Nežinau, kaip kitaip pavadinti temą. Tiesiog man įdomu, kaip Jūs, drausminat katę, kai ji iškrečia labai didelę šunybę? Juk, manau visko pasitaiko?
* P.S, čia gal ir ne į temą, bet aš tiesiog esu pasibaisėjusi savo kaimynės elgesiu, tuo, kaip ji elgiasi su savo kate. Katė sena, 16 metų amžiaus, o ir pati kaimynė nebe pirmos jaunystės. Ji labai nervuota moteris, todėl visi nervai, visi nepasisekimai būna tiesiog "išliejami" ant vargšės katės.
Nesuprantu jos elgesio ir to, kaip jai negaila gyvūnėlio, katės, kuri vargšelė bijo net krustelėt pas ją namuose. Pati vieną kartą ten svečiavausi, vargšė katė net nežinojo kur dėtis, nieko blogo nedarė, o ji vis tiek rasdavo kaip prikibt prie jos. Va ir dabar, dar girdžiu kaip kaimynė, kitame aukšte rėkauja ant katės, tokiais žodžiais: "Sūka tu prakeikta, jobana" ir t.t, žinau, gal ir nereikėjo viešinti to, bet tokia ta teisybė. Ji taip su savo kate elgiasi būtent todėl, kad toji pridergia ne dėžutėje, o ant kilimo. Vėliau katę muša ir muša, talžo, girdžiu, kaip net baldai virsta. Ji tikra nervininkė, ne jai laikyt gyvūną.
Tad man įdomu, ką Jūs darote iškrėtus katei šunybę?, kaip Jūs elgiatės? Tikiuosi ne kaip mano kaimynė?