Labukas visom kvaksėm

vis dar pagulinėjau, šiandien vėlai grįžau iš darbuko, darbų prisikaupę, terminai spaudžia, o per tas 4 valandas nieko nespėju. Direktorė supratinga, nors tiek gerai, vis klausia, kodėl dar aš darbe, greit marš namo

Tai jau kiūtinu tada, kitą rytą ankščiau ateinu ir pabaigiu, ką numačius.
Paskambino gydytoja, net gėda, pamiršau, kad man pirminė komisija, gerai dar kad dokumentus visus pristačius, tai mane tik kaip ponią pakvietė ateit, kada reikia. Kitą savaitę komisija dėl neįgalumo, nežinau, ko tikėtis. Direktorė prigrąsino, kad nebandyčiau pati prašytis, kad paliktų tik lengvą negalią. Sakė - joks darbas nėra svarbesnis už sveikatą - galit patikėt? kaip gali nemylėt tokio vadovo?
Ryt važiuoju lašintis herceptino, prognozuoja gražią dieną. Pas mane ir dabar saulytė taip gražiai šviečia, nors visą dieną buvo užsiniaukę kaip maiše.
QUOTE(arune @ 2011 05 17, 08:28)
GREK, aukščiau nosytę. Nežinau, kodėl tau sakė tokias prognozes, nes gal paraminsiu pasakydama, kad kiek aš savo aplinkoj moterų sutikau su 2 st., nėra naujų tų pradžių po metų... Žinau, kad tavo HER +,bet ir su pliusu gyvena žmonės be tų grėsmingų prognozių.
Žinau, kodėl pasakė, nesigilinau, gal dėl to, kad limfmazgių daug buvo pažeistų, nežinau ir žinot nenoriu. Išmokau save įtikint, kad viskas bus gerai - kol kas sekasi
carvel, jei tikrai tau taip trukdo tavo problemėlė, tada sakyk "taip", labai svarbu mums gerai jaustis ir gražiai atrodyti.
Patricija, nėra to blogo, kas neišeitų...viskas bus gerai, mes tuo tikim, tikit ir jūs, nes dar reikia Australija aplankyt
Gabija, liūdna, kad skauda pirštelius, juk tiek darbų jie gali padaryt
O aš pakviesta birželio 4d. į prašmatnias vestuves

Nusipirkau vakar parėdus - nu taip gražiai atrodau

Pati save pasigiriu ir toliau gyvenu
Einu link lovos, ryt anksti keltis, mažius paliktas jau pas mamą - ramuma namie...