Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

sveikutes,
kaip jusu katinai naudojasi draskyklemis? cia motina turi but ipratinusi ar kaip, dar palaikyt si ,,balda" ar jau dovanot kam nors ax.gif
Atsakyti
Kai as nupirkau draskykle, tai mano kate nelabai suprato, kam sitas daiktas. Bet as su kamuoliukais ir virvute pazaidinau prie draskykles, kad ji gaudydama su nagais grybsteltu ir draskykle. Ir jai tai patiko, kad nagai kabinasi ir pati pradejo draskyti, as ja dar pagirdavau, tai ji dabar tik ta draskykle ir naudoja bigsmile.gif
Atsakyti
Auginu du berazūmius. Tėvą ir sūnų. Sūnus gražiausiai drasko draskyklę, o tatukas ne, ir jokie šou nepadeda. Ko nedariau - ir katžole purškiau (jis prie jos tupėjo), ir kitką tapnojant pagaudavau, nešdavau ir jo letenas tapnodavau ant stulpo, sakydama, kad va kaip reikia (žiūrėjo į mane kaip į visišką recidyvistę, tau reikia, pati ir tapnok), ir žaisliukais aplink žaidžiau (žaisliukus ima, stulpo ne).

O tapnoja jis kėdę (veju ir sakau moralus, koks jis nedoras katinas) ir skalbinių krepšį (leidžiu, jis kainuoja pigiau, negu draskyklė).

Kol augo pas mane vienas, draskyklė buvo reikalinga tik laipiojimui. Ir kartą atėjo pas nedorą katiną labai padori moteris, tai yra, katė, jinai labai gražiai draskė tą draskyklę, ir paskui jiems gimė dvi dukros ir sūnus, kurį už alimentų nemokėjimą pristatė tėvo globai.

Tai va tas katinėlis, mamos auklėtas iki 4 mėnesių, draskė draskyklę net pasišokinėdamas, kol nepamatė, kad tatukas drasko krepšį. Tada abu perėjo ant krepšio, ir kentėjo tas krepšys iš JYSK net pasigirgždėdamas, o man ką. Kitą nusipirksiu biggrin.gif

O kartą nupirkau aš kitą draskyklę, be to džiuto, o visą kiliminę. Mat pamačiau, kad katinas - sūnus mieliau drasko kiliminę dalį, bet ne džiutą, kaip mama. Kaip patiko mažiui ta kiliminė draskyklė! Viskas, metė jis krepšį ir perėjo ant naujos draskyklės, drasko ją ir tik ją, niekas kitas jam neįdomu.

O katinas - tėvas drasko sau krepšį ir žalingo įpročio nekeičia. O kartais einapadraskyt seno fotelio, kai nori išgirsti, koks jis nedoras katinas. tada apsimeta, kad tai darė ne jis, o kažkas kitas. gal koks katinas - šventa dvasia lotuliukas.gif

Žodžiu, gal jūsų katinui kita draskyklė būtų geriau? biggrin.gif
Atsakyti
Noa, oi prisijuokiau is tavo pasakojimo drinks_cheers.gif
cia man kaip su naujagimiu dobrai senstelejusiai moterai:vienas uzaugintas, o su mazu nebemoku. Vienas po 17 metu isejo i katinu roju, o mocia kudiki 2 men isigijo sirdies skausmui apmalsint ax.gif senasis visai nesuprato draskykles funkcijos, nes kentejo visu baldu apacios doh.gif , o nupirkau draskykle jau jam antroj gyvenimo pusej ax.gif kudikis bus mokomas pagal jusu rekomendacija - su zaisliuku, aciu uz paprotinima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 22, 21:16)
Auginu du berazūmius. Tėvą ir sūnų.

