QUOTE(Noa @ 2012 09 14, 11:35)
Tai yra kažkokie citrininiai purškalai, Kikoj buvo, mačiau. Kvapas sakau - citrinos ar tai pelargonijos... Nu toks - indų ploviklio man bent jau. Bet katinams bjaurus. Gal padėtų?
Nors galvos nededu, neišmėginau...
Reiks pabandyti.
Bo mano geroji išmintingoji Micė pablūdija karts nuo karto. Retai. Bet būna.
Ir kraikas geras, ir švarus, bet...
Vienąkart pašiko grynai koridoriaus viduryje aiškiai todėl, kad visuose kambariuose, išskyrus virtuvę ir vonią , buvo uždarytos durys (remontas, lakas, smarvė). Ji bandė įeit, nieks neįleido ir prašom jums mano keiksmažodis - š krūva vidury koridoriaus
. Apšnypčiau taip padoriai prie tos krūvos ją tada.
Bet tokie kartai, kaip ir sakiau, retai, ale kartojasi.
Dar yra buvę, kai vidury kambario tupėdama ir žiūrėdama man į akis ėmė ir žiūriu tik... pašiko
. Vos nenuvirtau. O ji, mane palikusi stabo ištiktą (dievaž, net veidas nespėjo pakeisti išraiškos), tiesiai lauk iš kambario, kiek tik įkabina
Tada nesupratau ir neprisiminiau jokios savo ,,kaltės" dėl tokio jos galimo keršto
Paskutiniai du:
Naktį pašiko ant ką tik nupirkto odinio kampo ranktūrio. Blogiausia- irgi odinio, minkšto, šikti turėjo būti labai malonu, ple
Kadangi šį komentarą arkastebebūtų radom tik ryte, kiek beplovėm, to š kvapo iš odos toje vietoje niekaip nepavyko išvyt. Iki šiol. Nei mano kvepalais, nei kuo kitu. Dioras mišinyje su tuo š išsivėdėjo, o š , nosį prikišus, puikiai užuodžiamas, kaip laimėjęs
Ir va, šiandien ryte, praėjus geram mėnesiui, aš vėl lygiai toje pačioje vietoje radau šūdą
. Micės neradau
. Tik dalį akimirkos mačiau šmurkštelint kažkur vonios link, kai paprastai ryte esu sutinkama didžiuliu dėmesiu ir murkimu. Šūdas jau gerai pagulėjęs, ple, kampo kvapas toje vietoje- atnaujintas
Myžtelėjusi nėra nė karto ir niekur, tik tulike.