Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Apie a.a.adis obelį nieko nežinau. Gėdaa. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 05 16, 20:30)
romantike ,aciu kad parodei ir mums,kas nemate ta obeli wub.gif

Patriccija ,tai tu dabar namie juk? O kada operacija? Suprantoma kad nerimauji,cia dar persvelniai pasakyta,mes su tavim,laikysim kumstukus kad viskas butu gerai 4u.gif

SVETA K.,, ketvirtadienį ryte važiuosiu į Vilnių. Laikykit, bet gal penktadienį, nes ketvirtadienį tikrai neoperuos. Parašysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 16 gegužės 2011 - 18:33
Parašyk, Patricija, ir laikykis. Viskas praeina!

user posted image
Atsakyti
Sveikutės,

Patriccija, laikysim kumščius, nors kraupu skaityt, ką rašot, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif

Ačiū, mergaitės, visom, kurios džiaugiatės kartu su manim. Jaučiuosi tikrai labai gerai, kad ramuma vis dar pas mane, nors prognozės buvo, kad nepraeis nei metai po operacijos ir vėl bus nauja pradžia. Bet aš ir pati nusiteikus, kad taip neatsitiks, labai noriu viską pamiršt ir gyvent ramiai toliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Patricija, dideliausios sėkmės. Turi būti viskas gerai. 4u.gif
Tą obelį Birštone ant Vytauto kalno aš įsidėmėjus. Tiesa, buvau sanatorijoje kažkur iki gegužės 3 d., ji dar nežydėjo. Būdavo užlipu į kalną ir žiūriu į tą obelį. Nežinau, bet kažkuo ji ypatinga.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 05 15, 17:33)
Viskas gerai, galiu vėl ramiai gyventi.

Sveikinu labai labai, šaunuole mūsų. wub.gif Taip reikia tokių žinučių - spindulėlių. Tegu tavo remisija būna visalaikė. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Patricija 4u.gif Koks nelengvas išbandymas tavęs laukia, bet mes žinom , kad tu stipri ir viską atlaikysi. Na, o mes laikysim kumštelius kiek tik turėsim jėgelių. Ir pasimelsiu, kad viskas tau praeitų gerai. Būtinai, jei galėsi, mums parašyk Viskas turi būti gerai ir viskas bus gerai wub.gif

romantike wub.gif Nuostabi obelėlė - ačiū, prisiminimai apie mūsų adis užliejo - nuostabų temutės švyturėlį... wub.gif

carvel 4u.gif su praėjusiu gimtadieniu birthday.gif Visada būk sveika ir mylima...

SVETUK 4u.gif kaip tu begyveni - retai užsuki. Ar visa šeima esate, ar laimingi ir sveiki?

Gal kas apie samtą ką nors girdėjot? g.gif Kur ji dingo?g.gif

Arūniuk wub.gif - ar tavo katinas pareina purvinas? Ar reikia prausti? Ar jis vaikšto su pavadėliu ar vienas - kur tik nori?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 16 gegužės 2011 - 21:04
QUOTE(GREK @ 2011 05 16, 20:11)

Ačiū, mergaitės, visom, kurios džiaugiatės kartu su manim. Jaučiuosi tikrai labai gerai, kad ramuma vis dar pas mane, nors prognozės buvo, kad nepraeis nei metai po operacijos ir vėl bus nauja pradžia. Bet aš ir pati nusiteikus, kad taip neatsitiks, labai noriu viską pamiršt ir gyvent ramiai toliau smile.gif

Na tuomet išvis naujienos nuostabios! Angeliukas saugo jus 4u.gif

Patriccija, turit čia didelę palaikymo komandą... viskas Turi būti gerai smile.gif gal ir atrodo baisiai, bet svarbiausia, kad padėtų smile.gif
Atsakyti
Labos,dar karteli dekoju uz sveikinimus 4u.gif

Patricija,mano rupesciai pries tavuosius niekis,laikykis,as visa dusia su tavimi ir neliudek,viskas bus normaliai,siunciu tau sauleta puokste mirksiukas.gif
user posted image

Grazuole musu ADIS obelaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 05 16, 20:11)
Ačiū, mergaitės, visom, kurios džiaugiatės kartu su manim. Jaučiuosi tikrai labai gerai, kad ramuma vis dar pas mane, nors prognozės buvo, kad nepraeis nei metai po operacijos ir vėl bus nauja pradžia.

GREK, aukščiau nosytę. Nežinau, kodėl tau sakė tokias prognozes, nes gal paraminsiu pasakydama, kad kiek aš savo aplinkoj moterų sutikau su 2 st., nėra naujų tų pradžių po metų... Žinau, kad tavo HER +,bet ir su pliusu gyvena žmonės be tų grėsmingų prognozių.

Rasyt, mano Perlas pareina purvinas, aišku. Taip gaila jį išleisti, tokį baltutį, bet taaaip nori to lauko... Dabar gudruolis šoka ant durų rankenos, vis nori pats atsidaryti, o nepavykus kniaukia miaukia visą valandą prie durų. Kai lyja, tada neleidžiam, o štai tada jis atkeršija - prisisioja į batus wub.gif begėdis. Prausimas labai sudėtinga procedūra - liekam su dukra abi šlapios, ir subraižytos, ir vonios patalpa kaip po karo lieka, viskas aptaškyta. Nemėgėjas prausimosi, oi ne schmoll.gif Su charakteriu šis vaikinas, ankstesnis - švelnesnis buvo cool.gif

Carvel, ką tu benusprendei? g.gif
Atsakyti
Labas
Patricija kada bus operacija?Mintimis tą dieną kur buvę, kur nebuvę ateisime tavęs aplankyti ir maldelę , kad daktarams ir tau gerai sektusi sukalbėsim.Tu tokį sudėtingą scenarijų susikūrei, kad pamatysi pusės to nebus.Pagal mano teoriją , kuo blogiau tikiesi tuo geriau būna.

