Sveikos mergaites!
Na ir atsigavusi temute, tiek diskusiju visokiom temom:)
As darbe sukuosi kaip bitute, buna, kad nepajauciu, kaip diena prabega. Bet sita savaitele jau paskutine ir einam su draugu atostogauti porai savaiciu. Vaziuosim i Nida pailseti dar pakeliui tevus aplankysim ir siaip daug ilsesimes. Labai noriu prie juros - man labai pagereja savijauta ir labai patinka vaikscioti smeliu.

Liepos pradzioj dariausi kontrolini tyrima, kuris parode, kad po pora mm padidejo kelios mts, o kitur dinamikos nera. Gydytoja liepe palaukti dar pora men ir vel kartoti KT, tad rugseji keliausiu vel tikrintis.
Dar kai gavau chemija, man atsivere sunkiai gyjanti zaizdele, tai ji vis dar gyje ir ne gana to pries pat tyrima prisidejo infekcija. Buvo stipriai padidejes CRB, bet stiprus antibiotikai padejo ir dideliu komplikaciju nebuvo isskyrus tai, kad zaizdos plotas padidejo. Pasikonsultavau su pazistamu plastikos chirurgu, rekomendavo hidrokoloidini tvarsti su sidabru (kompensuojamas). Tie tvarsciai superiniai, jau vienoj vietoj zaizda uzsitrauke, kitoj vietoj vaizdas irgi gereja.
Bendra savijauta nebloga, tik tiek, kad negaliu nieko kelti ir dviratuku vazineti, tempia zaizda ir skauda. Bet vesimes dviratukus i Nida ir vis tiek pamazu bandysiu pavazinet.
Kadangi KT parode siokius tokius mts padidejimus, tai pradejau gerti Transfer Faktor. Neskaiciau apie juos daug, nes vienur teigia, kitur neigia ju efektyvuma. Tiesiog zinau, kad viena moteris visiskai pasveiko, pagimde sveika vaikuti, nors gydytojai kvaile isvadino. Jai irgi buvo sarkoma, o issikapste didelem dozem vartodama TFaktorius. Geriu ir as po 8 caps per diena. Is pradziu labai prastai jauciausi, galva svaigo, pykino, slapimas taip smirdejo, kaip per chemija. Bet pasirodo vyksta toksinu salinimas ir del to taip negera. Po poros savaiciu vartojimo jau geriau. Ar efektas bus pamatysim rugseji. Vistiek neturiu ka prarasti, o kad nepakenks tai tikrai.
Dar pasidziaugsiu, kad irgi kaip Gabija, nesioju trumpa eziuka. Labai daug demesio sulaukiu eidama gatve, visi labai ziuri, tiek vyrai, tiek moterys. Kartais net pagaunu zvilgsnius, tai net pasimeta:). Bet man dzin, sukuosena man labai tinka, sulaukiu daug komplimentu ir pati jauciuosi labai stilinga

.
Kalbejot apie stresa ir blogas emocijas, manau naturalu, kad bijom, verkiam, liudim, bet juk tuo pat metu suvokiam gyvenimo grozi, laikinuma ir kiek daug aplink turim. As kai isgirstu prasta zinia apie sveikata galvoju, kad ner ko nervintis, juk savijauta sia sekunde nepasikeite, o pasikeite tik zinojimas. Tad neleidziu tam zinojimui man kenkti. Tiesiog reikia spresti iskilusia problema ir viskas.
Juk tiek daug iskentejom, bet vis dar dziaugiames saule, jura ir mylimais zmonemis, kurie mus supa!
Bukim laimingos!