Perkeliu is asmeniniu zinuciu (prasau, jei tema nera kazkokia labai "intymi" rasykite cia i bendra tema, pas mane labai greit uzsikemsa AZ )
(...) niekaip neina įaiškinti,kad naktim aš noriu miegoti . Kiekvieną naktį įjungęs savo motoriuka ateina pas mane prie galvos ir uosto akis arba lenda į ausis. Ir iš lovos išmetu ir į guolį nunešu, bet neina niekaip įaiškinti. Jis antroj dienos pusėj pusdienį miega, bet po kol kas nurašau tai jo mažumui ir apsipratimui . Gal jūs kokį patarimuką duotumėt. Aš suprantu kad laiko pas jus ir taip nėra, bet gal
siulyciau geriau pratinti guleti RAMIAI po kaldra arba prie koju, nei kankintis nesiojant ji i guoliuka (nebent ten idetumet elektrine "grielka"-pakloteli kaip tik dabar maciau maximoje po 21 lt kainuoja).
Jam reikia jaukumo, silumos ir bendravimo.
Taigi, jei jums netrukdytu jis miegantis lovoje (plaukai etc) tai daug paprasciau bus jam "paaiskinti", kad jei nori miegot pas mus tai turi miegot ramiai prie mano sono/koju ar pan nes jei nervuosi isspirsiu lauk is lovos.
mano vienas katinas miegodavo (kol buvo mazas ir nezymejo teritorijos ir del tos priezasties nebuvo istremtas i virtuve) "istates"savo snuki mazdaug man i aki tai as ji vadindavau miego meskiukiu, nes kai jau bandydavau busti rytais jis staigiai ijungdavo "dream a dream" motoriuka ir as luzdavau vel
Jus turite nuspresti KUR jis miegos: lovoje ar guolyje. DABAR. negali buti variantu siandien cia, nes savaitgalis, rytoj ten nes man ryt i darba.
Jei guolyje, tai tada uzsidarot duris i miegamaji ir ji paliekat kitame kambaryje na ir artimiausias dvi savaites klausotes jo verksmo uz duru ir NENUSILEIDZIAT iseinant nebent pabart (su bambaliu, snypstimu ir pan)
arba leidziat miegot lovoje ir daug paprasciau tiesiog paaiskinat, kad miegoti reikia prie sono, koju ar pan, nes jei pradeda muistytis spiriat lauk is lovos, o jam vel atejus vel pasiguldot ten kur JUS norit.