QUOTE(saintlina @ 2012 07 19, 17:48)
pas mus buvo analogiškai, tik keldavosi jaunoji katė ne 6-ą, o 4-5-ą ryto.
As savo keturis fruktus irgi aukleju. Jie pas mane atskirame kambaryje nakvoja, tai nakti salyginai ramu, bet viena grazia diena ijunko keltis ketvirta ryto ir krapstyti duris, jei isleisdavau, tada reikalaudavo est, paede ejo sikt, pasike tulika kasdavo kaip greiderio aparatai. Zodziu, turedavau uzsiemimo geram pusvalandziui.
Viena grazia diena mane uzkniso keltis ketvirta su katinais uzsiimti, tada vel gultis ir stengtis iki sesiu numigti, nes tokiu laiku keliuosi i darba. Nusipirkau vaikiska vandens pistoleta ir kai tik kuris nors is katinu bandydavo jiems tinkamu laiku mane zadinti, as tiesiog atidarius kambario duris apsaudydama vandeniu nuvarydavau nuo duru. Po savaires katinai suprato, kad geriau duru ketvirta ryto nedrapakuoti. Ta supratima jie turi mazdaug menesi, o tada vel kesinasi imti valdzia ir procedura su pistoletu tenka kartoti. Pastebejau, kad kuo anksciau svisdavo, tuo anksciau jie keliasi. Ziema buna daug ramiau, auklejimo beveik neprireikdavo, na ir vasaros lietingomis naktimis irgi geriau miega