QUOTE(žemuogienė @ 2012 03 29, 10:49)
pas mus kitokia problema su katinu pusę nakties jis miega, kitą pusę - nuobodžiauja. pradeda visur landžioti, atsidaro stalčius, išmėto smulkius daiktus - pvz kojines, pirštines. jeigu užsidarau miegamajį, jis salione pradeda mėtyti viską iš lentynų - nustumia kaladėles, lavinamajį kubą ir t.t. kai ateinu pasiutusi tramdyti - jis palenda po sofa ir sėdi (pas mus ištiesta sofa salione, ir jam ten puiki slėptuvė). žodžiu aplekia ratą, pasiaučia, tada vėl miegoti ir iki ryto ramu. kai kantrybė baigiasi ir pagaunu, nunešu jį į vonią iki ryto, kelias naktis buvo toks siautėjimas, kad jau galvojau jį ten su guoliu uždaryti vakare, bet man kažkaip žiauru atrodo jį ten laikyti
pas mus tas pats. Dar vyras sako, kad kai aš išeinu į darbą, būna ramu, anie du miega (pas mum du katinai), o kai grįžtu , tas būna po 10 vakaro, aš nusiprausiu ir tiesiai lovon, tada kambary atsidaro skraidodromas, per galvas, per stalus, visur.. O naktimis, tai ypatingai vienas, eina lipa visur, meta žemėn, neduok D, bus čiut praviras stalčius, kur maišeliai, tai visus išvilks lauk. Spintelės, kaip prie mažų vaikų- aprišinėtos gumelėmis, nes verčia viską lauk kiti daiktai irgi sudėti maždaug, "vaikams" nepasiekiamoje vietoje.. Baugoka, tik, kad spintos nenuverstų vėl,kaip, kad nesenai buvo..