Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(carvel @ 2011 05 13, 17:15)
.Aisku,su vienu gyventi galima,bet as jauciu dideli diskomforta ir ne del kitu,ne del savo  vyro ,o butent pati blogai jauciuosi ir kompleksuoju,krutine ir taip didele ,visiems krenta i akis,o dar proteziukas pasisuka ,nu ir psio,apie nieka negaliu daugiau galvoti,kaip apie palaidinukes nervinga tampyma  blush2.gif

Na, tai ir darykis, jei tau širdis taip sako, nes visada verta į tai įsiklausyti. Be to, dar pagalvojau, kad jei gydytoja siūlo tau tai daryti, tai matyt yra atsakingai įvertinusi tavo ligos rimtumą, recidyvo galimybes, ir nusprendusi, kad galima atlikti atkuriamąją. Juk tau neaukšta st., be HER+, be G3, ir kitų neigiamų prognostinių veiksnių, kiek pamenu. Pakalbėk apie tai su daktare.

Su GIMTADIENIU !!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 13 gegužės 2011 - 17:57
QUOTE(carvel @ 2011 05 13, 16:15)
Ziba ,viskas bus gerai ,kai pagalvoju kokio amziaus maniskiai mazieji isvaziavo,dabar jau ir tarp saves barasi angliskai ir draugu cia turi ir baisiai laimingi cia mirksiukas.gif .Nu kalnai tai Alpes  cia nufotografuotos,kuriame pasaulio krastelyje busi ?

Carvel, čia Banff National Park, Kanadoje, gal ir panašu į Alpes kažkiek biggrin.gif Tai va, toj pusėj ir būsim smile.gif Aš irgi tikiu, kad gerai viskas bus, to ir važiuojam.
Jei paklaustum mano nuomonės - aš turbūt ryžčiausi operacijai doh.gif Nors ir žinau, kad vyras mane myli ir tokią kokia esu, bet vis tik myli jis/jie akimis, o man patinka būti geidžiamai, o ne meilė iš gailesčio... Nu čia tikrai tik mano nuomonė, nors aišku, jei tai būtų labai rizikinga gyvybei, tai pasirinkčiau pastarąją. O čia aišku tau rinktis, ką pasirinksi, tas ir bus teisinga.

Pelkių Mone, aš nebijau čia užeiti, bet kažkodėl traukia pas jus ir viskas rolleyes.gif Tai karts nuo karto pasivaidensiu tongue.gif

Tiesa, man šiandien savotiškas jubiliejus, metai po diagnozės nustatymo biggrin.gif Metai, kaip gimiau iš naujo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 13 gegužės 2011 - 18:36
Aciu mergaites uz sveikinimus 4u.gif ,vakar su draugais truputi pasedejome,pasampaniavome smile.gif .

Man gydytoja pati ir pasiule kalbeti apie operacija,nes padarius tyrimus jokiu kliuciu atlikti tai nera.Vyras mano mane supranta ir taip pat sako,kad reikia pasikalbeti su ta moterimi patyrusia operacija,baiminasi uz mane galimu komplikaciju,o zinodamas mano buda ir pomegius mane pilnai palaiko,as pati labai bijau.

Ziba ,ten ir yra europietiskos Alpes,man jos graziausios is visu pasaulio kalnu ,puiku ,kad gyvensite tokioje puikioje vietoje mirksiukas.gif ,Su Tavo svente
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek prirašėt bigsmile.gif
parsirandu po savaitgalio kaime - bulves pakavojom, rudenį reiks surast kur lotuliukas.gif mano augintiniai pomidorai ir paprikiukai išvažiavo šiltnamin, nu žodžiu, darbai atlikti, gaila, kad aš tik stebėtoja dabar jų esu unsure.gif
Turbūt gerai laikėt kumščius, mano penktadienio tyimo metu - 1:0, aš laimiu prieš ligą smile.gif Viskas gerai, galiu vėl ramiai gyventi.
Dabar apie tyrimą, dėl kurio sukėliau sumaištį, deja, prigavo mane daktarėlis, tai ne PET, tik supaprastintas jo variantas - SPECT Vieno fotono emisijos kompiuterinė tomografija
Šiam metodui, kuris atsirado iš PET, nereikia ciklotrono pozitronams gaminti, radioindikatoriai skildami išskiria tik vieną fotoną. Tyrimas leidžia įvertinti regioninę smegenų kraujotaką išemijos ar intensyvaus metabolizmo metu. Toks anatominis substratas apriboja vieno fotono emisijos kompiuterinės tomografijos (angl. single photon emission computed tomography - SPECT) klinikinį pritaikymą, bet paprastesnė technika daro jį lengviau prieinamą. Metodas ypač naudingas Alzheimerio tipo demencijai atskirti nuo kitų židininių atrofijų, taip pat tinkamas epilepsija sergančiam ligoniui ištirti prieš operaciją ir epileptiforminiam židiniui nustatyti. Kadangi suleistas izotopas greitai patenka į smegenis, absorbuojamas (tai priklauso nuo regioninės kraujotakos) ir išlieka stabilus valandą ar ilgiau, jo galima suleisti priepuolio pradžioje, priepuolio metu užrašyti EEG, o SPECT skenuoti priepuoliui pasibaigus. Pozitronų emisijos metodų galimybės ir klinikinis pritaikymas dar yra tobulinami, kaip ir funkciniai MR tyrimai. Tai metodai, turintys plačias perspektyvas. SPECT dabar atliekamas ir Lietuvoje, Kauno medicinos universiteto klinikose.
Bet rezultatas geras, taigi smagu, kad yra naujas tyrimo metodas, nors ir ne pats geriausias.
Mūsų keliauninkėms linkiu gero kelio, Carvel - tave su gimtadieniu 4u.gif Kadangi pati esu po rekonstrukcinės operacijos, tai pasisakysiu. Labai gerai pagalvok, nes tai ką tau pasakė gydytojai, tik žodžiai, o tą skausmą iškęst teks tau pačiai. Nepatogumai dideli, jau praėjo beveik pusantrų metų po operacijos, o aš vis dar sunkiai apsiverčiu lovoj, negaliu nieko pakelt ir t.t. Mano gal sudėtingesnis variantas, nes krūtis astatyta pilvo raumeniu, bet jei reikėtų pakartot viską iš naujo, kažin, ar vėl ryžčiausi rolleyes.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as apie rekonstrukcine operacija, kadangi ir man ji atlikta. Man buvo panauduotas pilvo raumuo. Taip, operacija isties sudetinga, atsigaut po jos-reikia laiko. Skausmai irgi buvo. Bet net zinodama kas ir kaip, as ryzciausi daryt ja ir vel. Taigi toki sprendima, carvel, turi priimt tik tu pati, pasverus visus uz ir pries.
Atsakyti
Carvel su gimtadieniu
user posted image

