Labas dienas
Niekur nesiranda pavėsio - kažkokia sauna, į lauką išvis noies neįmanoma iškišti. Naktį blizgina žaibai, po pietų žaibai , perkūnas ir lietus. Gamta pakoregavo stipriai dienos režimą...
Patricija , tikiuosi, kad laikaisi gerai...
Ir
Gabija - tikriausiai radai savo nameliuose kokią vėsesnę vietelę - vis sakai, kad karščių neperneši...
Nida - na , tavo kardiologas tikrai "su cinkeliu". Tai mano tetukui prieš stimuliatoriaus įdėjimą širdutė darydavo ir darydavo "perekurus"
QUOTE(renatuxaass @ 2011 07 18, 21:47)
mes 60mg, uzsakom norfos vaistineje, ateinam pasiimti per laimingas valandas, tai dar 11proc. nuolaida duoda.
ar senai vartojat? mes jau metus laiko, sako gyd. darykit pertraukas,tiek ilgai vartojant klremzles ardo, bet padarem menesio pertrauka ir baisus skausmai pasipyle, ir nebeaisku kaip juos sustabdyti, nes dabar kad ir sulasino vistiek skauda.
Mamytei po metų vartojimo taip pat sakė daryti pertraukas, bet metus liepė be perstojo lašinti kas mėnesį. Po metų lašinome po ampulę kas trys mėnesiai, vieną kartą išėjo ir keturi mėnesiai tarpe. Vėliau vėl truputi sutankinome.
Dabar dar šiokių tokių žinelių iš stovyklos Juodkrantėje. Mes ten daugiausia valgėme kruopas, tik ryte būdavo sūris ir duonytė ir sviestas. Vandens , arbatos , kiek nori. Kam labai sunku būdavo prie košių galėdavo valgyti daržovių , pomidorų padažo arba sojų padažo, arba dėtis įvairių indiškų prieskonių - aš nesidėjau, nes man viskas labai aštru buvo... Košės virdavo vandenį. Nesupratau , kodėl, bet man ten buvo skanu - gal, kad daug bendraminčių. Apie kavą per tą savaitę nė nepagalvojau, o namie po 2 puodelius per dieną išgerdavau, apie mėsytę ar sriubytę taip pat net nepagalvjau...
Trečią dieną (čia jau Gabijos patirtis) pradėjo gelti visas kojas ir raumenis. Be perstojo -dieną ir naktį, per visus kauliukus iki pat pirštelių galiukų. Iš pradžių nesupratau ir maniau, kad tai nuo mankštos ir daug vaikščiojimo, bet kai pastebėjau, kad labiau man skauda ramybės būsenoje, pradėjau įtarti pasikeitusiaą mitybą. Iškart iškilo prieš akis Gabija su 12 dienų kruopų dieta. Negalvojau, kad taip gali būti, jei dar papildomai valgiau ir duonos, ir sūrio, ir sviesto. Pasikalbėjau su instruktoriuki - tai jis pasakė, kad labai normalu - pradėjo valytis organizmas ir šlakai. Kai paklausiau, kiek ilgai man taip skaudės, jis pasakė nusijuokęs, keletą dienų arba kol grįši į namučius, ir skaniai pradėsi mėsytę kirsti.
Taip pat su mumis buvo ir masažuotoja, kuri vedė mums paskaitas ir praktinius užsiėmimus. Tai iš jos sužinojau tokį receptuką paprastą, kaip išnaikinti kelių ir alkūnių sąnarių skausmus. Ji pati išsigydė. Iškart apie
Romantikę pagalvojau, kad gal jai verta būtų pabandyti, nes tikrai tai nekenktų. Reikia pradžiai kokia 3- 4 dienas valgyti perlinių kruopų košę (gerai per naktį išmirkytos, išvirtos vandeny ir turi būti gerai suvirusios). Taip pat prie jos šviežių kopūstų salotas. Galima užsipilti šiek tiek aliejaus. Jei kruopų košė labai sunkiai lenda , galima užsipilti kokį liesą padažiuką. Daugiau tik vanduo ir jokio kito maisto. Tai vienkartinė keletos dienų dietą, vėliau ją kartoti pastoviai vieną dieną per savaitę.
Taip pat kalbėjo , kad galima pasidarytiu ir patiems visokių aliejų. Karštas aliejus užpilamas ant norimų ingredientų, pvz - pušų spyglių (tinka įtrinimams), arba sezamo sėklų - tinka valgiams. Pats sveikiausias vynuogių kauliukų aliejusm kuris turi labai daug gydomųjų savybių. Tokie aliejai tik netinka kepimui. Jais gardinamos salotos.
Taip pat turėjome paskaitą apie GI sviestą. Kuris turi taip pat laaabai daug gydomūjų savybių. Gydymas vyksta ilgai - mažiausiai puse metų. Išvalo organizmą ir daugelį ligų išvaro . O reikia kiekvieną vakarą (jokiu būdu ne dieną) plonu sluoksniu išsitrinti kojas nuo kelių sąnarių iki pirštų galiukų ir padus, o taip pat nuo alkūnių rankas iki delnų ir pirštelius. Labai tinka moterims veiduoi. Tik viskas daroma plonu sluoksniu ir tik vakare. Dieną kremuojamės įprastai. Sako, kad šis svietas išvalo ir tas ligas iš organizmo, kurių mes dar net nežinom jas esant ir dar nejaučiam.
Daug kalbantiems ir migrenai reikia tepti vidines ausų landas , šnerves ir kaktą viurš akių.
Dar nuskambėjo tokia įdomi mintis, kad - varškė, kefyras, rūgpienis, obuoliai labiau tinka vasarai, nes jie yra šaldantys produktai....
Mokėmės daug kvėpavimo pratimųenergetinių kanalų išvalymui, regėjimui gerinti, veido skaistumui, klausai.
Romantike, dabar parašiau apie sąnariukų skausmus ir prisiminiau, kad aš tikriausiai tau nebeparašiau apie jūros kopūstų kompresus...
O gal parašiau?
Arūniuk - o aš tų skulptūrų nemačiau...
Tai tiek mergytės šiam kartui. Tyrimus visus pasidariau - rytoj vykstu pas gydytoją į Klaipėdą, o paskui pas vyro broliuką į Palangą . Ten dar svečiuojasi vyro mamytė ir dar du anūkėliai. Tai savaitgalį prigriebsim juos ir parvešim į Šiaulius - į namučius. Vyro mamytė irgi jau savaitę kurorte gyvena, bet sakė, kad jau labai namo nori - nusibodo, ko nepasakysi apie anūkėlius....
Džiaugiuosi, kad mano tyrimai geri - ir skydliaukės, ir CRB, ir cukrus, ir bendras, o labiausiai džiaugiuosi, kad cholesterolis pirmą kartą per 2 metus normoje...
Štai , ką reiškia kruopos...
Visoms be galo gražaus , nekaršto ir nelietingo savaitgalio, sveikatos ir meilės.