Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 20:01)
Merginos, o gal kas zino kaip padaryti taip, kad du katinai kokiu nors budu stebuklinguoju bent jau gyventu kartu be draskymosi iki krauju? mano kacius senukas, sergantis cukralige ir inkstu nepakankamumu, virs 12 metu jam, o katyte (seimininke siuose namuose), 4 metu labai aktyvi, grazi, hiperaktyvi net. bet ji nuolat mano seni nori primusti, tam ir taip stresas (cia mes su katinu persikeleme pas katyte - taip susikloste ir nera kaip ir kam katinu atiduoti), o cia dar nedraugiska mergaite.. nebezinau nei ka daryti. jie pikstasi, draskosi, jaunoji neisledzia senuko is jo kambario, jie eda vienas kito maista, padaro vienas kitam i wc.. zodziu... help, please  verysad.gif

Noriu tik pasakyti, kad tai, kad ėda vienas kito maistą ir apsikeičia tualetais, kaip tik nieko blogo 4u.gif (jei dėl to nesipeša)
Maniškiai abu ne itin viena skitą myli, tačiau sutartinai nuėdę pusę dumenėlio apsikeičia ir ėda toliau biggrin.gif
Manau, perskaičius šią temą, rasit nors kiek tinkančių atsakymų
Atsakyti
Skaičiau šioje temoje, kad padeda, neklaužadą ir nedraugišką katytę aprengti rūbeliais  4u.gif

Aš ir skaičiau šį patarimą manau, kad labai puiki išeitis thumbup.gif
Nors aš savo kačiuką ir taip rengiu, jam kaip ir normalu, nes jis plikšius, be plaukų.
Tačiau plaukuotiems katinams tikrai nepatinka rengtis ir tai manau būtų labai puiki išeitis sutramdyti gyvūną. bigsmile.gif
Taip kad siūlyčiau pabandyti šį variantą. g.gif
Atsakyti
tongue.gif Taip , tikrai sioje temoje Nereali rase apie "tramdomuosius marskinius " per daug mandram katuliui ir idejo net nuotrauka , kaip tie marskiniai turi atrodyt(kazkodel gerokai turi dengti uodega).Isbandziau si patarima .Tik kadangi neturiu mezgimo igudziu , tai sukarpiau sena vyro bliuzona (rankove). lotuliukas.gif Oi kaip musu banditui - gangsteritui nepatiko tas apsirengimas! Na , sirdis teleido laikyti ji taip tik dvi paras , bet suveikia stebuklingai kiekviena karta bigsmile.gif .Dabar karts nuo karto pakartojam ta procedura , kai jaunelis per daug "bosu " pasijaucia pries vyresne kate. Beje ir musu katinai kiekviena karta maisto bliudeliais susikeicia puse nuede ir reikaliukus atlieka i net tris "tualetus"(kazkur skaiciau , kad dviems katems kazkodel reikalingos trys smelio dezutes). Gal nereiketu kreipti demesio i tokius dalykus - kuris ten i kuria dezute daro , na bet palieku zodi tikriems ekspertams- as tik megeja. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
perskaiciau visa tema ir atrode bus lengva aukleti savo neklauzada, bet... Mano Simbai 3-4 menesiai, bet pora savaiciu kazkokia laukine pasidare. Pati ateina pasiglaustyti ar pamiegoti sale, bet jeigu nori paglotyti ar siaip ranka tiesi i ja, puola draskytis, kasti. Bandziau ir vandeni ir pirsta burnon kisau, tai ji tada jau i pirsta nekanda, suka galva ir kanda i ranka kur nors doh.gif Keliau ir uz kupros, snypsciau ir nieko. Puola dar labiau po to unsure.gif Bijau ir perspausti, bet bijau ir nusileisti. Ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutukas @ 2011 11 18, 08:52)
Sveikos,
perskaiciau visa tema ir atrode bus lengva aukleti savo neklauzada, bet... Mano Simbai 3-4 menesiai, bet pora savaiciu kazkokia laukine pasidare. Pati ateina pasiglaustyti ar pamiegoti sale, bet jeigu nori paglotyti ar siaip ranka tiesi i ja, puola draskytis, kasti. Bandziau ir vandeni ir pirsta burnon kisau, tai ji tada jau i pirsta nekanda, suka galva ir kanda i ranka kur nors doh.gif  Keliau ir uz kupros, snypsciau ir nieko. Puola dar labiau po to unsure.gif Bijau ir perspausti, bet bijau ir nusileisti. Ka daryt? verysad.gif

O aprengti nebandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci. @ 2011 11 18, 15:03)
O aprengti nebandėt?  g.gif

