QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 16, 00:14)
Lenkai isoperavo mane saziningai, sugyde, namo paleido itikine, kad jauna, stipri ir isgyvensiu, su veziu kova laimesiu...bet nezinojau paprasciausiu dalyku - kas yra chemoterapija, kaip svarbu jos greitis ir t.t.
praeities nepakeisi: niekaip negali zinoti, kas butu, jeigu butu, todel neverta eikvoti tam energijos...
tarkim, man diagnozei nustatyti dare biopsija... ty nuo per apziura pastebeto auglio atgnybo gabaleli "mesos"... per pora savaiciu nuo biopsijos iki kito tyrimo, auglys padidejo dvigubai... o dar po savaites isoperavus paaiskejo, kad yra metastaziu limfmazgiuose. veliau perskaiciau, kad plitimas i limfmazgius siejamas su biopsija (ty, kai daroma biopsija, dazniau randamos metastazes limfmazgiuose)... jei ne biopsija, gal mano diagnoze butu I-II stadija su G1, o ne III su G2... ir nebutu reikeje chemoterapijos... tik as to dabar niekaip nebegaliu nei pakeisti, nei patikrinti...
na, nebent gal vertes turi pasidalinimas patirtimi su kitais, tik pradedanciais savo kelia - galbut kitiems sios mintys galetu padeti isvengti vienos kitos klaidos, ar bent atkreipti demesi i kai kuriuos dalykus - ir uzduoti papildomu klausimu gydytojams...