Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(rasų lanka @ 2011 05 16, 22:58)
SVETUK 4u.gif kaip tu begyveni - retai užsuki. Ar visa šeima esate, ar laimingi ir sveiki?

smile.gif Uzsuku beveik kiekviena diena,paskaitau.Dar visa seima esam smile.gif Sveiki,tfu,tfu,tfu...Jau pradedu bijoti patikrinimo,birzelio 7 blush2.gif
Turim biski nemalonumo del vyro darbo,niekaip pinigeliu neperveda,o jam reikia dokumentus keisti,ekzamenus laikyti (kas 5 metus),bet tikiuosi viskas susitvarkys.
Mazoji jau eina i darzeli visai gerai,buna pilna diena thumbup.gif As stoviu birzoje,bet nieko gero schmoll.gif ,darbo jokio,tinkancio man, rolleyes.gif moka pasalpa 166lt biggrin.gif Cia "priedas" prie pensijos.Bendrai 424 gaunasi

Siandien dar toks oras,depresija varo doh.gif

GABIJA ,linksma tau su anukais lotuliukas.gif Tik gal gerai kad jie vienodo amziaus,tai pazaidzia kartu.O su mano Sasa zaidziam mes visi biggrin.gif Fantazijos ji turi daug,sugalvoja "scenariju",kaip zaisti ir kas ka sakyti turi cool.gif Tai po savaitgalio su blogu oru,jau vyras sake,greiciau tas pirmadienis,i darzeli hihihi.gif

Patriccija ,pritariu GABIJAI,kad po operacijos labai svarbu ant ko miegosi ir gulesi drinks_cheers.gif Tikiuosi kad tao ciuzinuka bus tau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 17 gegužės 2011 - 16:18
SVETA K., jau ir dabar ant jo guliu ir maigau cia ir kituose tinklalapiuose, bei skaitau apie keliones straipsnius. Ax, noreciau i Australija wink.gif
Man toks oras irgi nuotaiką gadina, na, visumoj mattomai ji ir nėra labai gera, bet būtų šilta ir saulėta bei šilta, būtų klitaip, o dabar po koldra tik gerai jaučiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 05 17, 09:28)
Rasyt, mano Perlas pareina purvinas, aišku. Taip gaila jį išleisti, tokį baltutį, bet taaaip nori to lauko... Dabar gudruolis šoka ant durų rankenos, vis nori pats atsidaryti, o nepavykus kniaukia miaukia visą valandą prie durų. Kai lyja, tada neleidžiam, o štai tada jis atkeršija - prisisioja į batus  wub.gif  begėdis. Prausimas labai sudėtinga procedūra - liekam su dukra abi šlapios, ir subraižytos, ir vonios patalpa kaip po karo lieka, viskas aptaškyta. Nemėgėjas prausimosi, oi ne  schmoll.gif  Su charakteriu šis vaikinas, ankstesnis - švelnesnis buvo  cool.gif

irnesakyk.gif Kokie panašūs dėl prausimosi... lotuliukas.gif Mes su vyru taip pat gerokai subraižyti ir šlapi būnam - vis tik 10 kg. Įsigudrinau kai grįžta ir apsiramina, prieiti ir atseit meiliai glostyti (tada jis visada pakrenta ant šono), o kita ranka su šlapiu skudurėliu visas letenėles valau. Bet kai jau supranta, kas vyksta, iškart mauna šalin uodegą užrietęs. Kitą kartą vėl užmiršta. Ant rankenos nepašoka - kvailiukas kažkoks - nesupranta. Sisioti ir kakoti visada grįžta į savo tualetą į namučius - lauke nedaro... rolleyes.gif rolleyes.gif

SVETUK 4u.gif - gerai , kad visa šeima esat kartu, o rūpestėliai išsispręs anksčiau ar vėliau....

Patricija wub.gif - sveikinu su geru pirkiniu. Kaina didelė, bet juk tai investicija į gerą poilsį ir sveikatą.

Gabija wub.gif - vis pagalvoju, kiek tu turi kantrybės ir jėgelių su anūkėliais, tiesiog skaitau ir atsigėrėti negaliu, juk kiek daug tokio amžiaus vaikai reikalauja dėmesio. Kai viską nupieši jų kambariui, gal mums parodysi? Lauksim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 gegužės 2011 - 18:09
QUOTE(arune @ 2011 05 17, 09:28)

Carvel, ką tu benusprendei?  g.gif

Tebegalvoju,sulauksiu paskutinio rankos tyrimo ir tada nuspresiu.Maisatis galvoje didele,ryte rodos viskas -darysiu,vakare ,pradedu abejot,o dar pasiziuriu,kokiu graziu vasariniu pas mus sukneliu yra pirkt,negaliu prisimatuot del krutines,tada jau tikrai supykstu ant saves ir vel pasizadu sau gult ant operacinio stalo biggrin.gif .

