O ka daryti su katinu kastratu, kuris penktaisiais gyvenimo metais pradejo zymeti teritorija??? Man sokas!!!!
QUOTE(Azazella @ 2012 05 03, 06:43)
O ka daryti su katinu kastratu, kuris penktaisiais gyvenimo metais pradejo zymeti teritorija??? Man sokas!!!!
o ar negali būti anksčiau merginų aptarta inkstų problema?
QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 08:55)
o ar negali būti anksčiau merginų aptarta inkstų problema?
Toks itarimas buvo pirmiausia, ne viena katina laikau, visi patikrinti ir sveiki, slapinasi jis normaliai, beda ta, kad jis turbut sugalvojo buti vadas ir nutare zymei teritorija. Kai taip daro nekastruotas, tai viskas lyg aisku, iskastruoji ir ramu, bet sitas gi kastruotas sesiu menesiu amziaus, ir se tau , fokusai...
QUOTE(Azazella @ 2012 05 03, 16:18)
Toks itarimas buvo pirmiausia, ne viena katina laikau, visi patikrinti ir sveiki, slapinasi jis normaliai, beda ta, kad jis turbut sugalvojo buti vadas ir nutare zymei teritorija. Kai taip daro nekastruotas, tai viskas lyg aisku, iskastruoji ir ramu, bet sitas gi kastruotas sesiu menesiu amziaus, ir se tau , fokusai...
turbut suklydot
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 03, 16:25)
turbut suklydot
Šešių METŲ jis negalėtų būti kastruotas, nes yra jaunesnis
gerai, kad kates turiu.. teritorijos nors nežymi
Mano manymu labai maža tikimybė, kad katinas iškastruotas ir sulaukęs 6 metų imtų ir pradėtų žymėtis.
Vežkit pas veterinarą, lai patikrina šlapimo takus, gal smėliukas kaupiasi, o gal dar rimčiau
Vežkit pas veterinarą, lai patikrina šlapimo takus, gal smėliukas kaupiasi, o gal dar rimčiau
QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 16:55)
gerai, kad kates turiu.. teritorijos nors nežymi
Žymi, rupūžės, jei nesterilizuotos Ir dar kaip Ne, ta prasme, gali ir nežymėt, bet tikrai būna, kad ir žymi.
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 03, 16:25)
turbut suklydot
Nesuklydau, jis kastruotas sesiu menesiu ir tai skaitosi nepati ankstyviausia kastracija.
O del kaciu zymejimo, tai nesterilizuotos jos dar ir kaip zymi, tik atrodo tai truputi kitaip, katinai purskai slapima, o kates smirdincias balutes "deda", o buna, kad ir tustintis pradeda ivairiose neleistinose vietose noredamos savo kvapa palikti.
QUOTE(Noa @ 2012 05 03, 16:11)
Žymi, rupūžės, jei nesterilizuotos Ir dar kaip Ne, ta prasme, gali ir nežymėt, bet tikrai būna, kad ir žymi.
sterilizuotos Užtat ir džiaugiuosi, kad nors šiuo punktu ramu
Bet tema superinė
QUOTE(Azazella @ 2012 05 03, 19:27)
katinai purskai slapima
Susidomėjau
Kaip purškia?
Aš mačiau, kad angliškai tai vadinasi "spray", bet nesupratau, kame čia purškimas
Iš kur eina srovė ir kokia kryptim, konkrečiai
Ir kuo skiriasi nuo įprastinio myžimo?
Kaip detaliai paklausiau