Merginos
Del vietu tai esme ta, jog mano penktadienine "vieta' niekur negalejo pasideti. As tik 9h ryto prisiskambinau tai poniai, tada tik ji mane isbrauke. Ta pacia diena kazka i mano vieta "ikisti" nebuvo imanoma- guldant ima krauja tik iki 10h, tada isveza i laboratorija.
Manau, kad mano "vieta' ar lova siandien buvo tuscios, o pagulde kazka "be eiles" ir butent siandien.
Siaip, be abejo, kad yra eiles, vietu truksta ir t.t.
Bet yra ir machinacijos. Kuriu mechanizma mes, paprasti ligoniukai, nebutinai perprantame.
Del vaistu. Konkreciai del metadono -ji paskyre man skausmo klinikose mano nuolatinis gydytojas, kuris zino, jog man nusimato chemija. dar net perklause mane, kada ji bus. Manau, kad klause todel, kad idealu butu man "suderinti" metadono doze iki chemijos, t.y. kad nebutu neaiskumu del salutiniu poveikiu.
Aciu, kad rupinates
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2011 07 18, 17:11)
Patricija, tu tik laikykis. Ir Dievo prašyk. Tiesa, skaičiau, kad tik maldos neužtenka. Rytų žiniuoniai, ir ne tik Rytų, tvirtina, kad žmogus, melsdamas Dievo palaimos, turi įsipareigoti ką nors atlikti. Pavyzdžiui, aplankyti Lurdą, apeiti keliais kokią šventą vietą, dar ką nors nuveikti pagal galimybes. Tik būtinai, jei tik sveikata leidžia, tai reikia įvykdyti. Štai kinų išmintis: Dievas visiems paukščiams sukūrė maisto, bet nė vienam jo nemeta į lizdą. Tai reiškia, turi skristi ir jį susirasti. Turi padėti pastangų, kad Dievas padėtų. Aš prisižadėjau keliais užlipti ant Aušros Vartų koplyčios, ant kiekvieno laiptelio sukalbėdama maldelę. Nelengvas darbelis, dar jo nepradėjau, gal tik reikės įvykdyti keliais etapais, ne per vieną dieną.
Rudenine Paukšte, kaip būtų gerai, kad kas tikrai gerai išmanantis tuos reikalus, viską tau pakomentuotų ir susakytų. Aš irgi mielai paskaityčiau - kas vyksta su tavimi, gali laukti bet kurio iš mūsų.
Kaip idomu. Tikrai nezinojau, kad gerai tureti ir isipareigojima prie maldu. Mano mama pasakojo, jog mociutes sveikata labai pasitaise po to, kai ji, budama 60m, nuvaziavo i Siluva (likus 40km iki ten nebuvo jokio transporto, eismas draudziamas) ir ten meldesi, kai kur gal keliais ejo. Ir paskui dar be didesniu sveikatos problemu gyveno iki 82 metu.
tai as irgi turiu minciu apie Siluva. Rugsejo men ten bus atlaidai, gal tuo metu vaziuoti?? o gal priesingai, paprasta diena, be minios zmoniu ten apsilankyti ir is sirdies pasimelsti...na, dar pagalvosiu, ka galiu isipareigoti. bet traukia mane BUTENT ten..juk Zemaitija mano teviske