Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(J.Evute @ 2011 07 29, 14:28)
ups tadu atsiprašau  blush2.gif  nenorėjau įžeisti, kiekvienam savo mieliausias ir gražiausias  wub.gif
kaip ir mes jiems  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš nejautri tokiems komentarams. Dėl peterbaldų yra tik 2 reakcijos: "ajajaj kaip gražu" arba "fuu kaip šlykštu" biggrin.gif vidurio nėra biggrin.gif

bet šiaip kiti žmonės reaguoja jautriai, tiesiog norėjau užfiksuoti tą momentą Jums, kad tarkim su kokia drauge nesusipyktumėte leptelėjusi, kad jos katė/šuo/žiurkėnas/.../ yra negražus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 07 29, 15:02)
žmonės reaguoja jautriai, tiesiog norėjau užfiksuoti tą momentą Jums, kad tarkim su kokia drauge nesusipyktumėte leptelėjusi, kad jos katė/šuo/žiurkėnas/.../ yra negražus  lotuliukas.gif

pėvėzė, mano anytai negražus mūsų baltas mozaikinis šinšilas, o jau katė blink.gif kaip aplamai namie galima katę laikyt???? swoon.gif (prisiklausius pasakojimų apie kerštingąsias siames, aš tik bijau, kad mūsiškė jai ko nepridirbtų doh.gif - viena viltis, kad ši nelabai tikra siamukė hihihi.gif )

o man negražus jos vėžlys bebe.gif
(na, ne tiek , kad negražus- žvėrukas, kaip žvėrukas, bet ... nelabai man jis mielas blush2.gif )
taip kad... dėl skonio nesiginčijama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stirnaitė: 29 liepos 2011 - 16:23
QUOTE(Stirnaitė @ 2011 07 29, 17:19)
aš tik bijau, kad mūsiškė jai ko nepridirbtų  doh.gif - viena viltis, kad ši nelabai tikra siamukė hihihi.gif )

Na mano katinas gerulis, galima daryt su jo ka nori, bet pora kartu jam nepatiko ateinanti zmones, pirma karta tada supratau, kad jis zveris, visas pasisiause, pradejo urzgti, kaip suo blink.gif as net nesitikejau, kad tai mano Pukis ax.gif
O dar bajeris, kai vyras ateina is parduotuves mano siamai eina is paskos, ziuri, ka MB is maiso traukia. Jei mato alaus ar bambali ar butelius, atsiseda tarp duru virtuvej ir ziuri i ji ir laikia, nes isgeres MB tampa labai geras (nors man aiskina, kad jis mano katinu nekencia) ir duoda jiems skanestus (desros, zuvies, mesos gabaliuku ar farso, ar katinu guliasu, kuriu as labai retai duodu) Jei jie mato, kad alaus nera, apsisuka ir isena savo reikalais lotuliukas.gif
Atsakyti
Nereali, labai ačiū už atsakymus ir patarimus, jei dar turėsiu klausimų, būtinai Jums rašysiu smile.gif Bandysiu pasinaudoti Jūsų patarimais smile.gif
Atsakyti
Pas mus prieš savaitė buvo priklydusi peterboldė...tiesą, pasakius išsigandau...jei ne vyras, turbūt nežinau, ką būčiau dariusi ir džiugu, kad pavyko labai greitai surasti savininkus, nes lyginant su mūsų meškėne...tai ne mano tipo katė...man reikia to pūkuoto švelnaus kailiuko 4u.gif Gal tik mūsiškė nėra tokia grakšti, kaip peterboldė 4u.gif

O Nerealios patarimai tikrai nerealūs. Vyras net skaitė ir auklėjant taikom jos siūlytą metodiką. kol kas skųstis kate negalim...na gal kiek ir padūksta, pasiaučia, bet reik ir to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 07 29, 19:56)
...na gal kiek ir padūksta, pasiaučia, bet reik ir to 4u.gif

