Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(Tatjana D. @ 2011 10 06, 20:18)
Turime neblogų pasiekimų smile.gif Labai patiko man kaip šeimose vyksta  [KAS GAUJOS VADAS ] vaidmenų paskirstymas biggrin.gif .Mano dukrytė parašė savo tėčiui į skaipą[jis negyvena kartu su mumis,bet pastoviai bando jai moralus paskaityti]kažką nelabai maloniai...Kai aš paklausiau kodėl,ji man atsakė:-tegul negalvoja,kad jis čia gaujos vadas lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif išaiškino tėvui kas gaujos vadas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangomanija @ 2011 09 08, 16:13)
4u.gif Aciu NEREALI ! Kaltininkas jau aprengtas.O kiek dienu taip reikia laikyti ji tuose drausminimo marskiniuose ? O atrodo kaip juokingai lotuliukas.gif

ziurekit pagal situacija. Realiai kai gyvunas apsipranta su rubais as vel nurengiu. Vel pradeda pyktis vel aprengiu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tatjana D. @ 2011 10 06, 19:18)
NEREALI,norėčiau padėkoti už tokią naudingą informaciją,kurią randu šioje temoje.Šiuo metu bandau iš naujo drauginti mano rexsą ir rusų mėlynąją,kurių santykiai yra karo stovyje schmoll.gif .Turime neblogų pasiekimų smile.gif Labai patiko man kaip šeimose vyksta  [KAS GAUJOS VADAS ] vaidmenų paskirstymas biggrin.gif .Mano dukrytė parašė savo tėčiui į skaipą[jis negyvena kartu su mumis,bet pastoviai bando jai moralus paskaityti]kažką nelabai maloniai...Kai aš paklausiau kodėl,ji man atsakė:-tegul negalvoja,kad jis čia gaujos vadas lotuliukas.gif .

Na vaikai, tai greitai pagauna tokius visokius bajerius. As Jusu vietoje vistik paaiskinciau dukrytei, kad tetis TURI teise ja pamokyti wink.gif
/atsakiau kaip mama, turinti stipriai padukusi vaika biggrin.gif/

P.S. bet siaip labai juokiausi biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 10 07, 11:26)
ziurekit pagal situacija. Realiai kai gyvunas apsipranta su rubais as vel nurengiu. Vel pradeda pyktis vel aprengiu wink.gif
Papildyta:
Na vaikai, tai greitai pagauna tokius visokius bajerius. As Jusu vietoje vistik paaiskinciau dukrytei, kad tetis TURI teise ja pamokyti wink.gif
/atsakiau kaip mama, turinti stipriai padukusi vaika biggrin.gif/

P.S. bet siaip labai juokiausi biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif

Na taip,sutinku,kad turi teisę auklėti,bet su sąlyga,kad prisiima ir visas kitas pareigas-turiu omenyje rūpinasi vaiko gerove ir t.t.O kai tėtis neria į krūmus,iškilus sunkumams,vaikas pats daro išvadas ir nebenori bendrauti schmoll.gif .Na,bet manau,kad čia jau ne visiems įdomu skaityti smile.gif .Stengiuosi ,kad ji nelaikytų pykčio ant tėčio ir visada jai sakau,kad jis ją myli .Aš tik norėjau pasakyti,kaip vaikai pasamonės lygmenyje viską teisingai sudėlioja smile.gif .Kas rūpinasi,augina,saugo tas ir gaujos vadas[esu gaujos vadė lotuliukas.gif ]
Papildyta:
QUOTE(semlina @ 2011 10 07, 09:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif išaiškino tėvui kas gaujos vadas  lotuliukas.gif

Išaškino kolkas tik man-tėvas dar nežino,kad jis ne gaujos vadas.Teks imtis priemonių[tik nežinau ką pasirinkti-už pakarpos kratyti pes sunkus,tai lieka vanduo,tuščias bambalis lotuliukas.gif ir pasiutęs šnypštimas].O gal jam tokį ilga baudžiamąjį megztinį numegzti? g.gif
Atsakyti
Sveikos panos smile.gif prašau patarimo.

