Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(BasaRasa @ 2012 01 05, 12:52)
Du mėnesiai dar kačiukui, bet ankstesnes kelias savaites jis to nedarė, o dabar prasidėjo, tai šiek tiek keista.

Mažiukas gi dar labai. Tokio amžiaus jis pas mamą turi dar būti... Aš ne žinovė, bet manau, kad gal jis tiesiog prie jūsų priprato ir šeima laikyt pradėjo smile.gif
Atsakyti
As per ta nezinojima, bet labai norejima, pasiemiau 1.5 men kaciuka. Ir tik daug veliau suzinojau, kad juos iki 3 men reiktu palikt prie mamos. Ale, ten, kur emem, jau visi buvo isdalinti, zmones nelauke sad.gif tai man irgi , guledavo pas mane ant krutines, galva ant kaklo, ir visa peti man nuseiliodavo, nezinau, ka jis ten darydavo, bet budavau slapia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 05, 13:51)
nezinau, ka jis ten darydavo, bet budavau slapia smile.gif

kaip kūdikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 05, 12:51)
As per ta nezinojima, bet labai norejima, pasiemiau 1.5 men kaciuka. Ir tik daug veliau suzinojau, kad juos iki 3 men reiktu palikt prie mamos. Ale, ten, kur emem, jau visi buvo isdalinti, zmones nelauke sad.gif tai man irgi , guledavo pas mane ant krutines, galva ant kaklo, ir visa peti man nuseiliodavo, nezinau, ka jis ten darydavo, bet budavau slapia smile.gif

Tai jis nori svelnuma isreiksti, jis dar prie mamos turetu buti. As turejau viena toki katineli, kuri menesio laiko motina atstume, tai jis ne tik kad drabucius laizydavo, bet ir paklodes kampus nusistvres ciulpdavo pasicepsedamas. Beje, tas ciulpimo refleksas jam daugiau ar maziau isliko visa gybenima, Buna, sedim, jau girdim slerpsejima, tai jau aisku budavo, kad musiskis koki nors skudura zinda lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, dabar tam "katineliui kudikiui" 3 metai bus, ir vistiek man ta peti seilioja :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 05 sausio 2012 - 16:25
Aš nesu labai didi kačių žinovė, bet nepagalvočiau nieko bloga. Man kažkaip atrodo miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 05, 17:24)
Tai va, dabar tam "katineliui kudikiui" 3 metai bus, ir vistiek man ta peti seilioja :

Nereta problema. Cielą temą turim apie tai: mirksiukas.gif Keistas elgesys - ką reiškia ir kaip atpratinti?, Katė žinda, laižosi, minko letenomis
Atsakyti
Sveikos

kreipiuosi pagalbos dar karta pas jus...

Turime katina 5su pusia menesio amziaus na ir situacija namuosia jau pasidare nebejuokinga....katinas butinai viena karta per diena pridaro i dusa, kandziojasi siaubingai puola visus ir dukra ir mus ir svecius...jei ne kanda tada draskosi. namuosia jau tris uzuolaidas sudraske, silkine patalyne nauja na ir aisku ne vienas dukros minkstas zaislas sudraskytas...Dukra puola siaubingai jis jinai jau visa sudraskyta ir sukandziota jo (paskutinis ivykis siandien apie pietus kai dukra zaide o as nesuziurejau ir staiga katinas is po stalo puole ant dukros ir ikando jei i veida doh.gif ) Nakti apdrasko ir mus nes sugeba atsidaryti duris miegamo (kokiu budu jis tai padaro net neysivaizduoju) ir ka siandien vyras atsikele apdraskytu veidu nes nakti katinas atejes dreske i veida. Dukra paniskai bijo katino, nes kaip tik jis prieina tai kanda arba dreske jei....Isbandem purkstuka, bandem snypsti ant jo, pakelus papurtyti...Viskas tai veikia tai dienai paskui daryk ka nori vistiek jis daro savo......Situacija nebejuokinga ir as tikrai nebezinau ka dar daryti, kad jis taip nesielgtu......
Atsakyti
O koks čia katinas? Kastruotas? Kokio amžiaus paėmėt? Sveikas, neserga? unsure.gif Tėvų to katino nepažįstat, kaip jo tėvai, ramūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 sausio 2012 - 17:32
Pamėginkit jį aprengti drabužėliais, kokiai dienai. Paskui nurenkit ir jei vėl imsis savo veiksmų vėl aprenkit. Turėtų padėt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 01 06, 12:09)

Aij, kadangi, jis tai daro, kai ateina pas mane man ant krutines pagulet, tai problemos ner, nes tie momentai, kai jis ateina - sventes biggrin.gif laaaabai jau reti..
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 01 06, 17:32)
O koks čia katinas? Kastruotas? Kokio amžiaus paėmėt? Sveikas, neserga? unsure.gif Tėvų to katino nepažįstat, kaip jo tėvai, ramūs?

paprastas katinukasč ne veislinis.....ne jis dar pas mus ne kastruotas, nes dabar turejom beda su ausytem (ausu erkuciu buvo) bet jau baigeme isgyti. Pasiemem mes ji 4menesiu......Na jo mama labai rami katyte......
Atsakyti