Grek tave irgi sveikinu su sveikadieniu, milijono tokių dienų.

user posted image
фото цветов

Carvel nepavydžiu tau dėl operacijos ,kokį priimti sprendimą.Žiūriu ko gero pusė už ,pusė prieš.
Atsakyti
user posted image

carvel, mieloji su gimtadieniu, buk ryžtinga, jei tai tave verčia tampyti drabužėlį, kad mes būtume gražios, daug iškenčia ne viena.

Žiba, tau jubiliejaus proga sulaukti dar daug tokiu metų, kad nereikėtų gydymo.

GREK, dėl tavo tyrimo taip pat labai džiugu. Tavo savijauta - devintam danguje. biggrin.gif

Dėl atstatomosios operacijos, manau, kad aš ryžčiausi, bet dabar man kitokias operacijas reikia kentėti.
Atsakyti
GREK ,labai dziaugiuosi del tavo rezultatu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 15, 20:25)
user posted image
Dėl atstatomosios operacijos, manau, kad aš ryžčiausi, bet dabar man kitokias operacijas reikia kentėti.

Patricija , mieloji parašyk ką žada dabar su tavimi daryti.
Atsakyti
Laba diena, mielosios smile.gif

Buvau trumpai nuvaziavus i Birstona ir noriu pasidalinti vaizdeliu kaip atrodo ADIS obelis ant Vytauto kalno - grazuole, stipruole, visa zidinti...

user posted image

carvel, brangioji, su praejusiu gimtadieniu Tave!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

GREK, labai dziaugiuosi del tyrimo rezultatu!!!!! thumbup.gif

Ziba, tau visokeriopos sekmes naujoje vietoje!!! Mano galva, Kanada-puiki salis naujiems startams!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 16 gegužės 2011 - 14:44
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 16, 10:37)
Patricija , mieloji parašyk ką žada dabar su tavimi daryti.

.GABIJA., kad net tiksliai nežinau. Ar užteks tik viena šonkaulį judinti, t.y. šalinti ar darinys apėmęs daugiau, o kitas didesnysis darinys, kaip mazas kiaušinis. Jei šalins aplink jį 2-4cm krūtinės sienos minkštųjų audinių, manau, kad bus didelis defektas ir gali reikti imti iš pilvo taukinės, na, taip prisiskaitinėjau. Jei priekinėje krūtinės dalyje buna tarpas iki 5 cm, pašalinus šonkaulį, nieko nedaro, taip ir palieka, jei daugiau kaulinio skeleto rekonstrukcijai naudojama pilvo didžioji taukinė, specialiai pagaminti sintetiniai proleno tinkleliaia ar pritaikytos medžiagos , pvz. kraujagyslių protezai. Oje, šiek tiek nerimauju. Pleuroje yra inkapsuliuoto skysčio, tai nieko baisaus, jis juk nepapapuls į plaučius, o jei yra jo kažkiek "palaido", jug užspringstama lašeliu skysčio. Prisigalvojau aš čia gal nesąmonių biggrin.gif
Aš visą laiką turėsiu ryšį ir jums rašysiu, jei tik morfijaus "neužvys" lotuliukas.gif , tada jau būni apatiškas, girtas, sunku oreantuotis ir per miegą nieko negali daryti.
Atsakyti
romantike ,aciu kad parodei ir mums,kas nemate ta obeli wub.gif

Patriccija ,tai tu dabar namie juk? O kada operacija? Suprantoma kad nerimauji,cia dar persvelniai pasakyta,mes su tavim,laikysim kumstukus kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 16 gegužės 2011 - 18:33