Turim kastruotą katiną, apie 10 men. amžiaus. kadangi auklėjimu užsiiminėjom nuo pat mažens tai problemų namuose pakolkas nėra, rodos supranta kas tas gaujos vadas yr. Pas mus užsuka svetimi žmonės ir mes jį į svetimus namus nešamės- visi niurko kaip nori ir kiek nori, jis nespriešina ir gal netgi atvirkščiai- murkalioja ir gaustosi. žodžiu, žaislinis katinėlis.

Na ir vakar draugai atsivedė savo mažą dukrelę ( taip pat 10 mėn. amžiaus), jai aišku katinas parūpo ir ji bandė jį pasigauti, bet vos tik ji į katino pusę pasisuko ropoti- anas įšsstatė pasišiaušimo stovėseną ( nepasišiaušė, nes katinas plikas), pradėjo šnypšti ir dantis rodyti. labai išsigandau kad dar ir nekepšteltų. na nuo manęs katinas gavo per nosį, bet negavo barti nes nenorėjau vaiko išgąsdinti. ir man dabar negera ant dūšios ar gerai aš pasielgiau ( turiu galvoje kepštelėjimą per nosį)? katinas ašku pabėgo ir sėdėjo savo būdelėje apie pusvalandį, paskui musėt apsigalvojo ir vėl parėjo į kambarį. prie vaiko nelindo, bet su manimi ir vyru bendravo kaip nieko nebuvę.

pakomentuokit prašau šią situaciją 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mirksiukas.gif Tatjana. Aciu uz gera nuotaika .Prisijuokiau is pacio ryto bigsmile.gif .Siaip , mano nuomone - TUSCIAS bambalis - pati geriausia bausme.Jau vien del to , kad jis tuscias lotuliukas.gif Geros dienos .
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 10 10, 12:56)
Sveikos panos smile.gif  prašau patarimo.

Turim kastruotą katiną, apie 10 men. amžiaus. kadangi auklėjimu užsiiminėjom nuo pat mažens tai problemų namuose pakolkas nėra, rodos supranta kas tas gaujos vadas yr. Pas mus užsuka svetimi žmonės ir mes jį į svetimus namus nešamės- visi niurko kaip nori ir kiek nori, jis nespriešina ir gal netgi atvirkščiai- murkalioja ir gaustosi. žodžiu, žaislinis katinėlis.

Na ir vakar draugai atsivedė savo mažą dukrelę ( taip pat 10 mėn. amžiaus), jai aišku katinas parūpo ir ji bandė jį pasigauti, bet vos tik ji į katino pusę pasisuko ropoti- anas įšsstatė pasišiaušimo stovėseną ( nepasišiaušė, nes katinas plikas), pradėjo šnypšti ir dantis rodyti. labai išsigandau kad dar ir nekepšteltų. na nuo manęs katinas gavo per nosį, bet negavo barti nes nenorėjau vaiko išgąsdinti. ir man dabar negera ant dūšios ar gerai aš pasielgiau ( turiu galvoje kepštelėjimą per nosį)?  katinas ašku pabėgo ir sėdėjo savo būdelėje apie pusvalandį, paskui musėt apsigalvojo ir vėl parėjo į kambarį. prie vaiko nelindo, bet su manimi ir vyru bendravo kaip nieko nebuvę.

pakomentuokit prašau šią situaciją  4u.gif

Maniskis vienas is keturiu irgi kazkodel paniskai bijo vaiku, jei nesigauna pasislepti, tada uzsiima puolimo pozicijas. As kazkaip manau, kad gal jam mazi vaikai neatrodo panasus i zmones ir atrodo kaip pabaisos g.gif
Atsakyti
labai naudinga tema, ačiū Nerealiai 4u.gif thumbup.gif mes jau tris savaites turim rusų mėlynąjį, jam 3 mėnesiai, bet atradus jūsų temą pradėjau kitaip elgtis, nebeleidžiu kandžio rankų, lipti kojomis ir rodau, kas čia bosas biggrin.gif tiksliau savo elgesį pakeičiau nuo vakar, tai galvoju, ar iš noro parodyt savo vertę, ar dėl kokių priežasčių, bet mūsų pūkuotukas šiąnakt su mumis beveik nemiegojo (o gal mes tiesiog nejutom g.gif ), betatėjo lyg ir paryčiais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 10 10, 10:56)
Sveikos panos smile.gif  prašau patarimo.

