Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

O kas laidų apie gyvūnus nežiūri? biggrin.gif
purškia
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 05 03, 23:33)
O kas laidų apie gyvūnus nežiūri? biggrin.gif
purškia

O va čia tai atsakymas thumbup.gif Aiškiai, konkrečiai... Ir tiesiai į snukį laugh.gif

Nieko sau g.gif Norėjau sakyt, kad mano glušiai taip nemoka, bet iškart persigalvojau... Ir labai gerai, kad nemoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 03, 23:21)
Susidomėjau biggrin.gif
Kaip purškia? bigsmile.gif
Aš mačiau, kad angliškai tai vadinasi "spray", bet nesupratau, kame čia purškimas g.gif
Iš kur eina srovė ir kokia kryptim, konkrečiai biggrin.gif
Ir kuo skiriasi nuo įprastinio myžimo?

Kaip detaliai paklausiau lotuliukas.gif

Kai sysioja, tai pritupia ir padaro balute, o kai purskia, tai atsistoja atsukes subine i norima apipurksti objekta ir tikraja to zodzio prasme purksnoja myzaliuka ir labai charakteringai krato uodega bei trepsi galinemis kojomis.
Tikiuosi, klausete rimtai kaip tai atrodo, o ne juokais, nes man atrodo neitiketina, kad nematet niekad tokio charakteringo katin-patino veiksmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 08:45)
Kai sysioja, tai pritupia ir padaro balute, o kai purskia, tai atsistoja atsukes subine i norima apipurksti objekta ir tikraja to zodzio prasme purksnoja myzaliuka ir labai charakteringai krato uodega bei trepsi galinemis kojomis.
Tikiuosi, klausete rimtai kaip tai atrodo, o ne juokais, nes man atrodo neitiketina, kad nematet niekad tokio  charakteringo katin-patino veiksmo lotuliukas.gif

man irgi buvo idomu, nes nesu maciusi...

o keliu men. katyte reikia/galima sterilizuoti?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 04, 09:01)
man irgi buvo idomu, nes nesu maciusi...

o keliu men. katyte reikia/galima sterilizuoti?

As laikausi tos nuomones, kad geriausias laikas yra tarp sesiu-devyniu menesiu.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 03, 23:42)
O va čia tai atsakymas thumbup.gif Aiškiai, konkrečiai... Ir tiesiai į snukį laugh.gif

Nieko sau g.gif Norėjau sakyt, kad mano glušiai taip nemoka, bet iškart persigalvojau... Ir labai gerai, kad nemoka lotuliukas.gif

Iš savo patirties galiu paguosti, jog mokytis nieda nevelu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 09:06)
As laikausi tos nuomones, kad geriausias laikas yra tarp sesiu-devyniu menesiu.
Papildyta:

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 08:45)
Tikiuosi, klausete rimtai kaip tai atrodo, o ne juokais, nes man atrodo neitiketina, kad nematet niekad tokio  charakteringo katin-patino veiksmo lotuliukas.gif

Rimtai bliamba klausiau, tikrai nemačiau. Aš tik du metai su katėmis blush2.gif Iki tol nesusidūrus visiškai schmoll.gif
O dabar pas mane du katinai! Ir abu veisiamieji biggrin.gif
Vienas jau 15 kačiukų tėvas, taigi atsargos kariškis - kastruotas, tai gal, duokdie, mokslams nebe toks imlus biggrin.gif
O kitas, dūrikėlis, jaunystėj yra atlikęs įprastinį myžimą ne vietoje, nu bet myžamąjį myžimą, kai atsitupi, ir palieka didelė bala... biggrin.gif Pakroviau malkų, paskui, kai išėjo iš tualeto, gyriau kaip Nobelio premiją gavusį, ir tiek žinių... biggrin.gif

Nors jiems būtų patogu purkšti (tfū tfū tfū), nes kornišai, mažai kailio. O kaip tai atlieka koks persas? Gi apsipurškia visus pūkus... Ne? unsure.gif Tada gautųsi - kas ant kito daro, ant savęs pasidaro hihihi.gif

QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 09:06)

