Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę?

QUOTE(Nereali @ 2011 07 28, 15:49)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Butent !
Dėl saviškių aš rami,

Čia video kaip įlekia į baseiną:
BASEINAS

nuorodos neatidaro kiap negaliojancios arba laidingos unsure.gif

oi, aš savo Tundrą iki mašinos bijau nešti- vieną kartą teko- važiavom į tėviškę kelioms dienoms, tuo pačiu pas veterinarą, po to ten irgi pirmyn atgal. Bet ji lauke tiesiog draskėsi iš glėbio, bet iššokusi niekur nebėgo, leidosi paimama- bet iš kur aš žinau, gal puls bėgti kur, pagauk tada... unsure.gif O ir mašinoje nerimo- jei tik sustojus pradarai langą- veržiasi pabėgti unsure.gif
Na, bet mes susipažinsim geriau , tik laiko reikia ax.gif
O dabar, va, dabar kniaukdama atėjo, paplojau per kelius- užšoko, murkia susirietus (vakarais jai tokie mielės priepuoliai tongue.gif ) burzgia kaip koks motoriukas, visos kojos vibruoja lotuliukas.gif
Bet atsigauna jau, matosi iš kailiuko, toks puresnis, minkštesnis pasidarė, jau kauliukų -nugarkauliuko taip nesimato- reiks vėl pasverti, kad nenutuktų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stirnaitė @ 2011 07 28, 19:03)
nuorodos neatidaro kiap negaliojancios arba laidingos  unsure.gif

O jei taip
basienas >>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nereali: 28 liepos 2011 - 21:12
aha, dabar atidarė- juokingi kokie tie kačiukai, laksto tokie žiopliukai į visas puses tongue.gif Jis gi netyčia įslydo į vandenį hihihi.gif

Pasvėriau Tundrą- 3,2 kg jau blink.gif tai per mėnesį pas mus priaugo 400 g- sakau, kad matosi doh.gif Ojei, kažin, kiek jai dar galima leisti priaugti... o tai bus paskui garfildinė ax.gif - aš čia gal ne į temą.... o gal ji nėščia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stirnaitė: 28 liepos 2011 - 21:46
QUOTE(Nereali @ 2011 07 28, 22:10)

Na thumbup.gif , kokie grazuoliai wub.gif Kiek jiems? apie 3 men?
Papildyta:
QUOTE(Stirnaitė @ 2011 07 28, 22:45)
o gal ji nėščia?  g.gif

O veterinaras nieko nesake?
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 07 28, 22:10)

kokie faiiini, tas juodmargis ypač wub.gif
o juos šaukiat kaip šuniukus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stirnaitė @ 2011 07 28, 21:45)
aha, dabar atidarė- juokingi kokie tie kačiukai, laksto tokie žiopliukai į visas puses  tongue.gif  Jis gi netyčia įslydo į vandenį hihihi.gif

Pasvėriau Tundrą- 3,2 kg jau  blink.gif  tai per mėnesį pas mus priaugo 400 g- sakau, kad matosi  doh.gif  Ojei, kažin, kiek jai dar galima leisti priaugti... o tai bus paskui garfildinė  ax.gif - aš čia gal ne į temą.... o gal ji nėščia?  g.gif

Gali būti ir nėščia smile.gif Pažiūrėkite jos spenelius. Šiaip speneliai būna tokios neutralios spalvos ir mažučiai. Pas nėščią katę speneliai būna pabrinkę ir paraudę.

QUOTE(eris @ 2011 07 28, 22:45)
Na  thumbup.gif , kokie grazuoliai  wub.gif  Kiek jiems? apie 3 men?

4 mėnesiai smile.gif čia paskutinės dienos prieš išvažiuojant į naujus namus

QUOTE(-Ieva- @ 2011 07 29, 08:12)
kokie faiiini, tas juodmargis ypač wub.gif
o juos šaukiat kaip šuniukus? biggrin.gif

Aga mes juos šaukiam kaip šuniukus biggrin.gif kažkaip mūsų katės daug geriau į tai reaguoja nei į visokius ksksks. Be to ksksks labai sunku ištarti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 07 29, 10:09)
Gali būti ir nėščia smile.gif Pažiūrėkite jos spenelius. Šiaip speneliai būna tokios neutralios spalvos ir mažučiai. Pas nėščią katę speneliai būna pabrinkę ir paraudę
tikrai neparaudę, tokie beveik balti, apie 2 mm taškučiai - tai gal "tvarkoj" mūsų mergaitė karsta.gif  lotuliukas.gif
4 mėnesiai smile.gif čia paskutinės dienos prieš išvažiuojant į naujus namus

tikriausiai, liūdna skirtis būna smile.gif
Atsakyti
nu nepykt bet man tie katinai nera mieli blush2.gif
bet kiek cia geru patarimu yra.... NEREALI jums siuo klausimu lygiu nera wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 07 29, 13:33)
nu nepykt bet man tie katinai nera mieli  blush2.gif
bet kiek cia geru patarimu yra.... NEREALI jums siuo klausimu lygiu nera  wub.gif  thumbup.gif

na, mes gal priprat, kad kačiukai- mikšti pūkuoti kamuoliukai, o egzotika dažnai "nesižiūri"- nesimpatiškai, neįprastai atrodo tongue.gif Bet tik iš poradžių mirksiukas.gif
Tiesiog pažiūrėk į nuotraukėles- ten gi dar visai vaikai, žiopliukai tokie, į baseiną įkrentantys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stirnaitė @ 2011 07 29, 14:47)
na, mes gal priprat, kad kačiukai- mikšti pūkuoti kamuoliukai, o egzotika dažnai "nesižiūri"- nesimpatiškai, neįprastai atrodo  tongue.gif Bet tik iš poradžių  mirksiukas.gif
Tiesiog pažiūrėk į nuotraukėles- ten gi dar visai vaikai, žiopliukai tokie, į baseiną įkrentantys  wub.gif

nu jo, visai mieli jie, nesišeria biggrin.gif reikia priprasti prie naujovių
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 07 29, 13:33)
nu nepykt bet man tie katinai nera mieli  blush2.gif
bet kiek cia geru patarimu yra.... NEREALI jums siuo klausimu lygiu nera  wub.gif  thumbup.gif

DĖL SKONIO NESIGINČIJAMA PASAKĖ KATINAS LAIŽYDAMAS UODEGĄ lotuliukas.gif
man irgi ne visos katės patinka, bet aš apie tai nekalbu Jų šeimininkams tongue.gif
Atsakyti
ups tadu atsiprašau blush2.gif nenorėjau įžeisti, kiekvienam savo mieliausias ir gražiausias wub.gif
kaip ir mes jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.Evute: 29 liepos 2011 - 14:28