tai mano damos aiškiai taip ir galvoja Kadangi visad maniau, jog reik atsižvelgt į kačių, kaip nepriklausomų ekspertų, nuomonę maisto atžvilgiu ir pan., tai logiška būtų susiprast, savanoriškai ištrenkt tas orchidėjas ir apstatyt palanges kur kas labiau dėmesio vertais dalykais
Maniske siryt isverte pacia graziausia orchideja... ir ne todel, kad norejo ja isvesrti, o todel, kad nevietoj stovejo - jai ten reikejo atsisesti sugalvojo isiterpti tarp geliu... Is pradziu labai supykau, bet... Tiesa pasakius, net nebezinau ka daryti... O viena gele apdejau akmenukai, tai katyte issikrapsto akmenuka ir su juo zaidzia... na, bent jau tiek, kad nebekapsto geles (jau pastebejau, kad kokiu 5 truksta)...
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 06, 09:12)
Maniske siryt isverte pacia graziausia orchideja... ir ne todel, kad norejo ja isvesrti, o todel, kad nevietoj stovejo - jai ten reikejo atsisesti sugalvojo isiterpti tarp geliu...
Turiu nykų įtarimą, kad ten ryte saulė švietė
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 05 24, 09:37)
logiška būtų susiprast, savanoriškai ištrenkt tas orchidėjas ir apstatyt palanges kur kas labiau dėmesio vertais dalykais
Pagalvėlėmis
Nors mano berazūmiai bent jau skintas gėles laiko labai dėmesio vertais dalykais. Didysis nupašo pačias gėles, o mažasis išlaka jų vandenį, kad ir kokio mažumo ir nepatogumo būtų vazelė
Maždaug taip:
QUOTE(Noa @ 2012 06 06, 09:20)
Turiu nykų įtarimą, kad ten ryte saulė švietė
aha bet saule sviete ir kitoj vietoj, kur geliu nera
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 06, 09:30)
aha bet saule sviete ir kitoj vietoj, kur geliu nera
Tai gal pirmiausia užšvietė ten, kur gėlių buvo O paskui jau, kai tu atėjai likviduot pasekmių ir evakuot gyventojų, tai jau buvo ir kitur
Be to, gal jinai TEN buvo pati geriausia, ta saulė
QUOTE(Noa @ 2012 06 06, 09:54)
Tai gal pirmiausia užšvietė ten, kur gėlių buvo O paskui jau, kai tu atėjai likviduot pasekmių ir evakuot gyventojų, tai jau buvo ir kitur
na, nezinau, kaip ten su ta saule, bet katik dukra paskambino, kad isverte butent ta pacia gele, nors buvau pastacius i kita vieta...
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 06, 10:01)
na, nezinau, kaip ten su ta saule, bet katik dukra paskambino, kad isverte butent ta pacia gele, nors buvau pastacius i kita vieta...
Jau koks tai sportas gaunasi.
Tai kiba ir ten buvo saulės?
Arba gėlė lengvai virstanti!
QUOTE(Noa @ 2012 06 06, 10:11)
Jau koks tai sportas gaunasi.
orchideja zinoma, ji lengvai virsta, bet kad jau nustumiau i kita kampa... jau cia tikrai sportas...
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 06, 09:12)
Maniske siryt isverte pacia graziausia orchideja... ir ne todel, kad norejo ja isvesrti, o todel, kad nevietoj stovejo - jai ten reikejo atsisesti sugalvojo isiterpti tarp geliu...
Maniškis ir turi vietelę prie orhidėjos...kad neišverstų jos, aš truputi patraukiau ir jis puiui telpa ant palangės - nu gi tradicija rytais lepintis saulės "voniomis" toje vietoje....
QUOTE(Pacankė @ 2012 06 06, 10:55)
Maniškis ir turi vietelę prie orhidėjos...kad neišverstų jos, aš truputi patraukiau ir jis puiui telpa ant palangės - nu gi tradicija rytais lepintis saulės "voniomis" toje vietoje....
bet, kad isverte dar karta ir net patraukta i kita vieta
Buvo patarta, kad katinukas nenoretu kandziotis - i gerkle giliai ikisti pirsta nezinau kiek kisti, nes kanad viskiek, o dar giliau jau bijau kisti...