QUOTE(fenddi @ 2011 12 21, 11:49)
Palaukit porą mėnesių ir jeigu situacija nesikeis, siūličiau mažajam ieškoti kitų namų.
Aš jau taip kankinuosi 3 mėn. Mano katė sterilizuota, mažasis parneštas vos 1,5 mėn ir per tiek laiko viskas tik blogyn eina. Kartais net bijau paglostyti savo katę
Šnypščia ir urzgia ant visų šeimos narių, kanda (tiksliau imituoja, nes ji pas mane visai nesikandžioja ir nesidrąsko), su letena trankosi. Gyvena tik ant lentynų arba spintų, o jeigu nusileidžia ant žemės, tai prisiplojus prie žemės pereina kambarį.
Katė atsigauna tik naktį, kai mažasis būna uždarytas vonioje.
Man tai labai gaila savo katės, ir mažojo gaila, bet priversta ieškoti jam namų,
Gaila būtų, prisirišau ir prie mažiaus labai
.
Maniškė katė irgi pradėjo neįprastai elgtis ir neišlenda nuo radiatoriaus, arba kartais tupi ir stebi kačiuką, bet toks jausmas, jog jo bijo, jei kačiukas artyn - katė "į krūmus"
. Irgi pradėjo muštis letena, ko niekad nėra buvę (auginu ją nuo 2.5 mėnesio). Panašu, jog katei depresija, visiškai pasikeitė elgesys, nebeatpažįstu savo mylimukės. Manyje turbūt mato išdavėją, jos jausmų sutrypėją, jaučiasi nereikalinga
.
Kačiukas ne iš gatvės, paėmėme iš pažįstamų. Norėjau katei draugijos, nes dažnai nieko nebūna namuose, o Siamo katė labai komunikabili ir liūdi viena. Taigi, norėjau kaip geriau, o gavosi ....
Papildyta:
QUOTE(Juoduke` @ 2011 12 21, 11:58)
As pradzioje nerodziau kates katinui kuri laika, veliau leisdavau ja pamatyt, tada pasiuostyt pro duris, palaipsniui jie apsislifavo kazkiek, bet kate pati is prigimties pyktuke tai ir snypscia ant mano katino ir urzgia, buna, kad puola. Bet kartais pasitaiko tokiu situaciju, kad katinas eina pro sali nosim pasibaksnoja su katyte ir nueina tolyn. Kol katukei ieskom nauju namuciu tai taip ir gyvenam, arba ignoruodami vienas kita arba pykdamiesi.
Jums irgi nepavyksta įvesti taikos ir ramybes namuose?