Labas
Patricija kada bus operacija?Mintimis tą dieną kur buvę, kur nebuvę ateisime tavęs aplankyti ir maldelę , kad daktarams ir tau gerai sektusi sukalbėsim.Tu tokį sudėtingą scenarijų susikūrei, kad pamatysi pusės to nebus.Pagal mano teoriją , kuo blogiau tikiesi tuo geriau būna.
Be tos obelėlės kalnas plikas būtų.Atrodo kalno viršūnėje ir vėjai gairina ir vandens stoka turėtų būti, o ji vis jauna ir graži.Sakytum kiekvienas atėjęs ir ją apkabinęs pamaitina savo viltimis.
O mano Rokis dar gyvas, bet visai be jėgų.Mama dabar turi darbo , maitina skanėstais iš rankos, bet ir jų mažai ėda.Dabar kiek paeina, kartais stengiasi loti, bet taip ir vegetuoja.Kiti sako reikia užmygdyti, bet ranka nekyla.
Kitė mano miesčionė.Tupi ant lango ir "gaudo" žvirblius, kniaukdama visais įmanomais balsais.Kai šilta durys atviros , tai nulipa laiptais ir iškišusi galvą pasižiūri pro namo kampą, bet toliau nė žingsnio.Išmoko vyro ryte ėsti paprašyti.Kadangi jis keliasi pirmas, tai trinasi jam apie kojas , tiek , kad žingsnio žengti negali.O kartą prajuokino.Tupėjo ant sofos atlošo, o aš ėjau pro šalį, tai letenėlę krešt už rankos ir šuoliais į virtuvę, pasirodo dubenėlis tuščias.
Jei jos tuščias, o katino pilnas vis tiek neėda ne iš savo.Ir kas pasakys , kad gyvūnai neprotauja.Kitė irgi įvaldžiusi durų atidarymo techniką.
Savaitgalį žiūrėjau du savo anūkus .Vyriška giminė, jei neišspredžia kokio "filosofinio" klausimo , tuoj vienas kitam ranka šeria , o po to koja spiria.
/Vienam-3 metai, kitam 3,8 /Abu eina į darželį -pasikaustę gyvenimo kovos.Kitais metais dar trečias bus ūgtelėjęs, tai reiks geležinės rankos.
Juokiausi iš didžiojo, kad pagerinti apetitą iškepiau vieno šaukštelio dydžio blynelių ir dar reikia labai didelės lėkštės.Žiūri į blynelius ir sako: Dabar trys, tuoj bus du.
Ir įsidėjo vieną į burną.
Baigiu piešti didžiojo anūko kambariui antrą didelį pavaikslą, nes dėmės ant sienos.Dabar oras prastas tai atsiduodu ''kūrybai".
Mano skaudūs piršteliai-oro pranašai.Prieš oro pasikeitimą visai nesinori dirbti to ką reikia suimti su pirštais, atrodo pasidaro stori ir visos adatėlės dar skaudžiau duria.Blogai , kad pagalvėlės po kojų pirštais irgi tą patį jaučia, tai su batukais vaikščioti ilgai negaliu.Reiktų, kad rikšos po miestą važinėtų