Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(Fantastique @ 2012 09 13, 22:40)
Pasidomėsiu mėnesiui į priekį aš truputuką. Gyvenam vieno kambario bute, kur vonia ir tualetas atskirai (bendrabučio tipo). Turim šaunų balkoną: pakankamai šiltą (vasarom iki +37, kai jau lauke baisiai karšta, o vėsiom dienom daugmaž dvidešimt laipsnių). Tas balkonas mums tarnauja kaip antras kambarys, nors ten yra virtuvė. . Aš suprantu, maža katytė..Uždarom mes ją naktim į balkoną, kur kartais ji eina miegoti, kai šviesos užgęsta, o kartais jai prasideda tikras azartas  blink.gif BĖDA TA, kad atėjus vėsiems orams mes jos tikrai naktim nelaikysim tam balkone. Vonios ar dar ko neturim bute, kad nors kur nors migdyti ją  g.gif  o į atskirą nenešim  schmoll.gif  taigi, klausimas...ar įmanoma čia ką nors padaryti, ar čia tokia NATŪRA? Gal ją mirtinai nužaidinti? Tik bėda ta, kad jeigu keliuos į tualetą, tai jau randu ją bežaidžiančią kambaryje, kai grįžtu  doh.gif  gal turit kokių patarimų?  ax.gif bandydavom mes ją ir migdyti užglostydami, ir žaidinti, ir į glėbį pasiėmus miegoti...  unsure.gif

Uoj kaip pažįstamas jausmas, nes patys irgi tą išgyvenom, mėgindavom ir nusiutinti iki negalėjimo vis tiek jis rasdavo jėgų naktį keltis ir eiti medžioti nematomų priešų doh.gif SU MB į darbus eidavom paraudusiomis ir užtinusiomis akimis, bet galiu paguosti, kad paaugęs mažius arba po sterelizacijos tikrai apsiramins, mūsų katinas dabar išmiega visą naktį, bet tai atėjo su amžiumi.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,kaciuka auginu 3 menesius,pradzioj viskas buvo gerai,tvarkingai savo reikaliukus atlikdavo dezutej,o dabar nezinau kas pasidare,bet kakoja bele kur doh.gif jei toje vietoje pastatau dezute,tada nueina kitur,nebezinau ka daryti.gal kas turit koki patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 09 14, 09:13)
Sveiki,kaciuka auginu 3 menesius,pradzioj viskas buvo gerai,tvarkingai savo reikaliukus atlikdavo dezutej,o dabar nezinau kas pasidare,bet kakoja bele kur doh.gif jei toje vietoje pastatau dezute,tada nueina kitur,nebezinau ka daryti.gal kas turit koki patarimu 4u.gif

gal kraikas nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 09 14, 09:13)

Šitoje temoje buvo rašyta, kad gal reiktų tyrimus padaryti g.gif Su sveikata gali būti problema.

Mes saviškę, jeigu siusdavo naktimis, irgi, iš kambario išvarydavom. Tiksliau, į pirmą namo aukštą, o ten nejauku ir neįdomu. biggrin.gif Tai, kažkaip savaime įprato: šviesas išjungi ir tylu. Nors, aš girdžiu, kad ji nemiega, vaikšto, ant palangių šokinėja, naktį, - bet jau tyliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 09 14, 10:19)
gal kraikas nepatinka  g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2012 09 14, 10:30)
Šitoje temoje buvo rašyta, kad gal reiktų tyrimus padaryti  g.gif Su sveikata gali būti problema.

Kraikas nuo pat pradziu tas pats.
Buvau apie tai pagalvojus,buvom pas veterinara,bet kaciukas sveikas.

aciu,gal kas nors dar patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 09 14, 09:24)

Kokio amžiaus kačiukas?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 09 14, 11:29)
Kokio amžiaus kačiukas?

5 menesiu
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 09 14, 09:24)

Pradžioj, kai tik parsinešiau savo Kitę- turėjau mažą WC dėžutę, tai ji akivaizdžiai nedarydavo, jei neišimti sušokę gabaliukai, stovėdavo ir kniaukdavo šalia...
Ir dabar panašiai mane auklėja - jei ryte neišvalau dėžutės (apsileidimas blush2.gif ) tai po darbo grįžusi kartais randu "dovanėlę" šalia dėžutės. Kai kraikas švarus - niekada nebuvo problemų.
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 09 14, 09:46)

Negali žymėti?

Arba dėžutė nebepatinka. Gal dar kraiką keisti pamėginkite.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 09 14, 10:52)
Negali žymėti?

Šikimu? blink.gif

Aš irgi siūlau:
1. Labai žiūrėti kraiko švarumo.
2. Pakeisti kraiką.
3. Pakeisti dėžutę - na kad ir pastatyt kitur dar vieną alternatyvinę. Gal patalpos didelės, o jis nebespėja? Gal jį kas anoj dėžutėj išgąsdino? Gal, tarkim, kokie viduriukai buvo užkietėję, ir skaudėjo, ir jis nutarė, kad ten šikant, visada skaudės?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 14, 10:06)

Turėjau katiną, kuris darydavo rimtus reikalus bet kur tik ne į dežę. Ir dėžę keitėm, ir kraiką. Nieko nepadėjo. Po kastracijos susitvarkė. Čia buvo vienintelis toks katinas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 14, 12:06)
Šikimu? blink.gif

Aš irgi siūlau:
1. Labai žiūrėti kraiko švarumo.
2. Pakeisti kraiką.
3. Pakeisti dėžutę - na kad ir pastatyt kitur dar vieną alternatyvinę. Gal patalpos didelės, o jis nebespėja? Gal jį kas anoj dėžutėj išgąsdino? Gal, tarkim, kokie viduriukai buvo užkietėję, ir skaudėjo, ir jis nutarė, kad ten šikant, visada skaudės?

visada ziuriu,kad kraikas butu svarus,bandysiu nupirkti dar viena dezute,pastatyti antram aukste,gal budama virsuj nesusigaudo,kad reikia nulipti i apcia g.gif bet ir apacioj nepadaro i dezute,sysiuka visad tik dezutej daro.na isbandysiu ir kita kraika.
o gal yra kokiu priemoniu papurkst ar pavalyt,kad butent toj vietoj jis nekakotu?
Atsakyti