Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(birzelinuke @ 2011 06 07, 20:54)
nepades lotuliukas.gif  jei nereguojam tai tada ateina ir laizo nosis, su lepecka tepena per nugara ar galva kad prizadint lotuliukas.gif

Mazdaug taip? lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

QUOTE(Zai @ 2011 06 14, 07:35)
O kaip reiktų daryti su tų veislių katėmis, kurių negalima kelti už kupros?

Bandyt taikyt kitus budus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 06 14, 21:33)
Mazdaug taip?  lotuliukas.gif

kaip pirstu i aki lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tas paskutinis paveiksliukas kur kate per viduri lovos tai musu kasdienybe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kate uzima 2/3 lovos o mes dviese grudames i likusia dali lotuliukas.gif o jei pabandom ji pastumt tai jis guledamas isispiria savo galutinem pedutem i nugara man ar brangiajam ir stumia is visos jegos mus atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 06 15, 00:33)
Mazdaug taip?  lotuliukas.gif

Oi, čia grynas mūsų kačiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(birzelinuke @ 2011 06 15, 14:41)
kaip pirstu i aki lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o tas paskutinis paveiksliukas kur kate per viduri lovos tai musu kasdienybe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kate uzima 2/3 lovos o mes dviese grudames i likusia dali lotuliukas.gif o jei pabandom ji pastumt tai jis guledamas isispiria savo galutinem pedutem i nugara man ar brangiajam ir stumia is visos jegos mus atgal lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepykit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šitie komiksai yra mano favoritiniai apie kates. va cia ju yra daugiau:
Angliskai >>
Rusiskai >>

O cia dazniausia problemu priezastis lotuliukas.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nereali: 16 birželio 2011 - 00:50
NEREALI, noriu patarimo, susimaišiau biški blush2.gif Mūsų katytė, 16 savaičių, pats tas auklėjimo laikas, ir aišku, pats tas šokinėjimas ant kojų, ant rankų, miegoti nedavimas ir t.t. ir pan. Kaip suprantu, norint užsiauginti gerą katę, viso to reiktų neleisti jai daryti? g.gif
Atsakyti
4u.gif NEREALI , is ties , puikus patarimai , kuriais nedelsiant puoliau naudotis .Turim Muse 1 metu ir Tuna 16 sav..Muse rami , nesidraskanti - visada pavyzdingo elgesio mergaite.O stai Tunas - bandziuga , kaip reta , vedantis is kelio ir musu pavyzdingaja Muse.Is ties ir as noreciau dar vieno patarimo , nes musu kates sugalvojo "kelti balius" naktimis.Visa diena miega ,tinginiauja , o kai tik isjungiame sviesas ir susiruosiame miegoti - prasideda ju linksmybes.Eina kuliais , laksto ir duksta po visa nama kaip drambliai , kol pavargsta , o pavargsta ne taip jau greitai ir taip KIEKVIENA nakti.Bandziau atskirti - tai sedi abudu skirtingose duru pusese ir rekia kaip pasiute.Purskiau vandeniu , snypsciau , meciau lengvas sliures - be poveikio.Visa seima jau pavargo nuo tu ju "linksmybiu".Bandziau diena neduoti miegot , primaitinu sociai vakare - tas pats scenarijus . Muse kastruota , o Tunas bus kastruojamas liepos 11d. Gerbiama NEREALI , ar turite koki stebuklinga recepta mano kaciu naktinems orgijoms nuraminti g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Tangomanija @ 2011 06 17, 23:04)
Gerbiama NEREALI , ar turite koki stebuklinga recepta mano kaciu naktinems orgijoms nuraminti  g.gif  ???

Keliu į viršų temą, nes atsibodo keltis kasdien 5 ryto biggrin.gif tiesa, pas mane kacius vienas
Atsakyti
Sorry buvau siek tiek islekusi. ryt pasitengsiu atrasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 06 17, 10:54)
NEREALI, noriu patarimo, susimaišiau biški  blush2.gif Mūsų katytė, 16 savaičių, pats tas auklėjimo laikas, ir aišku, pats tas šokinėjimas ant kojų, ant rankų, miegoti nedavimas ir t.t. ir pan. Kaip suprantu, norint užsiauginti gerą katę, viso to reiktų neleisti jai daryti?  g.gif

16 savaiciu dar visiskas kudikis. Auklekite ŠVELNIAI pvz pūstelejimais i nosi, ar papurtymais uz kupros (kaip mamos kates daro).
Bet jau is karto rodykite kad koks nors jos elgesys jums nepatinka.

