Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(gitulia @ 2012 04 04, 13:32)
Cia kaip bebecaru temoj, vienoms lopsys atviras, kitom nesamone-uzdaras, o rezultate yra maziausiai triju modifikaciju lopsiai skirtingais uzklotais ir neaisku kuri apie koki lopsi kalba  lotuliukas.gif
Taip ir pas jus - vienos vaikas 2.5 m. 90 cm., kitos 2 metu dar aukstesnis ir stambesnis, tai skirtingai ir vezimai atrodo.
Pvz. man su saviskiu dvimetinuku dabar visi vezimai maziukai su trumpom sedynem ir nezinau ka pirkt vasarai  doh.gif

Cia tokie vyrai uzaugot todel kad BEBECARo lopsys didelis buvo biggrin.gif
Gausi dabar XLR pirkt........
su velykom Gitulia.
Atsakyti
rimai, va ko ko bet jau XLR tai net uz dykai neimciau lotuliukas.gif Man jis grynas nesusipratimas, negana, kad griozdas islankstytas, ilgas kaip slide sulankstytas ir net i pacia ilgiausia bagazine reikia skers kist, nuo pusantru metu vaiko kojos miegant uz sedynes kyso, tai dar ir jo rankenos ciut ne pabarzdej man baigias lotuliukas.gif
Atsakyti
o grįžtant prie peregų... tai nežinau, man ta easy drive rankena vistiek keistoka. Nesuprantu, kam joje reikėjo daryti keturis sudūrimus.. Manau galėjo apsieiti su dviem, ir ji būtų tvirtesnė.

Va tose vietose, rankena laikosi ant kniedės. Tarsi jau tokiam gamintojui būtų sunku tą vietą padaryt be sujungimo.
Foto skolinta iš rusių forumo:
user posted image

O visi sudūrimai, kaip žinia, konfortos neprideda.

Šiaip pažoūrėjau kad ir pvz Inglesina Otutopanašiai susideda, rankena kažkaip susilenkia (jis sunkesnis ir brangesnis)
Ir lyg bebe - confort elea... irgi sunkesnis/brangesnis.
Bet gyvai nemačius.

Tai va ta rankena biški sunervino. Na lauke dar nebandžiau, bet faktas, jog vežant jau sunkesnį vaiką, reik primint koja lipant ant bordiūro.
Su lopšiu gal pakanka ir taip.

Čia dar du sujungimai, per šitas vietas lankstosi. O tos movos važinėja lengvai... Nesifiksuoja. Pabandžiau užtraukt stipriau, ant tokių cypsiukų, tai palstmasė toj vietoj pabalo. O jei pabalo reiškias suplyš jei taip darysiu.
Vėl skolinta:

Tada pradėjau skaitinėt apie visokius prabangesnius vežimėlius, bet kad ir gaidys... kas be amortikų visiška, kas su mikroskopiniais priekiniais ratais, kas sveria nežmoniškai, kas atviras, kas dydžio su lig automobiliu...

Tada pažiūrėjau, kad pvz prabangieji Martinelli, kurie kainuoja dar kaip minimum geru tūkstančiu brangiau, jei ne daugiau (3 dalys) irgi ytra ant to pačio rėmo, tik kad paschromuoto, bet i6 principo konstrukcija lygiau ta pati. Tai įdomu ar tokios kainos vežimai turį tų pačių problemų. g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, ieškom ir mes skėtuko savo 8 mėn. sūnukui. Linkstu prie Easy drive, nors dar gyvai neteko jo pačiupinėti ir apžiūrėti. Si kažkaip mažokas pasirodė. Jau dabar sveriam 10, panašu, kad vaikinas nebus iš mažųjų smile.gif Gal kuri mamytė netyčia matė/žino, kur Kaune Easy drive yra? Kiek ieškojau - deficitas, arba nemoku ieškot. Taip norėtųsi gyvai apžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2012 04 07, 12:37)
Sveikos, ieškom ir mes skėtuko savo 8 mėn. sūnukui. Linkstu prie Easy drive, nors dar gyvai neteko jo pačiupinėti ir apžiūrėti. Si kažkaip mažokas pasirodė. Jau dabar sveriam 10, panašu, kad vaikinas nebus iš mažųjų smile.gif  Gal kuri mamytė netyčia matė/žino, kur Kaune Easy drive yra? Kiek ieškojau - deficitas, arba nemoku ieškot. Taip norėtųsi gyvai apžiūrėt.

kaune kotrynoje kestucio gatveje buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 04 07, 16:55)
kaune kotrynoje kestucio gatveje buvo  mirksiukas.gif

Ne, nėra, Buvau praeitą savaitę nuvažiavus, žadėjo, kad atveš, bet vakar skambinau - nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2012 04 07, 16:00)
Ne, nėra, Buvau praeitą savaitę nuvažiavus, žadėjo, kad atveš, bet vakar skambinau - nėra  verysad.gif

tai ispirke matyt ,nes as kai buvau buvo apziurejau mirksiukas.gif buvo tamsiai melynas wub.gif Teks palaukt arba vaziuot i koki vilniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2012 04 07, 12:37)
Sveikos, ieškom ir mes skėtuko savo 8 mėn. sūnukui. Linkstu prie Easy drive, nors dar gyvai neteko jo pačiupinėti ir apžiūrėti. Si kažkaip mažokas pasirodė. Jau dabar sveriam 10, panašu, kad vaikinas nebus iš mažųjų smile.gif  Gal kuri mamytė netyčia matė/žino, kur Kaune Easy drive yra? Kiek ieškojau - deficitas, arba nemoku ieškot. Taip norėtųsi gyvai apžiūrėt.

Pagaliau ir mes gavom savo raudonuką thumbup.gif sveriam 11 kg ir puikiai telpam į easy drivą thumbup.gif mane irgi biskį rankena sudiorgino, galėtų būti aukštesnė,nes aš aukšta, ir galėtų stabilesnė būti. Ant bordiūrų lipa gerai, daugiau lyg ir neišlindo nusiskundimų.
Atsakyti
Sveikos, PP gerbejos 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu gretas - isigijome deveta Switch vezimeli, kol kas esam patenkinti thumbup.gif
Tik klausimas del dirzu iskilo, kaip jie turi tvirtintis? Virsuje kabinasi ant kabliuko, o sonuose yra skyles, bet prakisus tuos galiukus, niekaip nerandu kur juos uzfiksuoti doh.gif Nes ju neuzkisus, tai kazkaip nelabai yra naudos is tu dirzu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(FunnySunny @ 2012 04 08, 18:20)
Sveikos, PP gerbejos  4u.gif Jungiuosi ir as i jusu gretas - isigijome deveta Switch vezimeli, kol kas esam patenkinti  thumbup.gif
Tik klausimas del dirzu iskilo, kaip jie turi tvirtintis? Virsuje kabinasi ant kabliuko, o sonuose yra skyles, bet prakisus tuos galiukus, niekaip nerandu kur juos uzfiksuoti  doh.gif Nes ju neuzkisus, tai kazkaip nelabai yra naudos is tu dirzu...  g.gif

pas mane yra p3 su tuo kabliuku, bet nelabai suprantu kas turi tvirtintis?

visi diržai turi būt išorėje, o prie rėmo apačioje prisukti varžtais. Bet nesuprantu ar apie tai buvo klausimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 04 08, 11:14)
Pagaliau ir mes gavom savo raudonuką  thumbup.gif  sveriam 11 kg ir puikiai telpam į easy drivą  thumbup.gif mane irgi biskį rankena sudiorgino, galėtų būti aukštesnė,nes aš aukšta, ir galėtų stabilesnė būti. Ant bordiūrų lipa gerai, daugiau lyg ir neišlindo nusiskundimų.

lipat ant bordiūrų tiesiog žemyn spausdama rankeną, ar ir koja padedat? Nes instrukcijoj rekomenduojama padėt koja lipant. Nu aš tą daryt ant P3 pripratus, tai manau stengsiuos nepamiršt šio įpročio ir su easy drivu, nes nesinorėtų per tąsujungimą rankenos sugadint.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 13, 11:15)
pausdama rankeną, ar ir koja padedat? Nes instrukcijoj rekomenduojama padėt koja lipant. Nu aš tą daryt ant P3 pripratus, tai manau stengsiuos nepamiršt šio įpročio ir su easy drivu, nes nesinorėtų per tąsujungimą rankenos sugadint.

pas mus šalia parkas ir nėra bordiūrų,tai manau nesusigadins rankena,o šiaip tai jo,koja ir aš priremiu.Tai va,jokių bėdų neišlindo,nu tik ta rankena čiudna doh.gif
Atsakyti
Na va, pasirodo PP Switch turi daugiau pliusu... biggrin.gif Bent jau del rankenos nereikia galvos sukti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FunnySunny @ 2012 04 08, 18:20)
Sveikos, PP gerbejos  4u.gif Jungiuosi ir as i jusu gretas - isigijome deveta Switch vezimeli, kol kas esam patenkinti  thumbup.gif
Tik klausimas del dirzu iskilo, kaip jie turi tvirtintis? Virsuje kabinasi ant kabliuko, o sonuose yra skyles, bet prakisus tuos galiukus, niekaip nerandu kur juos uzfiksuoti  doh.gif Nes ju neuzkisus, tai kazkaip nelabai yra naudos is tu dirzu...  g.gif

O tai kur kas Jums ten nesueina? Nes virsutiniai dirzai kur per petukus, kabinasi kabliukais, o soniniai paprastai isikisa ir uzsisega i ta didziaja sagti. Daugiau ten nera jokios matematikos. smile.gif As tai per peciu nesegu, nes mano mazylei ziauriai nepatinka buti taip prikaustitai. Prisegu per pilviuka-klyniuka ir viskas.
Atsakyti