Nebandziau. Su petnesom tai be jokiu problemu vaiksto. Bet rubas gali buti kitaip, reiks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Treka @ 2011 09 25, 12:03)
Sveikos kačių mylėtojos, ieškau patarimo smile.gif . Mano draugė iš priglaudė suaugusią katytę mirus šios šeimininkei. Katytė adaptavuosi neblogai, yra baugštoka. O problemėlė atsirado, kai draugė priėmė dar vieną katytę iš prieglaudos. Ši baisiausiai nenorėjo jos pripažinti ir pradėjo "kakoti" ne vietoj. Aš padovanojau dar vieną kačių tualetą, tai naujokė lankosi abiejose tualetuose ir dar vaiko puodelyje, o pirmoji ir toliau kiaulina. "Pasisiuoti" ji eina į tualetą, kartais ir didžiom, bet ir ne vietoje tą reikalą taip pat padaro blush2.gif . Gal kas esate su tuo susiduręs? Jau pusmetį gyvena abi. Taip baisiai ir nesipyksta, bet...
Ačiū, visoms radusioms laiko atsakyti.

Pasirodė, kad klausimas gan sudėtingas tai iš kitos temos jį čia atkeliu, gal kas turi patirties tokiam reikale ir gali patart ką daryti.
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu ir aš su savo problema, norėčiau, kad Nereali duotu patarimą kaip man tinkamai elgtis.
Mano katė 10mėn, ji sterilizuota, šeriama tik aukščiausios kokybės maistu ir visokiais papildomais gėriais (žalia mėsa, vištų kakliukai, skranukai). Katė labai meili, šnekorė ir mėgstanti bendravimą. Viskas pas mus buvo gerai iki kol ji padarė didelį reikalą ne vietoje unsure.gif . Pirmą kartą, aš ją tik subariau ir tiek. Po to, kai tai pradėjo darytis kasdien, supratau, kad tai buvo jos valdžios demonstravimas. Teko susipykti labai smarkiai - katė buvo apšnypšta, apspjaudyta ir teritorija peržymėta mano kvapu. Pamoka pavyko,tuo kart viskas susitvarkė. Po kiek laiko, ji sumastė sisioti įsilindusi į spintelę ant aparatūros laidų. Šį kartą šnypštimo metodas nepadėjo, problemą išsprendžiau užblokavusi visus priėjimus į spintelę. Vėl įsivyravo taika ir rabybė. Bet, dėje ne visam laikui... Šį savaitgalį mes su šeima buvome išvykę parai laiko. Katė liko namie viena. Grįžę radom baisiai nemalonią dovanėlę verysad.gif . Vidury kambario buvo pakrautas "torčiukas" sumyžtas visas kilimas ir net primyžtas šuns bliūdas doh.gif
Pasitiko ji mus su džiaugsmingu MIAUUU, į kurį mes nesureagavom pamatę tokį vaizdą. Pirma mintis man buvo, jog tai stresas. Juk ji 1 kartą paliekama ilgam laikui viena. Sugėdinau katę, ji suskliaudusi ausis pabėgo slėptis. Na žinoma po kiek laiko visgi susitaikėme. Stresas kaip ir turėjo nuslūgti, visi namie, viskas gerai. Dėje ne. Vakare, kai aš jau gulėjau lovoje, o MB žiūrėjo televizorių, ji demonstratyviai vėl apšlapino kilimą blink.gif . Vėl gavo pylos, vėl buvo apšnypšta, pasislėpė. Kitą dieną ryte viską tvarkingai daro tam skirtoje vietoje. Vakare grįžus iš darbo randu pilną šuns bliūdą blink.gif Vėl šnypščiu..... vėlai vakare pridergia ne vietoje doh.gif . Šiandien ryte pavyzdingas ėjimas į tuoletą. Nepadeda nei šnypštimas, nei skatinimas kasneliu, gyrimas ir t.t
Jei ji taip išreiškia savo stresą, o čia aš dar šnypščiu, purtau už pakarpos, išvis tragedija. O jei tai valdžios siekimas, maždaug "kada norėsiu, eisiu į tuoletą, kada nenorėsiu, darysiu kur patiks"
Net nebesuprantu kas tai ir kaip man elgtis????? Ar tai stresas, ar tai demonstratyvus viršaus rodymas, ar tai ......????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrutiss: 22 lapkričio 2011 - 13:38
Temoje rase, kad kate tokiu budu gali parodyti, kad jai kazkas negerai. Berods siule slapimo tyrima padaryti tokiu atveju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrutiss @ 2011 11 22, 13:34)
Sveikos,

Ateinu ir aš su savo problema, norėčiau, kad Nereali duotu patarimą kaip man tinkamai elgtis.

O kate sterilizuota?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 22, 15:37)
O kate sterilizuota?

Sterilizuota, rase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 11 22, 15:05)
Temoje rase, kad kate tokiu budu gali parodyti, kad jai kazkas negerai. Berods siule slapimo tyrima padaryti tokiu atveju  mirksiukas.gif  4u.gif

skaičiau apie tokį siūlymą. Aš supratau, kad tai būtina, jei katė tik šlapinasi kur papuola. Manoji tai ne tik nusišlapina, bet ir pridergia. O gal tikrai reikia tyrimų g.gif
Atsakyti