Tik nesitikekite, kad toks kudikis is karto viska ir supras wink.gif Juk ir vaikai ne is karto supranta, kad negalima sysiot i kelnes wink.gif

QUOTE(Tangomanija @ 2011 06 17, 22:04)
4u.gif NEREALI , is ties , puikus patarimai , kuriais nedelsiant puoliau naudotis .Turim Muse 1 metu ir Tuna 16 sav..Muse rami , nesidraskanti - visada pavyzdingo elgesio mergaite.O stai Tunas - bandziuga , kaip reta , vedantis is kelio ir musu pavyzdingaja Muse.Is ties ir as noreciau dar vieno patarimo , nes musu kates sugalvojo "kelti balius" naktimis.Visa diena miega ,tinginiauja , o kai tik isjungiame sviesas ir susiruosiame miegoti - prasideda ju linksmybes.Eina kuliais , laksto ir duksta po visa nama kaip drambliai , kol pavargsta , o pavargsta ne taip jau greitai ir taip KIEKVIENA nakti.Bandziau atskirti - tai sedi abudu skirtingose duru pusese ir rekia kaip pasiute.Purskiau vandeniu , snypsciau , meciau lengvas sliures - be poveikio.Visa seima jau pavargo nuo tu ju "linksmybiu".Bandziau diena neduoti miegot , primaitinu sociai vakare - tas pats scenarijus . Muse kastruota , o Tunas bus kastruojamas liepos 11d. Gerbiama NEREALI , ar turite koki stebuklinga recepta mano kaciu naktinems orgijoms nuraminti  g.gif  ???

"Stebuklingų" receptų neegzistuoja 4u.gif tai kas tinka vienai katei nebūtinai tiks kitai. negalvokite, kad pas mane katės yra išmuštruotos kaip kareiviai ir pagal komandas viską daro lotuliukas.gif
būna ir pas mane naktinių pasilakstymų (todėl miegamasis yra tik MŪSŲ zona, na kartais dar priimame kates su mažais kačiukais, kad lengviau būtų juos prižiūrėt).
IR VISOKIU ZBITKU KATES PRIDIRBA wink.gif Juk jos kates... daznai uz tai jas ir mylime wink.gif

Šiaip kai namie du (ir daugiau) kačiukų/kačių/katinų tai yra NORMALU, kad naktį jie sugalvoja pasiausti- juk katės vienok naktiniai gyvūnai labiau wink.gif
taigi, keli galimi variantai:
1) lengviausias- įsigyt ausų kamštukus ir užsidaryt miegamojo duris- veikia efektyviai biggrin.gif bent aš su ausų kištukais nieko negirdžiu biggrin.gif
2) ipratint miegot lovoje su jumis- po kaldra. ir kai bando zaisti, atsikelt pasiimt pas save, ir grieztai pasiguldyt salia, tada glostyti kol uzmigsit. (mazdaug po savaites gal dvieju suvoks, akd naktis yra miegui.... biggrin.gif )
jei kate/katinas vienas jis greiciau ipras tiesiog miegot su jumis, o ne zaisti. Nes bus suvokimas zaidziu=pyksta, ramiai guliu po kaldra=glosto, bandau pabegt=gaunu per nosi, guliu ramiai=glosto..
3) uzdaryt nakciai abu i šiltą, mažą, ramią patalpą pvz vonios kambarį (pirmai savaitei papildomai įsisgyt ausų kištukus:D jei labai reikalaus "laisvės") ir būtinai užgesint šviesą.
4) jei katė viena uždaryt nakčiai ją į transporterį ir užklot ant virsaus koki pleda (tamsa) (arba į vonią). Negalima uždarinėt mažo/jauno kačiuko, jam greičiausiai prireiks į wc todėl bus laaabai sunku.
5) guldyt kaciuka i jam skirta guoli ir jei nakti siaucia atsikelt apibart ir paguldyt i guoli - paglostyt nueit i lova(tai padaryti gali tekti laaabai daug kartu, kol galutinai jam "daeis")

pasitenkite maksimaliai padaryti geras veiksmas=geras atoveiksmis, blogas veiksmas=blogas atoveiksmis. taigi, jei katinas atejo atsigule salia nepamirskite paglostyti wink.gif
beje jei uzdarinesit tai darykite jau pries atsigulant i lova. ty bus blogai jei uzdarysite, o patys dar vaiksciosite visur.
ir labai svarbu nekreipti demesi i draskymasi, jei labai kniaukia ateinat pabarat ir vel uzdarot duris.

