Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(malvi @ 2012 01 02, 16:04)
Sveiki,

viso forumo net neperskaiciaum, labai daug lapu, bet gal galite patarti ka daryti: taigi auginu du katinus, abudu patinai ir kastruoti, problematiskam katinui greitai bus 2 metai ir pradejo sisioti i lova, net kai miegame joje, nebezinau ka daryti, pirma karta nebaudem, galvojom gal netyce sapnuodamas pridirbo, bet kai tai pasikartojo vel po savaites tai mb gerokai ji apreke ir apipyle vandeniu, nes pagavo tai darant lovoje, streso gavo nemazai, katinas net veme paskiau pasislepes, na jau maneme gal nebedarys nieko ir ka, kita nakti jis vel prisisiojo, dabar ismeciau i virtuve ir nebeleidziu i kambari, bet neaisku kiek jis isbus virtuveje, gaila katino, ziuri liudnom akim kniaukia. Ir baisu ar kitas katinas neprades sisioti prisimokines. Jau pabodo kaldras skalbti. Gal ka patarsite?

Ar tik katinas nenori jums pasakyti, kad pas jį problemos su šlapimo pūsle, gal smėliukas kaupiasi, nes kastruotas jis pas jus. Patarčiau pas Vetus apsilankyti.
Atsakyti
sita tema radau po ilgu valandu senu forumu ir temu skaitinejimu, tai virs 20 lapu pasirode daugokai smile.gif

as ir galvojau kad pas veterinara reiketu uzsukt, tik ligoms man jis per jaunas atrodo, kazkaip nesitiki.
Atsakyti
Manau, kad ir 15os lapų turėtų užtekt, nes kalbėta tikrai.

O šiaip, visuose pasaulio forumuose laikoma nemandagumu, jei klausi kažko, kas toje temoje jau kalbėta/apkalbėta keliskart ax.gif Čia ne chatas, kur info dingsta. Čia ji išlieka. Paskaitai, ir klausi tada, jei dar kažkas lieka neaišku...
Atsakyti
matyt forumo etiketo nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia 4u.gif

siandien laiko turiu einu skaityt nuo pradziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvi @ 2012 01 02, 16:04)
Sveiki,

Jau pabodo kaldras skalbti. Gal ka patarsite?

Vežkite pas veterinarą,tai gali būti ženklas,kad kažkas negerai su katino sveikata - smėliukas,slapintakių uždegimas,cukraligė ir n kitų galimų ligelių yra.
Atsakyti
QUOTE(malvi @ 2012 01 02, 20:48)
as ir galvojau kad pas veterinara reiketu uzsukt, tik ligoms man jis per jaunas atrodo, kazkaip nesitiki.

QUOTE(Arvika @ 2012 01 03, 13:23)
Vežkite pas veterinarą,tai gali būti ženklas,kad kažkas negerai su katino sveikata - smėliukas,slapintakių uždegimas,cukraligė ir n kitų galimų ligelių yra.

Pritariu. Aš irgi netikėjau, kad mūsų "dvimetukui" gali būti problemos su sveikata. Bet nuvežus pas vet'ą paaiškėjo, kad smėliukas šlapime, uždegimas. Tfu, tfu, tfu, bet lyg ir pagijome - nebesysioja, kur nereikia, apskritai vėl sugrįžo senasis mielasis katinėlis, netgi meilesnis pasidarė po pasigydymo (vaistai, maisto keitimas, speciali pasta).
Nors man ir norėjosi tikėti sąmokslo teorija, nes sysiojo tik vienoj vietoj - ant dukros lovos, netgi klijuotę ant jos užtiesus. Po n kartų išskalbtų patalų visgi klijuotę dar nedrąsu nuimt cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 sausio 2012 - 13:53
tai jau teks, vakar dar ji stebejau, tai itartinai ilgai daro sisiu i dezute, neislipa kokias 5min. maziausiai g.gif

fainai kad kitas katinas rupestingas, irgi sedi kartu su juo virtuvej, paprausia, ir nakvojo kartu, tikras draugas, tarp zmoniu toki sunkiai rastum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvi @ 2012 01 03, 13:59)
tai jau teks, vakar dar ji stebejau, tai itartinai ilgai daro sisiu i dezute, neislipa kokias 5min. maziausiai  g.gif

fainai kad kitas katinas rupestingas, irgi sedi kartu su juo virtuvej, paprausia, ir nakvojo kartu, tikras draugas, tarp zmoniu toki sunkiai rastum  smile.gif

Tada tikrai nedelskit, katinams tie akmenukai labai pavojingi, katems dar kartais savaime iseina, nes ju slapimtakis trumpesnis, o katukams dazniausiai uzkemsa, o tada jau problemos su inkstais prasideda.
Atsakyti
jau buvo pas daktarus ir gydome, aciu uz patarimus, kadangi cia pirmoji man kate tai sunku suprast is elgesio kai kas negerai 4u.gif pasirodo tikrai smeliukas susikaupe, net keista kaip greitai, o atrodo ir maista nebloga perkam g.gif
Atsakyti
Aš dar turiu klausimėlį - kaip reaguoti į tai, jog mano kačiukas nuolat prausia žmones (odą, o labiausiai drabužius)? Ar tai jau elgesio sutrikimas? Kas galėjo jį paskatinti?
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2012 01 05, 12:39)
Aš dar turiu klausimėlį - kaip reaguoti į tai, jog mano kačiukas nuolat prausia žmones (odą, o labiausiai drabužius)? Ar tai jau elgesio sutrikimas? Kas galėjo jį paskatinti?

O kokio amžiaus kačiukas?
Man atrodo, nieko čia keisto, katės visada viena kitą prausia mastau.gif
Sakyčiau, miela, jei tie jų luežuvėliai nebūtų tokie švitriniai biggrin.gif
Atsakyti
Du mėnesiai dar kačiukui, bet ankstesnes kelias savaites jis to nedarė, o dabar prasidėjo, tai šiek tiek keista.
Atsakyti