Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 14, 23:49)
Na, bet kokiu atveju sportinis vezimas ir lieka sportiniu. Cia juk ne guoliniai dideli guminiai ratai. Kad barskaliukas Switch, tikrai negaleciau pasakyti, bet jei lyginant su tais vezimais, kurie turi pripuciamus didelius ratus, tai zinoma, jis daug kietesnis ir ratukai barska. Tik tas barskejimas nera didelis. Priklausomai kokie saligatviai. Jei saligatviai geri, tai jis puikiai vaziuoja ir visai nebarska. Aisku, jei jau vaziuosite per duobeta keliuka, tai trupuciuka kratys.  biggrin.gif  Zodziu, barskejimas ne lygus barskejimui, kam kaip atrodo.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu nezinau, man jis kuo puikiausiai "lipa" ant tu saligatviu ir visai nereikia kojom "spardyt".  schmoll.gif

nu man tai atrodo kad niekas ten nebarška, visi keturi ratai turi amortizatorius, kaip skėtukas tai važiuoja tikrai minkštai. Aišku ne tas pats kas dideli ratai. Ar juo lab nuo klasikinio perėjus gali būt šokas.
O kratytis aišku kažkik kratosi važiuojant.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 15, 08:53)
nu man tai atrodo kad niekas ten nebarška, visi keturi ratai turi amortizatorius, kaip skėtukas tai važiuoja tikrai minkštai. Aišku ne tas pats kas dideli ratai. Ar juo lab nuo klasikinio perėjus gali būt šokas.
O kratytis aišku kažkik kratosi važiuojant.

Na, man jis irgi nebarska, bet juk sunku zmogui paaiskinti ir tiksliai issireiksti, o tuo labiau, jei prie sportinuko pereis nuo klasikinio vezimelio, ar vezimelio su pripucimais ratais. mirksiukas.gif Nes kai pasakysi, kad klasiskai vaziuoja ir turi amortizatorius, tai mamytes taip ir isivaizduos, jog vaziuos lygiai taip pat kaip ir su klasikiniu vezimeliu. biggrin.gif As taip pat nusiskundimu neturiu, kuo puikiausiai vazinejom ir per sniega, ir per balas, ir dar puikiau vazinesim vasara. thumbup.gif Tikrai dziaugiuosi pirkiniu, geras daigtas tiek kokybe, tiek isvaizda. thumbup.gif
Atsakyti
Vis tiek prasau pagalbos del vezimeli Si 4u.gif , nes Pliko P3 turiu ir zinau jo trukumus ir pliusus. Mamytes, kurios turite Si pasidalinkite patirtimi, ar tikrai patogus vezimelis? Mano dukryte sveria 12 kg. ar mes patogiai sedetume? Nuvykti kartu su dukryte ir apsiziureti, tikrai neturiu galimybes verysad.gif Pirkciau tik internetu, todel ir prasau pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Rasykit is kokio jus miesto, gal kokia mamyte sutiktu su jumis susitikti pasivaiksciosti su SI wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 15, 13:34)
Rasykit is kokio jus miesto, gal kokia mamyte sutiktu su jumis susitikti pasivaiksciosti su SI wink.gif

Esu is Taurages 4u.gif
Atsakyti
kodėl Kotrynos puslapyje kainų nėra ?? Kur jas galima pasižiūrėti ?
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 16, 10:45)
kodėl Kotrynos puslapyje kainų nėra ?? Kur jas galima pasižiūrėti ?

http://www.jusuvaiku...=...72&Itemid=1

https://www.babymark...l...id_52[]=107

http://vaikutis.lt/7-peg-perego

Tik PVZ Vaikutyje nakcijon4s kainos kaikurios laužtos iš piršto, nes vz šitas http://vaikutis.lt/u...y-drive-31.html tikrai nekainavo 2699 niekur biggrin.gif biggrin.gif

O babymarketas yra Kotrynos
iš asmeninės patirties rekomenduoju pirmajį linką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 16 kovo 2012 - 12:30
Sveikos, mamytės. Labai ieškau šio vežimuko. Gal žinote, kas parduoda?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2012 03 17, 13:22)
Sveikos, mamytės. Labai ieškau šio vežimuko. Gal žinote, kas parduoda?
user posted image

yra skelbiu . lt iveskite kur paieska GT3
Papildyta:
Nusipirkome EASY DRIVE. Superinis vezimukas, vaziuoja minkstai ir tyliai, nes tikejaus barskucio, erdvus, bagazineje kompaktiskas, pirkiniu krepsys super didelis. zodziu pasaka o ne vezimas, man labai patinka. su viena ranka super vairuojas. Uzdaras, nu kolkas tik pliusai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 17, 13:32)
yra skelbiu . lt iveskite kur paieska GT3
Papildyta:
Nusipirkome EASY DRIVE. Superinis vezimukas, vaziuoja minkstai ir tyliai, nes tikejaus barskucio, erdvus, bagazineje kompaktiskas, pirkiniu krepsys super didelis. zodziu pasaka o ne vezimas, man labai patinka. su viena ranka super vairuojas. Uzdaras, nu kolkas tik pliusai smile.gif

SVEIKINAM SU PUIKIU PIRKINIU drinks_cheers.gif
kokia spalvyte pasirinkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 17, 13:32)

kaip faina thumbup.gif mes su drauge sugalvojom pirkti,tai parašiau pardavėjam laišką, gal nuolaidą kokią suteiks, kad du perkam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 17, 18:20)
SVEIKINAM SU PUIKIU PIRKINIU drinks_cheers.gif
kokia spalvyte pasirinkot? ax.gif

tamsiai melyna. pirkom kelis men naudota,su garantija.
Atsakyti