QUOTE(Zai @ 2011 06 21, 05:56)
Keliu į viršų temą, nes atsibodo keltis kasdien 5 ryto  biggrin.gif  tiesa, pas mane kacius vienas

na jei 5 rytp prasideda zaidimai, tai tada butent tada uzdarykite ji i transporteri ir ramiai nueikiite miegot. Po keleto naktu turetu suvokt, kad gal geriau nerekaut bo vel uzdarys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

noriu paklausti apie savo katino elgesį. Jam dabar 6 mėnesiai, porieš porą dienų kastravom. Jau geras mėnuo kaip jis drebina uodegytę smile.gif Na išsirieščia ir taip purto savo uodegą, apčiupinėjus tas vietas- nedrėgna, taip daro gana dažnai ir praktiškai visada kai ruošiu jiems maistą. Kad kniauktų ar siusiotų nevietoj nepasitaikė. Tas uodegytės purtymas liko ir po kastracijos. Nesuprantu, čia jis žymėti mokinasi ar tiesiog iš laimės taip daro?..

Dar man gražuolis po kastracijos pradėjo kakoti ne tolete savo, o ant vonios kilimėlio. Šiandien vėl pripyliau kraiko ( buvo toletinis popierius, kaip liepė veterinaras) tai tikiuosi, kad čia ir bus problema, o ne kas rimčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 22 birželio 2011 - 09:44
mirksiukas.gif 4u.gif Aciu, NEREALI, uz patarimus.O jie tikrai stebuklingai veikia ! Musu chuliganas - kandziulnykas Tunas , nustojo kandziotis! Tereikejo poros kartu igrusti pirsta jam i rykle , kaip Jus ir minejote, ir puikus rezultatas!!! Lyg tai ir noretu kasti , bet staiga jau beveik issiziojes prisimena , kad cia visai neskanu gali buti ir vietoj kandimo palaizo ir nusisuka isdidziai. thumbup.gif .Dar karta labai DIDELIS ACIU ! Sianakt pradesime "naktiniu orgiju nutraukimo " programa lotuliukas.gif Kuo geriausios kloties Jums ir Jusu augintiniams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 05 04, 03:34)

Nusprendžiau užvesti šią temą, kad išvengti daug naujų, pastoviai kuriamų temų “gelbėkite, katė/katinas agresyvus, puola mus” ir tt ir pan.
O labiausiai gaila, todėl, kad šitos temos būna pradedamos kurti tada kai gyvūnai jau būna suauge, susiformavusio charakterio ir juos perauklėti būna be galo sunku.

sveikos. jau keliso savaitės kai pši tema guli mano favorituose. galvoju reik skaityti, bet biojojau kad neperskaitysiu visko. atsiverčiu, o čia tik 5 psl. tad pradėsiu 4u.gif

turiu Siamo katiną - patiną. jam yra 4 mėn. tad į kačių auklėjimo traukinį turbūt nepavėlavau.
jis be galo meilus iš po nakties, kai mes susitinkam pasimatę tik vakare. nuo jo mes miegam visi užsidarę kambariuose o jis karaliauja visur kitur, nes.... naktį pamiegojęs jis nori žaisti. jo žaidimas - kandžiojimasis. jei rankas suslėpsi po kaldra, tai jis šoks į veidą.
aišku ne nakties metu, jis taikosi į plikas kojas unsure.gif mano jaunėlė dukra nuo jo kenčia, kai jis taip žaidžia (o gal tik čia mano supratimas, kad jis taip žaidžia) ji pradeda verkti.
būt gerai turėti ramų katinuką, su kuriuo galėčiau šiltai naktį miegoti. tik ar taip bus kada nors? lotuliukas.gif
Papildyta:

Tad, manau, daugeliui turėtų būti aišku, kaip svarbu dar jaunam augintiniui suprantamai parodyti, kad šeimoje (gaujoje) jis stovi ant paskutiniojo hierarchijos laiptelio.

iš šito kaip juokiausi lotuliukas.gif kai katinukas prieina prie vyro, jis (vyras) pradeda urgzti. o tada mūsų katinukas atatupstas atatupstas ir nueina nuo jo lotuliukas.gif
Papildyta:

KAIP ELGIASI GAUJOS VADAS:
·      Vienas iš paprasčiausių būdų nuo pirmos dienos rodyti savo “viršumą” yra

dabar iškilo klausimas. kiek vadų gali būti namuose? jei aš matau, kad kandžioja žaizdamas mano vaikus, ar aš turiu pulti ir rodyti, kad negalima vaikų skriausti, nes tai AŠ-VADAS taip pasakiau.
ar išmokyti vaikus būti vadais g.gif
Atsakyti