Be tos obelėlės kalnas plikas būtų.Atrodo kalno viršūnėje ir vėjai gairina ir vandens stoka turėtų būti, o ji vis jauna ir graži.Sakytum kiekvienas atėjęs ir ją apkabinęs pamaitina savo viltimis.

O mano Rokis dar gyvas, bet visai be jėgų.Mama dabar turi darbo , maitina skanėstais iš rankos, bet ir jų mažai ėda.Dabar kiek paeina, kartais stengiasi loti, bet taip ir vegetuoja.Kiti sako reikia užmygdyti, bet ranka nekyla. schmoll.gif

Kitė mano miesčionė.Tupi ant lango ir "gaudo" žvirblius, kniaukdama visais įmanomais balsais.Kai šilta durys atviros , tai nulipa laiptais ir iškišusi galvą pasižiūri pro namo kampą, bet toliau nė žingsnio.Išmoko vyro ryte ėsti paprašyti.Kadangi jis keliasi pirmas, tai trinasi jam apie kojas , tiek , kad žingsnio žengti negali.O kartą prajuokino.Tupėjo ant sofos atlošo, o aš ėjau pro šalį, tai letenėlę krešt už rankos ir šuoliais į virtuvę, pasirodo dubenėlis tuščias. doh.gif Jei jos tuščias, o katino pilnas vis tiek neėda ne iš savo.Ir kas pasakys , kad gyvūnai neprotauja.Kitė irgi įvaldžiusi durų atidarymo techniką.

Savaitgalį žiūrėjau du savo anūkus .Vyriška giminė, jei neišspredžia kokio "filosofinio" klausimo , tuoj vienas kitam ranka šeria , o po to koja spiria. doh.gif /Vienam-3 metai, kitam 3,8 /Abu eina į darželį -pasikaustę gyvenimo kovos.Kitais metais dar trečias bus ūgtelėjęs, tai reiks geležinės rankos.
Juokiausi iš didžiojo, kad pagerinti apetitą iškepiau vieno šaukštelio dydžio blynelių ir dar reikia labai didelės lėkštės.Žiūri į blynelius ir sako: Dabar trys, tuoj bus du. lotuliukas.gif Ir įsidėjo vieną į burną.

Baigiu piešti didžiojo anūko kambariui antrą didelį pavaikslą, nes dėmės ant sienos.Dabar oras prastas tai atsiduodu ''kūrybai".

Mano skaudūs piršteliai-oro pranašai.Prieš oro pasikeitimą visai nesinori dirbti to ką reikia suimti su pirštais, atrodo pasidaro stori ir visos adatėlės dar skaudžiau duria.Blogai , kad pagalvėlės po kojų pirštais irgi tą patį jaučia, tai su batukais vaikščioti ilgai negaliu.Reiktų, kad rikšos po miestą važinėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
nuoširdžiai dėkoju Jums už padrąsinimus ir raminančius palinkėjimus. Gulsiuos ketvirtadienį, kada operuos nežinau. Norėtūs, kad operuotų penktadienį. Šiandien noriu parodyti ką nusipirkau. Va, čiužinį. Šiek tiek gaila pinigėlių, juk 955Lt, visa kelionė "nuplaukė" biggrin.gif . Gal kuri turite tokį ir ar esate patenkinta? Yra galimybė grąžinti per 30dienų.user posted image

.GABIJA., bet Tave išvargina anūkėliai. Malonu skaityti, kad kiekviena turite savo rūpestelių ir smagių užsiėmimų, kaip kad kačiukai ar piešimas thumbup.gif bei daržų sodinimas. Nelaukiu ketvirtadienio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 17 gegužės 2011 - 13:52
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 17, 14:42)
Sveikutės 4u.gif ,
nuoširdžiai dėkoju Jums už padrąsinimus ir raminančius palinkėjimus. Gulsiuos ketvirtadienį, kada operuos nežinau. Norėtūs, kad operuotų penktadienį. Šiandien noriu parodyti ką nusipirkau. Va, čiužinį. Šiek tiek gaila pinigėlių, juk 955Lt, visa kelionė "nuplaukė"  biggrin.gif . Gal kuri turite tokį ir ar esate patenkinta? Yra galimybė grąžinti per 30dienų.user posted image

Bet gal nugarėlei bus patogu.O tai svarbiausia, nes po operacijų gerai išsimiegoti svarbiausia.
Aš tai visada su chirurgu deruosi , kad operacija būtų pradžiai savaitės, nes savaitgali jei kokia komplikacija , tai būtintis daktaras nesiima radikalių priemonių, bando laukti pirmadienio.Na jei atvejis ekstra , tai vienai moteriškei per Valentino dieną tris chirurgus iškvietė, nors buvo savaitgalis.
Bet jei jau numatyta penktadieniui, tai jau nieko nepakeisi, nebent guldo anksčiau, nes nori kokius nors tyrimus padaryti.
Atsakyti
Taip, geriausia kai operuoja pradžioje savaitės. Ketvirtadienį viską susžinosiu. Gal kaip ir praeitais metaisišėjau savaitgaliui dar iš ligoninės, nes taip pat paguldė ketv.,o operavo pirmadienį.
Atsakyti