P.S. taip ir matau Tavo garbanių
pelkių Moniuk, Tau taip pat kuo geriausios kelionės. Manau, kad tau bus viskas gerai, juk matosi, kad esi visa energinga ir stipri.
.GABIJA., bandžiau ieškoti, viena nuoroda kaip ir tiktų, bet jos man neatverčia, matomai kompiuteryje nera kazkokios programeles dokumentams skaityti tokiu formatu.
Papildyta:
QUOTE(Magam @ 2011 05 11, 22:36)
Sveiki
Labai malonu , Patriccija, kad mane prisimenat . As kasdien paskaitau kaip kiekvienai sekasi. Net neabejoju, Patriccija, ka Jums bus viskas gerai. Operacija-nemalonus dalykas, bet juk viska iveiksim . Laikysiu uz Jus kumstelius.
As kas 3 savaites gaunu chemoterapijos, ir jau labai labai pavargau nuo jos. Pakutiniai du kartai buvo ne kokie - jauciausi tiesiog shudinai... Dingsta jegos, aplanko niurios mintys... Prasysiu daktares padaryt nors viena menesi pertrauka, nes rodos tuoj isprotesiu nuo sitiek chemiju. Jeigu paskaiciuot kiek jau esu gavus-gausis toooks skaicius. Liudniausia tai, kad pas mane jos ne taip kaip anksciau-puse metu ir baigta, o nuolat. Kai klausiau kiek leis-atsake, kad tiek kiek reikes. Aisku, jau ir kraujas nespeja atsistatyt, leukocitu kiekviena karta mazoka. Tai dbr dar ir leidziuos vaistu i pilva. Dziugina tik tas, kad pagaliau kita savaite sulauksiu savo vyro griztancio:)) . Tik tos minties ir laikausi ir pasitempiu.
Patriccija, gal ka nors apie NBA zinot?
Visoms mergaitems sekmes
Magam, kaip galiu užmiršti. Juk apie kiekvieną šiek tiek prisimenu čia berašančią. O Tave juk ir gyvą "čiupinėjau"
Laikykis, Magam, laikykis. Apie NBA nieko nežinau. Kažkada parašiau SMS, bet ji man neatsakė. Nebenoriu daugiau listi ir būti įkyri. Tik faktas, kad ji tikrai gyvena ir džiaugiasi pavasariu, bei savo šuniukais ir nuosavo kiemo grožiu.
Dabar važiuoju pas buvusią bendradarbę valgyti balandėlių, ux... Dekoju Dievuliui, kad jau galiu pati vairuoti, nors sunku pasisukti, stuburas skaudus ir nelankstu dar.