Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(apgamele @ 2012 05 04, 15:15)
turi savo vietas, kuriu vis daugeja biggrin.gif siaip megsta parodyti kitoms, kad cia ju vieta, guolis ir pan. ir daro balutemis, jos ir kai buvo ne sterilizuotos, tik balutemis dare

Turėjau ir aš tokį džiaugsmą su balutėm. Apribojau teritoriją tai balutes rasdavau prie durų. Barimas, gėdinimas nosies kišimas prie balutės ir aiškinimas, kad blogai daro nepadėjo. Taigi pabandžiau auklėti per skrandį ax.gif
Kai atėjus rasdavau balutę nunešdavau prie balutės pabardavau ir pasakydavau, kad už tai negaus maisto ir nuimdavau indelį su maistu, palikdavau tik vandenį. Dažniausiai balutė būdavo iš po nakties taigi pradžioj maisto negavo per dieną vakare jau daviau, ryte vėl radusi balutę atimdavau maistą, taip kelias dienas, toliau maistą atimdavau parai laiko. Vakarais būdavo meilumas neišpasakytas, kaulijo maisto, bet teko tvirtai laikytis ir neduot. Svarbiausia jeigu ryte atėjus vėl randi balutę maisto turi neduot ir išlaukt kol bus sausa, kad susietų maisto gavimą su sysiojimu. Balutės retėjo. Būdavo, kad ateinu ryte ir yra balutė, o ji vos mane pamačius skuodžia prie indelio nes jau žino, kad maistas bus atimtas. Ir ką gi pfu pfu pfu, bat dabar balučių jau neturime thumbup.gif
Gal ir jums šis metodas padėtų mirksiukas.gif
P.S. Tik reikia elgtis nuosekliai, jokių išimčių ar nuolaidžiavimų ir jei po kurio laiko vėl pasikartotų vėl padaryt tą patį, kad suprastų, kad maisto atėmimas tiesiogiai susiję su darymu nevietoj.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 05 04, 16:36)
Turėjau ir aš tokį džiaugsmą su balutėm. Apribojau teritoriją tai balutes rasdavau prie durų. Barimas, gėdinimas nosies kišimas prie balutės ir aiškinimas, kad blogai daro nepadėjo. Taigi pabandžiau auklėti per skrandį ax.gif
Kai atėjus rasdavau balutę nunešdavau prie balutės pabardavau ir pasakydavau, kad už tai negaus maisto ir nuimdavau indelį su maistu, palikdavau tik vandenį. Dažniausiai balutė būdavo iš po nakties taigi pradžioj maisto negavo per dieną vakare jau daviau, ryte vėl radusi balutę atimdavau maistą, taip kelias dienas, toliau maistą atimdavau parai laiko. Vakarais būdavo meilumas neišpasakytas, kaulijo maisto, bet teko tvirtai laikytis ir neduot. Svarbiausia jeigu ryte atėjus vėl randi balutę maisto turi neduot ir išlaukt kol bus sausa, kad susietų maisto gavimą su sysiojimu. Balutės retėjo. Būdavo, kad ateinu ryte ir yra balutė, o ji vos mane pamačius skuodžia prie indelio nes jau žino, kad maistas bus atimtas. Ir ką gi pfu pfu pfu, bat dabar balučių jau neturime thumbup.gif
P.S. Tik reikia elgtis nuosekliai, jokių išimčių ar nuolaidžiavimų ir jei po kurio laiko vėl pasikartotų vėl padaryt tą patį, kad suprastų, kad maisto atėmimas tiesiogiai susiję su darymu nevietoj.

nepades lotuliukas.gif
veisimu uzsiimu daugiau kaip 4 metai ir tikrai galiu pasakyt, kad cia genai doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Cia ne labai i tema bet gal galite rekomenduoti patikima klinika Kaune del katinelio prieziuros , skiepu ir tt. Gal geriau rasykite i a.d. kad nebutu reklama.
Dekui.
Atsakyti
Labas,

musu katyte pradejo kapstyti zemes is vazonu, kaip atpratinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 21, 10:18)
Labas,

musu katyte pradejo kapstyti zemes is vazonu, kaip atpratinti?  ax.gif

uzberti vazonu zeme dekoratyviniais stiklo rutuliukais.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 21, 10:24)
uzberti vazonu zeme dekoratyviniais stiklo rutuliukais.

aciu
o ju nekrapstys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 21 gegužės 2012 - 10:03
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 21, 11:03)
aciu
o ju nekrapstys  g.gif

dar galima akmenukais apdėliot, maniškės akmenų neliečia biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif vakar buvau prie juros, galejau prisirinkti...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 21, 10:18)
Labas,

musu katyte pradejo kapstyti zemes is vazonu, kaip atpratinti?  ax.gif

Pabandykite apdėti apelsinų žievėmis, turėtų apeiti vazonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2012 05 21, 14:28)
Pabandykite apdėti apelsinų žievėmis, turėtų apeiti vazonus  smile.gif

kaip idomu bigsmile.gif pabandysiu...
Atsakyti
Sveikos,

prašau patarimo..

mano 5 metų kastruotas katinas po poros pasrukimų iš namų,pradėjo žymėt teritoriją koridoriuje. Ant lauko durų. Šiandien apvarė vaiko vežimuką, nejuokais įsiutau. Bet jam dzin. Nosį į myžalus baksnojau, vienodai rodo. VAro taip pat.
Aš pradžioj buvau pastebėjus ant lauko durų, ir apkaltinau kiemo katinus. Šiaip mūsiškis ten nuo mažens pratęs ant pavadėlio pasėdėt, nes paleit jį tiesiog baisu, nėr tam sąlygų.
O po to prie mano akių namie duris apvarė. Tas myžalas tiesa tiek nesmirda, kaip kad nekastruotų kai enklinasi. Bet nu vistiek.
Aš pradžioj manoau kad MB jo tūliko nepakeitė ar ką. O pasirodo va.
Nežinau kaip kovot...
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 05 04, 16:36)

geras))) prisiminsiu, gal kada prireiks!
Atsakyti