Ne taip labai ir paguodei laugh.gif Aš maniau - nėr kiaušinių, visi atsipučia ir atsipalaiduoja, kad nieko ir nebus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 04, 09:31)
Rimtai bliamba klausiau, tikrai nemačiau. Aš tik du metai su katėmis blush2.gif  Iki tol nesusidūrus visiškai schmoll.gif
O dabar pas mane du katinai! Ir abu veisiamieji biggrin.gif
Vienas jau 15 kačiukų tėvas, taigi atsargos kariškis - kastruotas, tai gal, duokdie, mokslams nebe toks imlus biggrin.gif
O kitas, dūrikėlis, jaunystėj yra atlikęs įprastinį myžimą ne vietoje, nu bet myžamąjį myžimą, kai atsitupi, ir palieka didelė bala... biggrin.gif Pakroviau malkų, paskui, kai išėjo iš tualeto, gyriau kaip Nobelio premiją gavusį, ir tiek žinių... biggrin.gif

Nors jiems būtų patogu purkšti (tfū tfū tfū), nes kornišai, mažai kailio. O kaip tai atlieka koks persas? Gi apsipurškia visus pūkus... Ne? unsure.gif  Tada gautųsi - kas ant kito daro, ant savęs pasidaro hihihi.gif
Ne taip labai ir paguodei laugh.gif Aš maniau - nėr kiaušinių, visi atsipučia ir atsipalaiduoja, kad nieko ir nebus... blush2.gif

Deja, atsipusti negalima tongue.gif

Mano persas patyre velyva kastracja, budamas beveik treju metu amziaus, bet jis nezymejo tada, nezymi ir kastruotas, bet jau tie persai, kurie zymi, tai siaubelis, jei ypatingai savo asmens higiena nesirupina, tai vaiksto rudais klynais ir smirdi per kilometra. Aisku, jei prausiasi, tada kazkiek maziau, bet turint omeny, kad zymejimo prasme yra kvapo palikimas, tai koks tikslas ta kvapa nuo saves salinti, visi gi per kilometra turi zinoti kur gyvena dominuojantis patina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 19:56)
sterilizuotos  smile.gif  Užtat ir džiaugiuosi, kad nors šiuo punktu ramu  smile.gif 
Bet tema superinė  thumbup.gif  thumbup.gif

yra ir sterilizuotu kaciu kurios zymi teritorija doh.gif

manau, kad cia genai, turiu tokias 2, mama ir dukra, abi jau sterilizuotos, bet zymejimas tikrai nesumazejo, myza visur kaip ir anksciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2012 05 04, 13:44)
yra ir sterilizuotu kaciu kurios zymi teritorija  doh.gif

manau, kad cia genai, turiu tokias 2, mama ir dukra, abi jau sterilizuotos, bet zymejimas tikrai nesumazejo, myza visur kaip ir anksciau  verysad.gif

O jos sisioja ar tik nedideles žymėjimo balutes palieka ir ar tai daro kur pakliuvo ar turi vietą kur tai daro nuolat ?
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(apgamele @ 2012 05 04, 12:44)
turiu tokias 2, mama ir dukra, abi jau sterilizuotos, bet zymejimas tikrai nesumazejo, myza visur kaip ir anksciau  verysad.gif

ir kokia iseitis tokiu atveju??? Kraustytis is namu, itariu..

As, pasirodo, iki siol ir neivertinau, koki lobi turiu - dvi nemyzancias bile kur kates bigsmile.gif Atleisiu ir ispindejima maisto atzvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 05 04, 14:18)
O jos sisioja ar tik nedideles žymėjimo balutes palieka ir ar tai daro kur pakliuvo ar turi vietą kur tai daro nuolat ?

turi savo vietas, kuriu vis daugeja biggrin.gif siaip megsta parodyti kitoms, kad cia ju vieta, guolis ir pan. ir daro balutemis, jos ir kai buvo ne sterilizuotos, tik balutemis dare
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 05 04, 14:31)
mirksiukas.gif

ir kokia iseitis tokiu atveju??? Kraustytis is namu, itariu..

As, pasirodo, iki siol ir neivertinau, koki lobi turiu - dvi nemyzancias bile kur kates   bigsmile.gif  Atleisiu ir ispindejima maisto atzvilgiu  biggrin.gif

idealiausias variantas, kad jos gyventu po viena, t.y. kad namuose nebutu kitu kaciu, tada viskas ok, jau isbandyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apgamele: 04 gegužės 2012 - 14:16