QUOTE(Tiffany @ 2011 06 30, 16:27)
ateinu su klausimu bei jusu nuomones pasiteirauti musu vaikelis turetu gimti gruodzio/sausio men, planuoju pirkti lopsini vezima, siuo metu suintrigavo Peg Perego Culla Masciau apie 3-1 variantus, bet jau po pusmecio bus birzelio men ir jau noresis lengvo sportinuko, todel ir nusprendziau, kad neverta pirkti didelio universalaus vezimo su sportine dalim Ka manot apie tai ir apie sita vezimuka
Labai grazus ,nes ir mes toki jau uzsisakem laukiam atvezant..
Gavom ir isbandem Per Perego Aria, esu labai patenkinta Lengvas, manevringas, pirkiniu krepsio dydis patiko, o ypac tas buteliuko ar puodelio laikiklis, kadangi megstu nusipirkt kavos vaiksciodama Vezimelis tikrai nera mazas, drasiai tilptu ir prirengtas vaikas manau, na manoji smulki, tai nepergyvenu Vaziuoja gerai, aisku siek tiek pasikrato kai nelygus takas arba akmenuku daug, bet ir nereikia noret kad toks lengvas mazais ratukais vezimelis vaziuotu kaip vezimas pripuciamais ratais.
Sakykit mamytes kas pliko swich turite, ar platus sis sporinukas, ar telpa didesnis vaikiukas? Ir dar klausimukas ar ant to remo nuemus sportinuka galima uzdeti koki peg perego lopsi?
QUOTE(lusis @ 2011 07 07, 17:27)
Sakykit mamytes kas pliko swich turite, ar platus sis sporinukas, ar telpa didesnis vaikiukas? Ir dar klausimukas ar ant to remo nuemus sportinuka galima uzdeti koki peg perego lopsi?
Lopšys tinka Naveta.
QUOTE(Tiffany @ 2011 06 30, 15:27)
ateinu su klausimu bei jusu nuomones pasiteirauti musu vaikelis turetu gimti gruodzio/sausio men, planuoju pirkti lopsini vezima, siuo metu suintrigavo Peg Perego Culla Masciau apie 3-1 variantus, bet jau po pusmecio bus birzelio men ir jau noresis lengvo sportinuko, todel ir nusprendziau, kad neverta pirkti didelio universalaus vezimo su sportine dalim Ka manot apie tai ir apie sita vezimuka
mes leliaus laukiam lapkritį, bet irgi apsistoję esam ties Culla (tik labai noriu mėlyno). Iš pradžių dar abejojau dėl važiuoklės, bet paskui pamąsčius supratau, kad taip ar taip palikinėsiu ją mašinoje. Be to mes ieškojome, kad lopšys tvirtintusi mašinoje
Sveikos mamytes,
ruosiuosi savo 1 metuku ir 3 menesiuku vyrukui pirkti peg perego sportinukas ir radau pagal skelbima Peg Perego Pliko Pramette 2010m kolekcijos - spalva 'corno'. Ieskau visaip internete ir erandu kiek kainuoja naujo tokio vezimuko kaina. Nes musu rastasis idealios bukles ir pardavinejantis tevelis praso 400 lt. Gal kuri mamyte jau turi patirties su situo modeliuku? Mano vaikiukas sveria 13 kg. Tikiuosi dar tilpsime i sy vezimuka. Kadangi as kauniete, o vezimukas randasi Vilniuje, tai noriu jusu pasiklausti ka manote apie butent sy vezimely: Peg Perego Pliko Pramette 2010m kolekcijos, kokie pliusai ir minusai? Nes kiek skaiciau sita tema tai pagrinde mamytes kalba apie SI ir P3 modeliukus. Iskarto laaaabai aciu atsakiusioms mamytems i mano klausimus.
ruosiuosi savo 1 metuku ir 3 menesiuku vyrukui pirkti peg perego sportinukas ir radau pagal skelbima Peg Perego Pliko Pramette 2010m kolekcijos - spalva 'corno'. Ieskau visaip internete ir erandu kiek kainuoja naujo tokio vezimuko kaina. Nes musu rastasis idealios bukles ir pardavinejantis tevelis praso 400 lt. Gal kuri mamyte jau turi patirties su situo modeliuku? Mano vaikiukas sveria 13 kg. Tikiuosi dar tilpsime i sy vezimuka. Kadangi as kauniete, o vezimukas randasi Vilniuje, tai noriu jusu pasiklausti ka manote apie butent sy vezimely: Peg Perego Pliko Pramette 2010m kolekcijos, kokie pliusai ir minusai? Nes kiek skaiciau sita tema tai pagrinde mamytes kalba apie SI ir P3 modeliukus. Iskarto laaaabai aciu atsakiusioms mamytems i mano klausimus.
Info apie Pramette iekokit ne kaip Peg perego, o kaip Mamas and Papas.
Dekui - dabar visai kitas reikalas! is karto info radau. Tai dar gal pasakysit ar ta Mamas&Papas ir pegperego- tai cia ne ta pati firma? Nebesusigaudau. Skaitau skaitau ir nebesuprantu
Mamas Papas eina UK rinkai, PP europai.
Kaip gerai merginos, kad jus man blondinei paaiskinote - o tai sedziu prie pc ir dvejoju: pirkt ar nepirk.. Dar vienas klausimas.. Kazin nebus per didelis mano vaikiukas jau sitam vezimeliui. Noreciau iki ziemos juo naudotis, o mums jau 1 metukai ir 3 menesiukai. Ir mano vyrukas sunkokas palyginus su bendraamziais. Iki kokio mazdaug amziaus jus sodinate i jy savo stebukliukus? Zinau kad svoris iki 15 kg. lygtais parasytas sitam vezimeliui, tai ir galvoju kaip greit mes tuos 2 kg priaugsim.. o gal koky kita vezima ziuretis, bet neisivaizuoju koks tai galetu buti, kad daugiau nei iki 15 kg atlaikytu..Visai susipainiojau