Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Varėnė @ 2011 05 31, 11:59)
Gal kas jau apžiūrėjot gyvai PP VELA easy drive?
Kaina geresnė nei SI, be to ištisa rankena, šiek tiek didesni ratai.
Tik nėra gulimos padėties ir susilanksto į knygą.
user posted image

ir pakojis berods nesireguliuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, sakykite, o kuo skiriasi Peg Perego Pliko Switch compact nuo Peg Perego Pliko P3 compact completo? g.gif Na zinau, kad vienam galima krypti keisti, o kitame ne...o kuo dar? Gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(LittleMiracle @ 2011 06 07, 10:05)
sveikos, sakykite, o kuo skiriasi Peg Perego Pliko Switch compact nuo Peg Perego Pliko P3 compact completog.gif Na zinau, kad vienam galima krypti keisti, o kitame ne...o kuo dar? Gal zinote?

Na tai esminis skirtumas, kad sėdynės kryptis keičiama.
Taip pat dar skiriasi svoriu - Switch compact 1 kg sunkesnis.
Atsakyti
sakykit, mamytes, koks svoris peg perego pliko switch vezimelio? ir tas buomelis atrodo taip zemai, idomu ar didesnis vaikiukas laisvai tilps g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
Ar yra kas bandę parsisiųsti vežimą Peg Perego iš bimbomarket.it? ax.gif
Užsisakiau, tik matyt pataikiau blogu laiku, kažko jiems sunkiai sekasi pagaminti ir labai vėliuja doh.gif kaži ar sulauksiu aš jo verysad.gif
Atsakyti
gal dar kuti mamyte galetu palyginti siuos du sportinukus: Peg Perego Venezia ir Pliko Switch Empire? 4u.gif Niu niekaip neissirenku is tu dvieju doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 19, 18:15)
sakykit, mamytes, koks svoris peg perego pliko switch vezimelio? ir tas buomelis atrodo taip zemai, idomu ar didesnis vaikiukas laisvai tilps g.gif  g.gif

user posted image

cia foto,tai ne swich

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 19, 21:25)
gal dar kuti mamyte galetu palyginti siuos du sportinukus: Peg Perego Venezia ir Pliko Switch Empire? 4u.gif Niu niekaip neissirenku is tu dvieju doh.gif  doh.gif

as jamciau swich, mn tas venezia,kaip tarybinis,o ir venezia permetama rankena,kuri nepatogi kai vaika vesite berodz i save
Papildyta:
QUOTE(Ramunelek @ 2011 05 06, 10:55)
Sveikos mamytes,dar karteli norejau suzinoti ,kaip sekasi toms kurios turi odinukus ,ar neturi problemu su jais ir ar siaip klasikiniai variantai geri ,patogus,nes kazkaip noreciau butent odinuko ir tik klasikinio.Aciu smile.gif

tikrai klasikiniai labai geri jie smile.gif o odinukus ypac lengva priziureti,daug geriau negu medziaginiai wink.gif
QUOTE(Varėnė @ 2011 05 31, 10:59)
Gal kas jau apžiūrėjot gyvai PP VELA easy drive?
Kaina geresnė nei SI, be to ištisa rankena, šiek tiek didesni ratai.
Tik nėra gulimos padėties ir susilanksto į knygą.
user posted image

nu atrodo graziai,bet ar tik nebus jis realiai toks zaislinis,kaip aria? doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 20, 01:43)
cia foto,tai ne swich

atsiprasau, daug vakar studijavausi bet nelabai dar modelius atskiriu blush2.gif

as jamciau swich, mn tas venezia,kaip tarybinis,o ir venezia permetama rankena,kuri nepatogi kai vaika vesite berodz i save

tai va as irgi prisiskaiciau ir galvoju, kad paskui gali buti nepatogu vezti. bet idomu, ar vaikuciui paaugus, tas buomelis nesirems i kojytes, jis man taip atrodo zemai, palyginus su mano turimo vezimo g.gif ir dar gal teko ji kilnoti, koks realiai svoris? 4u.gif
gal dabar jau to vezimaicio nuotraukyte su tuo zemu buomeliu, o gal tik man taip atrodo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 20 birželio 2011 - 10:41
kadangi ne sau perku, o griztanciai pusseserei is uzsienio vasarai, tai norisi isrinkti geriausia varianta, su "navarotais" ax.gif ot gavau uzduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 20, 11:38)
kadangi ne sau perku, o griztanciai pusseserei is uzsienio vasarai, tai norisi isrinkti geriausia varianta, su "navarotais" ax.gif ot gavau uzduoti doh.gif

nu pas mane pliko p3, tai tas buomelis tikrai ne žemas, tiesiog nugara auk6ta tai gal foto taip tik atrodo. Dukra pus antrų metu ir telpa ji ten puikiai. Tikrai Pereg oskėčiai - patogūs vežimai. Jei dar žiemom pravažiuotų išvis būtų nerealūs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 20 birželio 2011 - 12:20
ieksau ir as vezimo.. vis neissirenku doh.gif
labai traukia pliko switch.. bet... gazdina mane atskiros rankenos..kazin ar nenesa i viena puse, kai stumi su viena ranka? kadangi turiu didesne dukra, tai ji nori man ranka duoti eidama.. tai teks stumti su viena.. g.gif
pasidalinkit patirtimi.. ir kai susilanksto ar daug vietos uzima? 4u.gif
Atsakyti
aš važinedama su "ragais" mieste ir pan užfiksuoju priekinius ratus, nes na menkiausias nuolydir ir vežimukas rieda i šoną,o užfiksavus ratus galiam ir s viena rankastumti, bet jei reiktų tik su viena, tai nežinau ar butu labai jau patogu, ypač kai reik suk, kelt ant bordiuro ir pan
Atsakyti