Patricija ,ciuzinukas geras,cia pas mane name visose lovose tokie panasus,labai gerai issimiegu mirksiukas.gif
Atsakyti
carvel, pasiryžk ir nei žingsnio atgal. Rytas už vakarą protingesnis, kaip vieną rytą nutarsi, taip ir padaryk.

rasu lankele, aš taip pat norėčiau pamatyti .GABIJOS. piešinius.
Atsakyti
Patricija, tau ko geriausios kloties po tos operacijos, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 17 gegužės 2011 - 22:32
Sveikutės 4u.gif
Aš su tokiu kvailu klausimu čia įsiterpsiu blush2.gif
Kažin ar mama galėtų dažytis plaukus? Šiandien pasakė, kad jau tikrai nori ir be to reikėtų jau... kaip tik dabar Xelodos poilsio savaitė. smile.gif
gal nieko nenutiks? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 05 18, 17:50)
Sveikutės 4u.gif
Kažin ar mama galėtų dažytis plaukus? Šiandien pasakė, kad jau tikrai nori ir be to reikėtų jau... kaip tik dabar Xelodos poilsio savaitė.  smile.gif
gal nieko nenutiks?  4u.gif  wub.gif

Aš daziausi per chemoterapija
Atsakyti
Labukas visom kvaksėm smile.gif
vis dar pagulinėjau, šiandien vėlai grįžau iš darbuko, darbų prisikaupę, terminai spaudžia, o per tas 4 valandas nieko nespėju. Direktorė supratinga, nors tiek gerai, vis klausia, kodėl dar aš darbe, greit marš namo smile.gif Tai jau kiūtinu tada, kitą rytą ankščiau ateinu ir pabaigiu, ką numačius.

Paskambino gydytoja, net gėda, pamiršau, kad man pirminė komisija, gerai dar kad dokumentus visus pristačius, tai mane tik kaip ponią pakvietė ateit, kada reikia. Kitą savaitę komisija dėl neįgalumo, nežinau, ko tikėtis. Direktorė prigrąsino, kad nebandyčiau pati prašytis, kad paliktų tik lengvą negalią. Sakė - joks darbas nėra svarbesnis už sveikatą - galit patikėt? kaip gali nemylėt tokio vadovo?
Ryt važiuoju lašintis herceptino, prognozuoja gražią dieną. Pas mane ir dabar saulytė taip gražiai šviečia, nors visą dieną buvo užsiniaukę kaip maiše.

QUOTE(arune @ 2011 05 17, 08:28)
GREK, aukščiau nosytę. Nežinau, kodėl tau sakė  tokias prognozes, nes gal paraminsiu pasakydama, kad kiek aš savo aplinkoj moterų sutikau su 2 st., nėra naujų tų pradžių po metų... Žinau, kad tavo HER +,bet ir su pliusu gyvena žmonės be tų grėsmingų prognozių.

Žinau, kodėl pasakė, nesigilinau, gal dėl to, kad limfmazgių daug buvo pažeistų, nežinau ir žinot nenoriu. Išmokau save įtikint, kad viskas bus gerai - kol kas sekasi smile.gif

carvel, jei tikrai tau taip trukdo tavo problemėlė, tada sakyk "taip", labai svarbu mums gerai jaustis ir gražiai atrodyti.

Patricija, nėra to blogo, kas neišeitų...viskas bus gerai, mes tuo tikim, tikit ir jūs, nes dar reikia Australija aplankyt smile.gif

Gabija, liūdna, kad skauda pirštelius, juk tiek darbų jie gali padaryt smile.gif

O aš pakviesta birželio 4d. į prašmatnias vestuves bigsmile.gif Nusipirkau vakar parėdus - nu taip gražiai atrodau lotuliukas.gif Pati save pasigiriu ir toliau gyvenu smile.gif

Einu link lovos, ryt anksti keltis, mažius paliktas jau pas mamą - ramuma namie...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 05 18, 19:30)
Aš daziausi per chemoterapija

Na tada gal bandysim ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 05 18, 18:50)
Sveikutės 4u.gif
Kažin ar mama galėtų dažytis plaukus? Šiandien pasakė, kad jau tikrai nori ir be to reikėtų jau... kaip tik dabar Xelodos poilsio savaitė.  smile.gif
gal nieko nenutiks?  4u.gif  wub.gif

Nėra jokių kvailų klausimų. Man atrodo, kad patirties turi su plaukelių dažymais per gydymus ir mūsų Gabija 4u.gif
Smagu, kad mamytė nutarė pasipuošti. drinks_cheers.gif

Patricija wub.gif wub.gif sėkmės tau rytoj ir ateinančiu metu. Pradedau laikyti kumštelius...kva,kva...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 18 gegužės 2011 - 21:39
Dėkoju, MIELOSIOS, už palaiminimus. Ryt kai jau ką nors rimtesnio žinosiu, parašysiu. Man rodos, kad lengviau kai išsipasakoju.

P.S. rasu lankele, gražią varlę "nukirtai" kažkur lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 18 gegužės 2011 - 22:03