Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(linamog @ 2011 05 06, 11:51)
As supratau. Cia turbut Google Chrome narsyklej, ane? Genialu. bigsmile.gif

as naudojuois google chrome, bet nesupratau irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 06, 10:51)
As supratau. Cia turbut Google Chrome narsyklej, ane? Genialu. bigsmile.gif

man taip puse diedo ssss atidare doh.gif

aga, cia per google chrome - tik man tai geriau po viena atsidarineti nuoroda nei visas is karto - del priezasties nurodytos auksciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutik: 06 gegužės 2011 - 10:56
QUOTE(savita1 @ 2011 05 06, 11:48)
Paaiskink sita veiksma placiau, nes nesupratau blush2.gif  biggrin.gif

va va, as irgi nesupratau, paaiskinkite man, ne kompiuterastei.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 06, 11:53)
as naudojuois google chrome, bet nesupratau irgi  blush2.gif

ir man neaisku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 06, 10:48)
Paaiskink sita veiksma placiau, nes nesupratau blush2.gif  biggrin.gif

As mozilla naudojuos, bet ir chrome turi kazkokie atitikmenys buti. Atsidarau atskira langa, susirandu teisingas nuorodas norimu rubeliu ir issiaugau visa tas nuorodas i viena folderi. O paskui visa ta folderi ir paleidziu, 20 ar 30 tab'u.. Taip daug greiciau, nei po viena atskirai tikrinti. Tik nezinau ar aiskiai as cia nupasakojau, gal kas papildyti gales ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 06, 10:56)
As mozilla naudojuos, bet ir chrome turi kazkokie atitikmenys buti. Atsidarau atskira langa, susirandu teisingas nuorodas norimu rubeliu ir issiaugau visa tas nuorodas i viena folderi. O paskui visa ta folderi ir paleidziu, 20 ar 30 tab'u.. Taip daug greiciau, nei po viena atskirai tikrinti. Tik nezinau ar aiskiai as cia nupasakojau, gal kas papildyti gales  ax.gif

bet exploreris to neturi, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 06 gegužės 2011 - 10:58
QUOTE(Laputa @ 2011 05 06, 11:56)
As mozilla naudojuos, bet ir chrome turi kazkokie atitikmenys buti. Atsidarau atskira langa, susirandu teisingas nuorodas norimu rubeliu ir issiaugau visa tas nuorodas i viena folderi. O paskui visa ta folderi ir paleidziu, 20 ar 30 tab'u.. Taip daug greiciau, nei po viena atskirai tikrinti. Tik nezinau ar aiskiai as cia nupasakojau, gal kas papildyti gales  ax.gif

Susimeti i foldzeriuka nuorodas, kaip Explorery Favorites, taip Chrome yra Bookmark. Ir duoda funkcija visas sukauptas nuorodas vienu metu atidaryti atskiruose languose, prabegi per juos ir pasiziuri.
Haaa, radau ir Explorery! Tik reikia i foldzeri susimest. Bet darbe man sitas fintas neisdegs, galiu likt stipriai nesuprasta. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 gegužės 2011 - 11:01
QUOTE(Rutik @ 2011 05 06, 11:54)
man taip puse diedo ssss atidare  doh.gif

aga, cia per google chrome - tik man tai geriau po viena atsidarineti nuoroda nei visas is karto - del priezasties nurodytos auksciau  biggrin.gif

ai supratau ir as bigsmile.gif
as tai pasizymiu su CTRL kurios man aktualios, ir tada OPEN ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 05 06, 10:54)
man taip puse diedo ssss atidare  doh.gif

aga, cia per google chrome - tik man tai geriau po viena atsidarineti nuoroda nei visas is karto - del priezasties nurodytos auksciau  biggrin.gif

Labai letai, bent man, atidaro kai daug tabu yra. O jei dar yra pries tai kruva atidaryta, nuluzta. Cia kazkada man buvo kad isimaginus darinejau darinejau, luzo, vel bandydavau atidaryti ir paskui isvis nuo jcrew ban'a parai gavau biggrin.gif
Tai geriausia kazkokius katalogelius pasidaryti.. O tada po 20 30 uzkraudineti.
Jauciu gerai skamba blush2.gif bet pripazistu, man jcrew liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 06, 11:56)

aciu, pabandziau veikia
o kaip paskui is ten nuoroda istrinti, paprastai uzdarai, ir kita karta jau nepasileidzia ji? g.gif
Atsakyti
Jei naudojat explorer'į galima visas nuorodas mestis favorituose į atskirą folder'į ir jį atsidaryt, tada irgi visas nuorodas iškart atidarinės
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 06, 11:59)
Susimeti i foldzeriuka nuorodas, kaip Explorery Favorites, taip Chrome yra Bookmark. Ir duoda funkcija visas sukauptas nuorodas vienu metu atidaryti atskiruose languose, prabegi per juos ir pasiziuri.
Haaa, radau ir Explorery!

A, vsio jasna, tada netinka sitas variantas, nes pas mane nuorodu kokie 300 turbut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti