Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 18, 08:16)
tamsiai melyna. pirkom kelis men naudota,su garantija.

cia is panevezio gal pirkot? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 18, 08:54)
cia is panevezio gal pirkot? wub.gif

jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 18, 09:44)

mano drauge skambino klausinejosi,bet nepirko ,kad tamsiai melyna spalvyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 18, 09:52)
mano drauge skambino klausinejosi,bet nepirko ,kad tamsiai melyna spalvyte ax.gif

ir aš juo domėjaus lotuliukas.gif
Atsakyti
spalvyte super, grazi labai. as patenkinta. smile.gif aisku gal vasarai noretus kokio raudono
Papildyta:
idomu kokia kaina jums bus naujo kai koperuosites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 18, 09:58)
ir aš juo domėjaus  lotuliukas.gif

geras visi tuo paciu domejosi mano drauge buti emusi jei butu pas ja berniukas,bet mergytei nenorejo tokios tamsos spalvyte ax.gif pas jus berniukas gal?
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 18, 10:07)
geras visi tuo paciu domejosi mano drauge buti emusi jei butu pas ja berniukas,bet mergytei nenorejo tokios tamsos spalvyte ax.gif  pas jus berniukas gal?

ne mergyte, ir pas moteri, pas kuria pirkau irgi mergyte smile.gif siaip labai grazi melyna spalvyte, tikejausi negrazesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 18, 10:12)
ne mergyte, ir pas moteri, pas kuria pirkau irgi mergyte smile.gif siaip labai grazi melyna spalvyte, tikejausi negrazesnes smile.gif

kaip idomiai mergytei melyna perka g.gif nors jei grazi spalvyte blush2.gif
Nu zodziu sekmes vazinejant savo naujaja karieta o svarbiausia ,kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
o ar yra taisykles kam kokia spalvyte? biggrin.gif aisku raudona man grazesne ar kokia violetine, nes megstu ryskias splavas, bet piniginiu atzvilgiu si apsimokejo paimti smile.gif jei kooperuotumetes ir pasiulytu patrauklia kaina praneskite, dar drauge domisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 18, 10:06)

idomu kokia kaina jums bus naujo kai koperuosites smile.gif

aha,rytoj turėtume sužinoti bigsmile.gif
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 18, 10:07)
geras visi tuo paciu domejosi mano drauge buti emusi jei butu pas ja berniukas,bet mergytei nenorejo tokios tamsos spalvyte ax.gif  pas jus berniukas gal?

aš gal būčiau susidomėjus,bet realiai apžiūrėti man per toli,o pirkti nemačius nesinorėjo.
Papildyta:
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 18, 10:29)
o ar yra taisykles kam kokia spalvyte? biggrin.gif aisku raudona man grazesne ar kokia violetine, nes megstu ryskias splavas, bet piniginiu atzvilgiu si apsimokejo paimti smile.gif jei kooperuotumetes ir pasiulytu patrauklia kaina praneskite, dar drauge domisi smile.gif

va bigsmile.gif tai jei imtume tris tai gal dar daugiau nuleistų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 18, 10:29)

ne nera jokiu taisykliu kas kam labiau prie sirdies ta ir perka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 18, 10:31)
aha,rytoj turėtume sužinoti  bigsmile.gif

aš gal būčiau susidomėjus,bet realiai apžiūrėti man per toli,o pirkti nemačius nesinorėjo.
Papildyta:

va  bigsmile.gif  tai jei imtume tris tai gal dar daugiau nuleistų  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

bet siaip vezimukas sakau superinis, gal tik pakojukas galetu buti ilgesnis, bet ir siaip ilga sedima dalis. bet vietos uzima mazai, nebarska thumbup.gif
Atsakyti