QUOTE(linamog @ 2011 05 06, 11:05)
Lipk ant foldzerio, spausk desini mygta ir "Open a tab group".

Blyn, neduoda man opcijos Open a tab group, yra tik Open ir vsio. taigi cia butu isganymas smile.gif
Atsakyti
O kuri nors naudoja Safari, galima taip pat atidaryti daug nuordu? g.gif
Atsakyti
Reikia eiti į favorites ne meniu juostoje, o kur yra Favorite bar - su žvaigždute Favorite parašyta.... nežinau ar aiškiai parašiau smile.gif

QUOTE(vuolia @ 2011 05 06, 12:08)
Blyn, neduoda man opcijos Open a tab group, yra tik Open ir vsio. taigi cia butu isganymas smile.gif

Atsakyti