Noa, tavo postus issifiltravus depresija galima gydytis 4u.gif

O mano myzaliui pasirodo akmenlige, penktadieni vezu operuoti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 22, 21:16)
Auginu du berazūmius. Tėvą ir sūnų.

lotuliukas.gif thumbup.gif

o dabar man pasakykit, kaip uzdrausti geliu lapus draskyti... Viena vakara buvo isijautusi kapstyti zemes ir zaisti su lapais anturio, bet kadangi buvo vakaras ir as buvau namie - stebejau ir vis apipurksdavau su vandeniu, panasu, kad prie tos geles nebelenda... bet radau kita apdraskyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 23, 07:45)
O mano myzaliui pasirodo akmenlige, penktadieni vezu operuoti cray.gif

Ojei console.gif

Tai va ką reiškia tas žymejimas. Sėkmės 4u.gif

Apie gėles nežinau. Šaudžiau aš į katinus, ėdančius mano gėles, iš vienkartinio švirkšto, bet pelniau tik tiek, kad jos nustojo būti ėdamos mano akivaizdoje biggrin.gif O paskui patyliukais pačios numirė. Visiškai katinėliams nepadedant, katinėliai buvo ne prie ko, jų ėdančių niekas nematė schmoll.gif bigsmile.gif Viena gėlytė net bandė nusižudyti, šokdama nuo palangės, bet katinėlis (tuo metu buvo tik vienas) sekundė po įvykio buvo rastas įtartinai kruopščiai besiprausiantis kitam kambary ir žiūrėjo į mane kaip savivaldybės tarnautojas į interesantą. Mol, rašykit raštu trim egzemplioriais ir pridėkit paso kopiją, o jei ne, tai trukdot man dirbti! biggrin.gif
Taigi jis, taip supratau, buvo nekaltas schmoll.gif bigsmile.gif

Žodžiu, pakeičiau pastipusias gėlytes, o konkrečiai, rūšinių streptokarpų kolekciją, į prieskoninius augalus iš Maximos, ir dabar lai ėda kas nori. Nori katinas - tėvas, jis nuolat eina ėsti lauramedį, o paskui vemia, rupūžė. Bet teko su tuo susitaikyt, o sriubai skinti lapus iš apačios, nes viršutiniai visi skylėti, ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 23, 16:05)
Ojei console.gif

Tai va ką reiškia tas žymejimas. Sėkmės 4u.gif

Apie gėles nežinau. Šaudžiau aš į katinus, ėdančius mano gėles, iš vienkartinio švirkšto, bet pelniau tik tiek, kad jos nustojo būti ėdamos mano akivaizdoje biggrin.gif O paskui patyliukais pačios numirė. Visiškai katinėliams nepadedant, katinėliai buvo ne prie ko, jų ėdančių niekas nematė schmoll.gif bigsmile.gif  Viena gėlytė net bandė nusižudyti, šokdama nuo palangės, bet katinėlis (tuo metu buvo tik vienas) sekundė po įvykio buvo rastas įtartinai kruopščiai besiprausiantis kitam kambary ir  žiūrėjo į mane kaip savivaldybės tarnautojas į interesantą. Mol, rašykit raštu trim egzemplioriais ir pridėkit paso kopiją, o jei ne, tai trukdot man dirbti! thumbup.gif Taigi jis, taip supratau, buvo nekaltas  schmoll.gif bigsmile.gif

Žodžiu, pakeičiau pastipusias gėlytes, o konkrečiai, rūšinių streptokarpų kolekciją,  į prieskoninius augalus iš Maximos, ir dabar lai ėda kas nori. Nori katinas - tėvas, jis nuolat eina ėsti lauramedį, o paskui vemia, rupūžė.  Bet teko su tuo susitaikyt, o sriubai skinti lapus iš apačios, nes viršutiniai visi skylėti, ir tiek biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 23 gegužės 2012 - 15:56
Oi, bišk paklydau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 23 gegužės 2012 - 17:35
Noa, ar Tu kartais nerasytoja thumbup.gif lotuliukas.gif paskaitai Tavo postus ir atrodo, kas cia tokio, kad grauzia mano geles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 23, 15:05)
....................

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cry.gif
Apsiverkiu iš juoko kaskart beskaitydama thumbup.gif

O pas mane iš gėlių liko tik orchidėjos - jų nieks negraužia. Nei mamytė, nei dukrytė. Matyt, niekam tikę augalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 gegužės 2012 - 08:30
QUOTE(saintlina @ 2012 05 24, 09:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif cry.gif
Apsiverkiu iš juoko kaskart beskaitydama  thumbup.gif

O pas mane iš gėlių liko tik orchidėjos - jų nieks negraužia. Nei mamytė, nei dukrytė. Matyt, niekam tikę augalai.

taigi pitzole lotuliukas.gif
Atsakyti