Ko gero neiprates prie vaiku ax.gif maniskis irgi sitaip regavo i vaikus kai pirma karta pamate budamas apie 1m. is ramaus, meilaus gyvunelio, pavirto i besidraskanti, pasisiaususi ir snypscianti ir puolanti padara blink.gif ir puldavo tik ant vaiku blink.gif bet viena karta taip, antra, trecia, o paskui ziurim apsiprato, nurimo. Nors realiai tai ir dabar dar nera patenkintas, kai vaikai ateina i svecius, nes jie malas, juda, lekia prie jo, tai jam visa tai gazdinanciai atrodo, nes iprates but su manim ir mano vyru ramiai, be jokiu greitu judesiu, reksmu ir t.t. O beto, dar ir pavydi siek tiek doh.gif nes jei siaip suagusiu zmoniu ateina, tai ne nekreipia demesio nei i mus nei i svecius ax.gif bet jei tik vaikai aplink, tai demesio reikalauja is kart, lipa ant keliu, nori but glostomas smile.gif kazkokia baime matyt turi, kad iskeisim ji i vaikus doh.gif
Atsakyti
mhm... na tai nepatiko jam lelius aiškiai, kad purškė ir vaipėsi. bet klausimas mano toks: ar gerai padariau kad jį sudrausminau, ar teisingu būdu ( keptšelėjimas per nosį) aš jį sudrausminau ir jeigu ne- tai kaip teisingai man reikėjo toje situacijoje pasielgti. Kitoje temoje gavau pastabų, kad daugmaž- nėra ko mažiems vaikams į svečius eiti arba uždaryti svečius atokiai nuo katino doh.gif bet aš noriu socialaus gyvūno, kuris nesibaidytų bent jau žmonių, kad ir kokio ūgio anie bebūtų smile.gif nekelčiau didelės problemos, jei to pačio mano katino sesuo ( na turime du, katė ir katinas) tuo pačiu metu elgėsi visiškai priešingai, ištisai zujo aplink vaiką ir pati dar jį kibino. reiškiasi tas nepasitenkinimas tai ne bendras kačių ar mano kačių bruožas, o koknrečiai tik Kūzios. tai ir va, reikia šitą problemėlę išspręsti teisingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 12 spalio 2011 - 15:33
4u.gif
Atsakyti
sveikos, nors cia tema apie auklejima, visvien paklausiu patarimo.
Pasiemem kate is prieglaudos, jau sterilizuota apie metu amziaus.. kaip ja prisijaukinti? bbeveik visa diena sedi dezuteje ir nelenda lauk, issitrauki tai prisispaudzia prie zemes, ausys suglaustos, akys dideles.. glostai pradeda po kurio laiko burgsti.. o jei nusinesi kur toliau pasidedi nt keliu, tai taip ir aikos pabegt.. nesnypscia, neurzgia, bet bijo ir viskas zmoniu.. o kai ateina vakaras tada islenda susimiauksi su kita kate, naktimis duodas kartu.. bet vel ateina rytas ir vel slepias namuke.. ir taip jau virs menesio. gal kad ka patarsit? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal kas galėtų man paaiškinti, ką reikškia, kai katinukas (jam dabar 5 mėn., pas mane gyvena kelias savaites) vos ne nuolat laižo man rankas? Jei neprieina prie rankų, tai laižo veidą, šlaunį, alkūnę, pėdą...
Atsakyti