Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Aptikau baisiausiai gražią varlę ir nesusilaikiau neįdėjus...

user posted image

Tebunie tai Svajonių Varlė, "prikvaksinti" svajonių išsipildymą...

P.S. Varlė liėtuvių kilmės, nuo Panevėžio... Kaip ir simboliška...
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 05 17, 16:55)
smile.gif Jau pradedu bijoti patikrinimo,birzelio 7 blush2.gif

rolleyes.gif moka pasalpa 166lt biggrin.gif Cia "priedas" prie pensijos.Bendrai 424 gaunasi

Labas
Jau labai anksti pradedi bijoti.Reiškia tikrai viskas bus gerai. 4u.gif

Jo "dideli" pinigai... doh.gif . Jei ne vyras, neįsivaizduoju, kaip galima išgyventi ...ir ką pirmiausia už juos pirkti.Nusipirsi papildų , neliks maistui.Sumokėsi komunalinius, neliks niekam.

Patricija sėkmingos tau dienos.Oi kaip gerai žinoma tavo būsena.Tegul viskas būna tik į gera.

Grek tokių viršininkų nebūna lotuliukas.gif Nežinai kaip tau pasisekė. thumbup.gif .Lauksim iš vestuvių lauktuvių. Kaip gerai, kad moki savimi džiaugtis .Šaunuolė 4u.gif

Vakar aplankiau kaunietę draugę, pasiplepėjome.Oras vėsokas , kaip tik man.Po pietų išlindo saulė , tuoj galva po peruku pradėjo kaisti.Žiemą buvo geriau.Labai lėtai kalasi plaukeliai.Vis dar kaip Pulinys atrodau.Fe...
Aš plaukus dažiau, bet aš ne pavyzdys, juk kas metai sugrįžta "draugelis".Taigi nebežinau kas kenkia, ko galima ir ko negalima.
Einu virti Savickio žolių mišinio.Reiks kaitinti 2 val.Oras dar prastas tai kaip tik tokiems darbams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 19 gegužės 2011 - 08:45
Patricija viskas bus gerai 4u.gif juks turi baigtis kazkada tie blogumai user posted image
zinau ka reikskia operacijos ir narkozes ale ka daryt jei reikia verysad.gif

Labas visoms 4u.gif
pamirsau pasisveikinti blush2.gif

Ir aciu uz linkejimus ax.gif visus perdave ir visus gavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TIKESIU: 19 gegužės 2011 - 11:33
QUOTE(TIKESIU @ 2011 05 19, 13:17)
Patricija viskas bus gerai  4u.gif juks turi baigtis kazkada tie blogumai user posted image 
zinau ka reikskia operacijos ir narkozes ale ka daryt jei reikia verysad.gif

Labas visoms 4u.gif 
pamirsau pasisveikinti blush2.gif

Ir aciu uz linkejimus ax.gif  visus perdave ir visus gavau  ax.gif
TIKESIU, brangioji, aciu Tau uz zinute ir linkejimus. Jau esu palatoje nr.841, bet tik sia nakti sioje palatoje, kol kazkokia ligoniuke renimacijoj. Sioje palatoje ir toje pacioje lovoje gulejau ir 2010m.rugpj.pradzioje. Ryt perkels i kita palata, i 826. Joje irgi buvau perkelta praeita karta. Sutapimai. Neaisku tik ar paklius kitoje palatoje ta pati lova. Dabar tik ka pakvepavau, bronchai normaliai dirba, o vienas plautukas tik 50%. Eisiu tuoj kardiogramą daryti. Ryt rytą paims kraujo tyrimus. Guliu ir gulesiu gyd Aškinio palatose,na ant duru taip parasyta. Manau, kad jis ir operuos. Is matymo pazistu, isvaizda kaip sako maloni. Tiek ziniu. .GABIJA. teisi, kad nevykusi laukimo savijauta, geriau jau kai būni po opercijos.
Papildyta:
Busiuke, kažkodėl nerodo Tavo varlės man. wink.gif
QUOTE(Blusiukė @ 2011 05 19, 01:47)
Aptikau baisiausiai gražią varlę ir nesusilaikiau neįdėjus...

user posted image

Tebunie tai Svajonių Varlė, "prikvaksinti" svajonių išsipildymą...

P.S. Varlė liėtuvių kilmės, nuo Panevėžio... Kaip ir simboliška...

