QUOTE(axioma @ 2011 06 22, 09:42)
Sveikos
noriu paklausti apie savo katino elgesį. Jam dabar 6 mėnesiai, porieš porą dienų kastravom. Jau geras mėnuo kaip jis drebina uodegytę Na išsirieščia ir taip purto savo uodegą, apčiupinėjus tas vietas- nedrėgna, taip daro gana dažnai ir praktiškai visada kai ruošiu jiems maistą. Kad kniauktų ar siusiotų nevietoj nepasitaikė. Tas uodegytės purtymas liko ir po kastracijos. Nesuprantu, čia jis žymėti mokinasi ar tiesiog iš laimės taip daro?..
Dar man gražuolis po kastracijos pradėjo kakoti ne tolete savo, o ant vonios kilimėlio. Šiandien vėl pripyliau kraiko ( buvo toletinis popierius, kaip liepė veterinaras) tai tikiuosi, kad čia ir bus problema, o ne kas rimčiau.
noriu paklausti apie savo katino elgesį. Jam dabar 6 mėnesiai, porieš porą dienų kastravom. Jau geras mėnuo kaip jis drebina uodegytę Na išsirieščia ir taip purto savo uodegą, apčiupinėjus tas vietas- nedrėgna, taip daro gana dažnai ir praktiškai visada kai ruošiu jiems maistą. Kad kniauktų ar siusiotų nevietoj nepasitaikė. Tas uodegytės purtymas liko ir po kastracijos. Nesuprantu, čia jis žymėti mokinasi ar tiesiog iš laimės taip daro?..
Dar man gražuolis po kastracijos pradėjo kakoti ne tolete savo, o ant vonios kilimėlio. Šiandien vėl pripyliau kraiko ( buvo toletinis popierius, kaip liepė veterinaras) tai tikiuosi, kad čia ir bus problema, o ne kas rimčiau.
del uodegos purtymo ai nieko tokio jei nezymi.
Del kakojimo gali buti, kad po kastracijos nuejo i wc kakoti ir jam skaudejo (po operacijos) tai jam susiasociajavo kad kaltas tualetas (GALBUT).
pabandykite pakeisti kraika, pastumto dezute i siek tiek kita vieta ar pan
QUOTE(Tangomanija @ 2011 06 22, 20:50)
Aciu, NEREALI, uz patarimus.O jie tikrai stebuklingai veikia ! Musu chuliganas - kandziulnykas Tunas , nustojo kandziotis! Tereikejo poros kartu igrusti pirsta jam i rykle , kaip Jus ir minejote, ir puikus rezultatas!!! Lyg tai ir noretu kasti , bet staiga jau beveik issiziojes prisimena , kad cia visai neskanu gali buti ir vietoj kandimo palaizo ir nusisuka isdidziai. .Dar karta labai DIDELIS ACIU ! Sianakt pradesime "naktiniu orgiju nutraukimo " programa Kuo geriausios kloties Jums ir Jusu augintiniams
ACIU. dziaugiuosi, kad padejo
QUOTE(krika @ 2011 06 22, 21:19)
jo žaidimas - kandžiojimasis. jei rankas suslėpsi po kaldra, tai jis šoks į veidą.
aišku ne nakties metu, jis taikosi į plikas kojas mano jaunėlė dukra nuo jo kenčia, kai jis taip žaidžia (o gal tik čia mano supratimas, kad jis taip žaidžia) ji pradeda verkti.(..)
dabar iškilo klausimas. kiek vadų gali būti namuose? jei aš matau, kad kandžioja žaizdamas mano vaikus, ar aš turiu pulti ir rodyti, kad negalima vaikų skriausti, nes tai AŠ-VADAS taip pasakiau.
ar išmokyti vaikus būti vadais
aišku ne nakties metu, jis taikosi į plikas kojas mano jaunėlė dukra nuo jo kenčia, kai jis taip žaidžia (o gal tik čia mano supratimas, kad jis taip žaidžia) ji pradeda verkti.(..)
dabar iškilo klausimas. kiek vadų gali būti namuose? jei aš matau, kad kandžioja žaizdamas mano vaikus, ar aš turiu pulti ir rodyti, kad negalima vaikų skriausti, nes tai AŠ-VADAS taip pasakiau.
ar išmokyti vaikus būti vadais
Del kandziojimo jau rasiau: pirstas i burna, putimas i nosi, apspjaudymas, sprigtas i ausi, trinktelejimas per nosi.
Pas mane vaikas bent anksciau buvo traktuojamas kaip "gaujos vado jauniklis"
Nors siaip jis kartais pakankina tas kates is dusios taip, kad manau, jog jos ji laiko gaujos vadu taip pat.
pasistenkite pabuti kartu su vaiku ir katinuku kai jie zaidzia ir isikist kai reikia. Pakelt kaciuka uz kupros papurtyt apsnypst, pabart.
Kita karta duokite dukrai vandens purkstuka, kad purkstu kai kanda.
bet tuo paciu REIKIA IR VAIKUI AISKINTI KAIP JIS TURI ZAISTI SU KACIUKU.
kad nesigautu paskui, jog vaikas terorizuos kaciuka ir kaciukas tiesiog ginsis !