Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

O ka daryti su katinu kastratu, kuris penktaisiais gyvenimo metais pradejo zymeti teritorija??? Man sokas!!!!
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 03, 06:43)
O ka daryti su katinu kastratu, kuris penktaisiais gyvenimo metais pradejo zymeti teritorija??? Man sokas!!!!

o ar negali būti anksčiau merginų aptarta inkstų problema?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 08:55)
o ar negali būti anksčiau merginų aptarta inkstų problema?

Toks itarimas buvo pirmiausia, ne viena katina laikau, visi patikrinti ir sveiki, slapinasi jis normaliai, beda ta, kad jis turbut sugalvojo buti vadas ir nutare zymei teritorija. Kai taip daro nekastruotas, tai viskas lyg aisku, iskastruoji ir ramu, bet sitas gi kastruotas sesiu menesiu amziaus, ir se tau , fokusai...
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 03, 16:18)
Toks itarimas buvo pirmiausia, ne viena katina laikau, visi patikrinti ir sveiki, slapinasi jis normaliai, beda ta, kad jis turbut sugalvojo buti vadas ir nutare zymei teritorija. Kai taip daro nekastruotas, tai viskas lyg aisku, iskastruoji ir ramu, bet sitas gi kastruotas sesiu menesiu amziaus, ir se tau , fokusai...

turbut suklydot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 03 gegužės 2012 - 15:25
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 03, 15:25)
turbut suklydot

Kastruoja tokio amžiaus gyvūnus.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 03, 16:25)
turbut suklydot

Šešių METŲ jis negalėtų būti kastruotas, nes yra jaunesnis biggrin.gif
Atsakyti
gerai, kad kates turiu.. teritorijos nors nežymi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 gegužės 2012 - 15:56
Mano manymu labai maža tikimybė, kad katinas iškastruotas ir sulaukęs 6 metų imtų ir pradėtų žymėtis. g.gif
Vežkit pas veterinarą, lai patikrina šlapimo takus, gal smėliukas kaupiasi, o gal dar rimčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 16:55)
gerai, kad kates turiu.. teritorijos nors nežymi  smile.gif

Žymi, rupūžės, jei nesterilizuotos biggrin.gif Ir dar kaip doh.gif Ne, ta prasme, gali ir nežymėt, bet tikrai būna, kad ir žymi.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 03, 16:25)
turbut suklydot

Nesuklydau, jis kastruotas sesiu menesiu ir tai skaitosi nepati ankstyviausia kastracija.

O del kaciu zymejimo, tai nesterilizuotos jos dar ir kaip zymi, tik atrodo tai truputi kitaip, katinai purskai slapima, o kates smirdincias balutes "deda", o buna, kad ir tustintis pradeda ivairiose neleistinose vietose noredamos savo kvapa palikti.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 05 03, 16:11)
Žymi, rupūžės, jei nesterilizuotos biggrin.gif Ir dar kaip doh.gif  Ne, ta prasme, gali ir nežymėt, bet tikrai būna, kad ir žymi.

sterilizuotos smile.gif Užtat ir džiaugiuosi, kad nors šiuo punktu ramu smile.gif
Bet tema superinė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 05 03, 19:27)
katinai purskai slapima

Susidomėjau biggrin.gif
Kaip purškia? bigsmile.gif
Aš mačiau, kad angliškai tai vadinasi "spray", bet nesupratau, kame čia purškimas g.gif
Iš kur eina srovė ir kokia kryptim, konkrečiai biggrin.gif
Ir kuo skiriasi nuo įprastinio myžimo?

Kaip detaliai paklausiau lotuliukas.gif
Atsakyti