ZINOMA ! man tai pats fainiausias dalykas kai katės pradeda eiti sienomis lotuliukas.gif Ziauriai linksma, nes tokias pozas ir mimikas išmėto, kad pastatyk kamerą ir filmuok wink.gif
Atsakyti
Oj kiek as isbandziau visokiu triuku kol mazas buvo, ir bambali, ir vandeni, net yra gaves lupt uz padaryta randa ant nosies. Vandens jis nebijo, nuo mazu dienu eidavau praustis , jis pirmiau po kranu atsidurdavo, kartais sumastydavo kriauklej pasedet , nesvarbu , kad man reik indus plaut , ar valgyt daryt, sedi, paleidziu vandeni, vistiek sedi. Ismaudyt as ji galiu, bet skleidzia visokius garsus, rekia, snypcia, urzgia, bet daryt nieko nedaro, tai i garsus demesio nekreipiam. Ir siaip kai paimi ant ranku , o jis nenori, ima snypst, urgzt, bet vel nedaro nieko, jei pries nasrus veidas tai palaizo nosi, nors ir snypscia biggrin.gif aisku, svetimo katino bijociau jei sitaip...
su bambaliu pas mus yra va sitaip ir jei pamato, kad baigi kazka isgert ir turi tuscia ateina pats pasitrint. su purkstuku kai purskiau, tai jis tik snuki nusukdavo ir sedi laimingas sau, arba jei i snuki priejus purkst, budavo, kad per nagus gaudavau.
Yra karta laiptinej pagyvenes puse dienos ( aciu D neisejo i lauka), nepastebetas issmuko tiesiai i 5 auksta, o as isejau i darba. Gryzau radau tupinti, 3 dienas neede nieko. Kazkaip po to karto nelabai jis eina i laiptine, daznai per duru slenksti paziuri i 5 auksta, arba jei pasprunka, tai nudrozes laiptais aukst ( ayn paziuri per langa ir pareina. Karta taip isejus uzdariau keliom sekundem duris, tai atidariau kai spruko tiesiai i kambari biggrin.gif Kazkas buvo minejes cia, kad neturi kates atminties, as manau, kad labai turi. Mum megsta po kaldra kita karta kojas pakrapstyt ar su nagais ar su dantim, bet cia jo zaidimo forma. O su mazais vaikais jis labai atsargus, net stebiuosi, galetu ir su mumis toks but doh.gif
Turim dar ir antra, pusiau siamo, paemem is prieglaudos pries pusmeti, sutaria labai gerai, meile didziausia. Del draskykles. Nupirkom mes ja, parnesem tai musiskis sedejo vonioj, ale bijojo kol sustate ir paskiau nelindo. Naujasis ji priviliojo, ismokino, viskas ok. dabar jis visada nagus eina ten draskyt, o va naujasis drasko lova, ir nezinau kaip atpratint. saukt nelabai noriu, nes matau, kad bijo, ir siaip jei keliant balsa eini prie jo iskart guziasi ( apie gyvenimo salygas senuose namuose nieko nezinom, tik tiek, kad norejo uzmigdyt, nes vaikui tampant uz uodegos pakase ji nagais) , bet pas musm jis absoliutus gerietis, tik neina draskyt nagu i draskykle. Dar man neramu del jo, kad usai jam luzineja, kazko gal truksta? ar streso pasekmes, nes senbuvis tai zydi galima sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 07 30, 13:16)
ZINOMA ! man tai pats fainiausias dalykas kai katės pradeda eiti sienomis  lotuliukas.gif  Ziauriai linksma, nes tokias pozas ir mimikas išmėto, kad pastatyk kamerą ir filmuok wink.gif

Va va, tas tiesa, kai pradeda eiti šonų skersa arba stčiom kojom šokinėja doh.gif O kai imituoja, kad kažkas ją gaudo arba ji kažką gaudo, griūk negyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, kačių mylėtojos

Kokį galėtumėt parekomenduoti kraiką katėms? Ruošiamės pasiimti auginti 7 sav. katytę. wub.gif Teks pratintis wc reikalų patiems, tai iškyla nemažai klausimų.
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 08 03, 11:56)
sveikos, kačių mylėtojos

Kokį galėtumėt parekomenduoti kraiką katėms? Ruošiamės pasiimti auginti 7 sav. katytę.   wub.gif Teks pratintis wc reikalų patiems, tai iškyla nemažai klausimų.

Apie kraika yra visa atskira tema. Ten tikrai rasit daugiau patarimu, siaip jau vienareiksmiskai atsakyti koks kraikas geriausias, yra sunku. Vieniems pvz. tinka silikoninis, kitiems geriausas - molinis smile.gif .

O kodel tokia maza katyte jau atskiriat nuo mamos? Joms dar maziausiai 3 savaites reiketu kartu buti. Tada ir su WC maziau bedu butu (jei mama namine kate), mazyle priprastu eiti i dezute pagal mamos pavyzdi.

Tema apie kraika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 03 rugpjūčio 2011 - 12:08
Ačiū už nuorodą apie kraiką. Eisiu skaitinėt.

Katytė dar pabus su mamyte savaitėlę. Jau dabar katė nelabai maitina mažę, o paėmus kitą katinėlį (buvo dar ir berniukas), katė- mama ėmė skriaust katytę (ją kandžioja). Mes sakom, gal ta katė nebe labai maitint ją nori, tai pyksta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 08 03, 13:30)
Ačiū už nuorodą apie kraiką. Eisiu skaitinėt.

Katytė dar pabus su mamyte savaitėlę. Jau dabar katė nelabai maitina mažę, o paėmus kitą katinėlį (buvo dar ir berniukas), katė- mama ėmė skriaust katytę (ją kandžioja). Mes sakom, gal ta katė nebe labai maitint ją nori, tai pyksta...  unsure.gif

Tai gal mama mažią auklėja, o neskriaudžia ax.gif, o kačiukui mama reikalinga ne tik dėl maisto, bet ir dėl auklėjimo.
Atsakyti