O kas laidų apie gyvūnus nežiūri?
purškia
QUOTE(tati @ 2012 05 03, 23:33)
O va čia tai atsakymas Aiškiai, konkrečiai... Ir tiesiai į snukį
Nieko sau Norėjau sakyt, kad mano glušiai taip nemoka, bet iškart persigalvojau... Ir labai gerai, kad nemoka
QUOTE(Noa @ 2012 05 03, 23:21)
Susidomėjau
Kaip purškia?
Aš mačiau, kad angliškai tai vadinasi "spray", bet nesupratau, kame čia purškimas
Iš kur eina srovė ir kokia kryptim, konkrečiai
Ir kuo skiriasi nuo įprastinio myžimo?
Kaip detaliai paklausiau
Kaip purškia?
Aš mačiau, kad angliškai tai vadinasi "spray", bet nesupratau, kame čia purškimas
Iš kur eina srovė ir kokia kryptim, konkrečiai
Ir kuo skiriasi nuo įprastinio myžimo?
Kaip detaliai paklausiau
Kai sysioja, tai pritupia ir padaro balute, o kai purskia, tai atsistoja atsukes subine i norima apipurksti objekta ir tikraja to zodzio prasme purksnoja myzaliuka ir labai charakteringai krato uodega bei trepsi galinemis kojomis.
Tikiuosi, klausete rimtai kaip tai atrodo, o ne juokais, nes man atrodo neitiketina, kad nematet niekad tokio charakteringo katin-patino veiksmo
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 08:45)
Kai sysioja, tai pritupia ir padaro balute, o kai purskia, tai atsistoja atsukes subine i norima apipurksti objekta ir tikraja to zodzio prasme purksnoja myzaliuka ir labai charakteringai krato uodega bei trepsi galinemis kojomis.
Tikiuosi, klausete rimtai kaip tai atrodo, o ne juokais, nes man atrodo neitiketina, kad nematet niekad tokio charakteringo katin-patino veiksmo
man irgi buvo idomu, nes nesu maciusi...
o keliu men. katyte reikia/galima sterilizuoti?
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 04, 09:01)
man irgi buvo idomu, nes nesu maciusi...
As laikausi tos nuomones, kad geriausias laikas yra tarp sesiu-devyniu menesiu.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 05 03, 23:42)
O va čia tai atsakymas Aiškiai, konkrečiai... Ir tiesiai į snukį
Nieko sau Norėjau sakyt, kad mano glušiai taip nemoka, bet iškart persigalvojau... Ir labai gerai, kad nemoka
Iš savo patirties galiu paguosti, jog mokytis nieda nevelu
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 09:06)
As laikausi tos nuomones, kad geriausias laikas yra tarp sesiu-devyniu menesiu.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 08:45)
Rimtai bliamba klausiau, tikrai nemačiau. Aš tik du metai su katėmis Iki tol nesusidūrus visiškai
O dabar pas mane du katinai! Ir abu veisiamieji
Vienas jau 15 kačiukų tėvas, taigi atsargos kariškis - kastruotas, tai gal, duokdie, mokslams nebe toks imlus
O kitas, dūrikėlis, jaunystėj yra atlikęs įprastinį myžimą ne vietoje, nu bet myžamąjį myžimą, kai atsitupi, ir palieka didelė bala... Pakroviau malkų, paskui, kai išėjo iš tualeto, gyriau kaip Nobelio premiją gavusį, ir tiek žinių...
Nors jiems būtų patogu purkšti (tfū tfū tfū), nes kornišai, mažai kailio. O kaip tai atlieka koks persas? Gi apsipurškia visus pūkus... Ne? Tada gautųsi - kas ant kito daro, ant savęs pasidaro
QUOTE(Azazella @ 2012 05 04, 09:06)
Ne taip labai ir paguodei Aš maniau - nėr kiaušinių, visi atsipučia ir atsipalaiduoja, kad nieko ir nebus...
QUOTE(Noa @ 2012 05 04, 09:31)
Rimtai bliamba klausiau, tikrai nemačiau. Aš tik du metai su katėmis Iki tol nesusidūrus visiškai
Vienas jau 15 kačiukų tėvas, taigi atsargos kariškis - kastruotas, tai gal, duokdie, mokslams nebe toks imlus
O kitas, dūrikėlis, jaunystėj yra atlikęs įprastinį myžimą ne vietoje, nu bet myžamąjį myžimą, kai atsitupi, ir palieka didelė bala... Pakroviau malkų, paskui, kai išėjo iš tualeto, gyriau kaip Nobelio premiją gavusį, ir tiek žinių...
Nors jiems būtų patogu purkšti (tfū tfū tfū), nes kornišai, mažai kailio. O kaip tai atlieka koks persas? Gi apsipurškia visus pūkus... Ne? Tada gautųsi - kas ant kito daro, ant savęs pasidaro
Ne taip labai ir paguodei Aš maniau - nėr kiaušinių, visi atsipučia ir atsipalaiduoja, kad nieko ir nebus...
Deja, atsipusti negalima
Mano persas patyre velyva kastracja, budamas beveik treju metu amziaus, bet jis nezymejo tada, nezymi ir kastruotas, bet jau tie persai, kurie zymi, tai siaubelis, jei ypatingai savo asmens higiena nesirupina, tai vaiksto rudais klynais ir smirdi per kilometra. Aisku, jei prausiasi, tada kazkiek maziau, bet turint omeny, kad zymejimo prasme yra kvapo palikimas, tai koks tikslas ta kvapa nuo saves salinti, visi gi per kilometra turi zinoti kur gyvena dominuojantis patina
QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 19:56)
yra ir sterilizuotu kaciu kurios zymi teritorija
manau, kad cia genai, turiu tokias 2, mama ir dukra, abi jau sterilizuotos, bet zymejimas tikrai nesumazejo, myza visur kaip ir anksciau
QUOTE(apgamele @ 2012 05 04, 13:44)
yra ir sterilizuotu kaciu kurios zymi teritorija
manau, kad cia genai, turiu tokias 2, mama ir dukra, abi jau sterilizuotos, bet zymejimas tikrai nesumazejo, myza visur kaip ir anksciau
O jos sisioja ar tik nedideles žymėjimo balutes palieka ir ar tai daro kur pakliuvo ar turi vietą kur tai daro nuolat ?
QUOTE(apgamele @ 2012 05 04, 12:44)
turiu tokias 2, mama ir dukra, abi jau sterilizuotos, bet zymejimas tikrai nesumazejo, myza visur kaip ir anksciau
ir kokia iseitis tokiu atveju??? Kraustytis is namu, itariu..
As, pasirodo, iki siol ir neivertinau, koki lobi turiu - dvi nemyzancias bile kur kates Atleisiu ir ispindejima maisto atzvilgiu
QUOTE(semlina @ 2012 05 04, 14:18)
O jos sisioja ar tik nedideles žymėjimo balutes palieka ir ar tai daro kur pakliuvo ar turi vietą kur tai daro nuolat ?
turi savo vietas, kuriu vis daugeja siaip megsta parodyti kitoms, kad cia ju vieta, guolis ir pan. ir daro balutemis, jos ir kai buvo ne sterilizuotos, tik balutemis dare
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 05 04, 14:31)
ir kokia iseitis tokiu atveju??? Kraustytis is namu, itariu..
As, pasirodo, iki siol ir neivertinau, koki lobi turiu - dvi nemyzancias bile kur kates Atleisiu ir ispindejima maisto atzvilgiu
idealiausias variantas, kad jos gyventu po viena, t.y. kad namuose nebutu kitu kaciu, tada viskas ok, jau isbandyta