Papildyta:
GREK, auksim vestuvinių foto ir lauktuvių. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 19 gegužės 2011 - 12:37
Et, taip gaila... Skubėjau prieš ligoninę nuotaiką pakelt smile.gif

Na gal taip parodys http://hotimg23.fotk...250/7-vi493.jpg

QUOTE(Patriccija @ 2011 05 19, 13:35)

Busiuke, kažkodėl nerodo Tavo varlės man. wink.gif

Atsakyti
Xi xi, maciau, gal dabar isides paveiksliukas. 4u.gif user posted image

P.S. Nemokšos, vištos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 19 gegužės 2011 - 13:16
Laba,
aš jau namie, viskas labai sklandžiai kelionėj sekėsi, jaučiuosi gerai smile.gif

Patriccija, tai jau galim atgniaušti kumščius, norėčiau pavalgyt, o rankos užimtos lotuliukas.gif

Būtinai parvešiu vestuvinių vaišių ir foto smile.gif

Jo, Gabija, ir aš manau, kad pasisekė, nebuvau sutikus tokio supratingo žmogaus, kaip mano direktorė. Gal kad įstaiga ne privati, biudžetinė, lengviau yra tokius dalykus tvarkyt. bet vistiek, toks vadovas - laimė. Tai ir sukuosi darbe kaip voverė, daru viską, ką reikia ir dar daugiau. Sutikau dirbt be vasaros atostogų, vaduosiu direktorę, nu nemoku pasakyt "ne" tokiam žmogui.

Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 05 19, 15:38)
Laba,
aš jau namie, viskas labai sklandžiai kelionėj sekėsi, jaučiuosi gerai smile.gif

Patriccija, tai jau galim atgniaušti kumščius, norėčiau pavalgyt, o rankos užimtos  lotuliukas.gif

Būtinai parvešiu vestuvinių vaišių ir foto smile.gif

GREK, atgniauzk, nes gydytojas nebuvo, aisku, kad rytoj neoperuos. Kokioj kelionej buvai? Del grupes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 19 gegužės 2011 - 17:47
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 19, 18:45)
GREK, atgniauzk, nes gydytojas nebuvo, aisku, kad rytoj neoperuos. Kokioj kelionej buvai? Del grupes?

Tai ir gerai, kad lieki pirmadieniui.Geriau gulėti aišku namuose, bet pirmadieni geriau operuotis.Oras šiltas gal galėsi išeiti į lauką.kaip nors tos dvi dienos praeis.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 19, 19:50)
Tai ir gerai, kad lieki pirmadieniui.Geriau gulėti aišku namuose, bet pirmadieni geriau operuotis.Oras šiltas gal galėsi išeiti į lauką.kaip nors tos dvi dienos praeis.

Taip, GABIJA, gerai, kad nusikelia i savaites pradzia. Savaitgaliui tikriausia isleis, tai pabusiu Vilniuje pas sesers sūnų. ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma del operacijos 4u.gif

Patricija ,teissisklaido visos baimes, abejones ,blogos mintys,turi buti viskas gerai mirksiukas.gif

user posted image\

GREK ,pagarba Tavo Virsininkei,sekmes 4u.gif

Siandien as savo vyra su vyriausiaja dukra isleidau i naktine zukle biggrin.gif ,pries akis dvi iseigines,tad galesiu iki nakties sedeti prie kompo,teliko pultas irgi mano biggrin.gif .
Papildyta:
Dar pamirsau pasakyti,rytoj pas mus i gretima miesteli uz 6 km ,atvaziuoja Anglijos karaliene ,visi keliai uzdarineti,policijos kas trys zingsniai,saugos karaliene net oro pajegos.Butu neblogai pasiziuret i sena monarche ,bet vien paparaciu tame miestelyje su viena pagrindine gatve ,bus daugiau nei 2000,tai kur tu zmogus prisimusi biggrin.gif .O dar po savaites ir pats Obama atvyks draugisko vizito.Nu kuom tas miestelis ypatingas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 19 gegužės 2011 - 21:16
I Anglijos karaliene geriau žiūrėti per televizorių. Kaip ir princo Viljamo vestuves, nes ten susirinke zmones tik sekundes keias matė pravažiuojančius.

Carvel, labai gražus balionai. Dabar jau sėdžiu foje. I lovą, kur naktį nakvojau parvežė moterį iš reanimacijos. Bet as jau buvau palatoje 826 į kurią paguldys, kai išvažiuos israsytos trys ligonės. UŽSIĖMIAU LOVĄ, kurioje gulejau ir praeitą rugpjūtį. Vat kaip būna.

Pirmadienį dar NEOPERUOS. Laukimas ikyrokas! Tik nieko negali čia pakeisti. biggrin.gif
Atsakyti