aš irgi su klausimu-pasakojimu, ne į temą gal na bet,..
žodžiu, savo rusiukei (3+ metai) spalio pradžioj parnešėm draugę abisinę (dabar jai jau 6 mėnesiai). Nors visi sakė, palaukit porą savaičių ir bus geriausios draugės, bet nieko panašaus, iki šiol draugystės nėra, jos tik gyvena viena su kita.. Bet ne apie tai.. Rusiukė karts nuo karto palaižo mažosios galvą, kaklą, nugarą. Bet dar niekad niekad nematėm abisinės, lažiančios rusiukę ji šiaip labai meili, bet senosios prisibijo nes per tuos mėnesius jau tiek į kailį gavo.. mes su MB niekaip nesuprantam, ar ji nenori senosios katės laižyt, ar nesusivokia kad tai reikia daryti, ar jai "negalima" pagal kačių hierarchiją? bet juk rusiukė ją palaižius lengvai palenkia savo galvą prie josios, toks jausmas jog ji laukia atsako, ir po kelių sekundžių susinervuoja (ir ploja abisinei su letena bei apurzgia) ar įmanoma, ir kaip "išmokyti" mažylę, kad ir ji kitą katę praustų (save ir mus tai prausia.. )
QUOTE(FėJa. @ 2012 01 06, 23:52)
paprastas katinukasč ne veislinis.....ne jis dar pas mus ne kastruotas, nes dabar turejom beda su ausytem (ausu erkuciu buvo) bet jau baigeme isgyti. Pasiemem mes ji 4menesiu......Na jo mama labai rami katyte......
Ot durnelis
Betgi mažas dar.
O Nerealios patarimai auklėjimui iš temos pradžios nepadeda? Jie iš tikro labai geri Paprastai visiems katinams veikia, tai gal ir taviškiams veiks? 4 mėnesių kačiukas - tai ne kažkoks baisus žvėris, jį ir išauklėt galima Ir kastruot dar laiko yra. Ne tai, kad 10 metų nekastruotas
QUOTE(Noa @ 2012 01 06, 23:17)
Ot durnelis
Betgi mažas dar.
O Nerealios patarimai auklėjimui iš temos pradžios nepadeda? Jie iš tikro labai geri Paprastai visiems katinams veikia, tai gal ir taviškiams veiks? 4 mėnesių kačiukas - tai ne kažkoks baisus žvėris, jį ir išauklėt galima Ir kastruot dar laiko yra. Ne tai, kad 10 metų nekastruotas
Betgi mažas dar.
Na tai va kadangi dar jaunas katinukas tai ir tikimes, kad visdelto rasim buda ir nuraminsim mes ji ir susidraugausim.....Isbandem purkstuka, snypstima ant jo, pakelima ir papurtyma....Niekas negelbsti.....
Laikas eina, o mano kacai nesiruošia susidraugauti, namie- karo stovis . Mažylis vis kibina katę, o ta purškia, šnypščia, mušasi. Vienžo, abu vriedni . Turbūt tos taikos taip ir nebus. Teks gyventi taip, tegul jie ten pliekasi . O taip tikėjausi idiliško viena kitą laižančios katės vaizdelio .
Auklėjimo klausimais smarkiai pasistūmėjome i priekį . Didžioji katė nebevystupalina prieš mane, nuolanki, ypaš po to įkandimo. Teko dar vieną kartą papurtyti ir užteko. Dabar lyg norėtų kąsti, bet kažkas smegeninėje įsijungia ir pabrukusi uodegą, bėga šalin. Mažasis kacas irgi bandė kandžiotis, bet tą įprotį greitai išgyvendinome (pykinaaa ).
Auklėjimo klausimais smarkiai pasistūmėjome i priekį . Didžioji katė nebevystupalina prieš mane, nuolanki, ypaš po to įkandimo. Teko dar vieną kartą papurtyti ir užteko. Dabar lyg norėtų kąsti, bet kažkas smegeninėje įsijungia ir pabrukusi uodegą, bėga šalin. Mažasis kacas irgi bandė kandžiotis, bet tą įprotį greitai išgyvendinome (pykinaaa ).
laba diena.
perskaiciau visa tema, tikrai neblogu patarimu radau ir pradejau gerai suprasti savo katineli.
perskaiciau visa tema, tikrai neblogu patarimu radau ir pradejau gerai suprasti savo katineli.
NEREALI ,
Kažkada jau kreipiausi į Jus prašydama pagalbos, auklėjant katiną, tačiau dabar susidūriau su dar didesne problema Auginu katiną 1,5m. pradėjo mane pulti naktim. Aš miegu, o jis šoka ant veido, dabar vaikščioju su dviem įbrėžimais ir gana nemažais ant skruosto, paslėpti net neina Taip padaro ne su nagais, o su dantim. Nesuprantu kokia yra to priežastis? Ką jis tuo nori pasiekti?
Kažkada jau kreipiausi į Jus prašydama pagalbos, auklėjant katiną, tačiau dabar susidūriau su dar didesne problema Auginu katiną 1,5m. pradėjo mane pulti naktim. Aš miegu, o jis šoka ant veido, dabar vaikščioju su dviem įbrėžimais ir gana nemažais ant skruosto, paslėpti net neina Taip padaro ne su nagais, o su dantim. Nesuprantu kokia yra to priežastis? Ką jis tuo nori pasiekti?
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 02 01, 22:40)
Aš miegu, o jis šoka ant veido, dabar vaikščioju su dviem įbrėžimais ir gana nemažais ant skruosto, paslėpti net neina Taip padaro ne su nagais, o su dantim. Nesuprantu kokia yra to priežastis? Ką jis tuo nori pasiekti?
Aš ne Nereali, bet ar negalite nakčiai tiesiog užsidaryti miegamojo durų?
QUOTE(Song @ 2012 02 02, 00:44)
Aš ne Nereali, bet ar negalite nakčiai tiesiog užsidaryti miegamojo durų?
Negaliu, nes tada nei mes nemiegosim, nei kaimynai galės miegot. Braižosi, šokinėja ant durų ir viskas
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 02 04, 11:50)
Negaliu, nes tada nei mes nemiegosim, nei kaimynai galės miegot. Braižosi, šokinėja ant durų ir viskas
Aprenkite rūbais nakčiai Nelabai patogiais tokiais
Sveikos paneles.Labai prasau jusu patarimo, o problema tokia: nesenai isigijom katinuka jam dabar 7sav.Miega pas mane po kaldra, bet tik prasibudes uz soka ant kaldros ir prisysioja.Bausti kaip ir negaliu nes nematau kaip tai daro tik randu jau fakta. Demes isvalau su feireis, eisais, actais, bet visvien nieks nepadeda.Taip per diena viska daro dezuteje.Kastracikai manau dar per mazas.Kaip supratau ka supertemoj sitoj perskaiciau, tai kad daug reikalu turesiu kol nuleisiu ant zemiausio laiptelio.
QUOTE(ataner24 @ 2012 02 13, 23:41)
Kačiukui tik 7 savaitės, labai mažas, dar su mama turėtų būti ir mokytis iš jos. Gali būti, kad tiesiog dar nesupranta kur dėžutė.
Jis suprast tai supranta kur yra deze, nes diena be problemu nueina i ja.Ta beda tik ryta buna.Kad mazas tai suprantu, kad GAL isaugs, bet patalynes gaila ir negaliu jos seip ikist i skalbenke ir iskalbt po tokiu bajeriu(kupranugario kailis ir netalpa i skalbenke).Jau ir manai smirda sysiuku ir chemija.