Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 12, 09:38)
Juk viskas turėjo būti kitaip.

Suprantu tave, Gabija. Ir nieko su savo jausmais nepadarysi, jei jau užeina. Ašaroms užtvankos nepastatysi. Aš sugebėjau apsiverkt pokalby dėl darbo doh.gif Net neminėjau savo bėdų, o še kad nori. Pagalvojo turbūt, kad man stupid.gif

Nida44, tos knygos autorė ir sudarytoja Dalia Bielskytė.
Atsakyti
Beje, radau tą knygą internete. Tai Lietuvoje išleistas albumas, žodžiu, lietuviška. Tiesa, pačios knygos tekste nėra
Atsakyti
Labas visoms..

Dėl jautrumo,tai sakyčiau kai jau rųškiai perdėtas jautrumas ir dirglumas,tai negerai..jeigu jau jaučiat kad nebegalit tvardytis,tam ir yra vaistai..ir nieko čia blogo..

Patricija,matau "užstrigot" irgi ligoninėj..na bet jau geriau,linkiu greičiau išsikapstyti.. 4u.gif

Carvel,ką vis tik nusprendėt dėl operacijos..? operuositės..?
Atsakyti
Gabija, prabilai apie ligos atsinaujinimą. Ar nebandei užeiti pas Ruolią? Jis man pastarąjį kartą sakė, kad jei progresuotų, užeiti pas jį, jis duos ugniažolės ir pasakys, kaip ją vartoti. Kaip supratau, tai labai stipri žolė, kol neprogresuoja, nereikia. Man kontrolinis patikrinimas prasideda rugpjūčio 8 dieną. Siaubas, siaubas, nors visada nusiteikiu, kad išgirsiu negerą žinią ir palinkiu sau stiprybės ją priimti. Kaip jūs tvarkotės. Štai išgirdote, kad....
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nieko nepadarysi ,visi mes zmones skirtingi,visi kekviena situacija isgyvename skirtingai ir tai yra naturalu.Asmeniskai mane,liga uzgrudino, ismoke daug dalyku,padare stipresnia,kantresne . Kai as keliems pazystamiems del savo ligos kalbejau panasiai kaip aprasytoje knygoje,tai jie vos ne prie akiu ,pasukiojo man pirstu prie galvos,todel ,savo nuomone pradejau prisilaikyti prie saves.

Liudvika53,liepos 15 vaziuoju pas gydytoja sudelioti visu tasku ,viena mano puse nori tos operacijos ,kita priesinasi,bijodama visu blogu pasekmiu.Taigi 15 ,pasirasysiu sau nuosprendi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 07 12, 13:57)
Labas  4u.gif
Nieko nepadarysi ,visi mes zmones skirtingi,visi kekviena situacija isgyvename skirtingai ir tai yra naturalu.Asmeniskai mane,liga uzgrudino, ismoke daug dalyku,padare stipresnia,kantresne . Kai as keliems pazystamiems del savo ligos kalbejau panasiai kaip aprasytoje knygoje,tai jie vos ne prie akiu ,pasukiojo man  pirstu prie galvos,todel ,savo nuomone pradejau prisilaikyti prie saves.

Liudvika53,liepos 15 vaziuoju pas gydytoja sudelioti visu tasku ,viena mano puse nori tos operacijos ,kita priesinasi,bijodama visu blogu pasekmiu.Taigi 15 ,pasirasysiu sau nuosprendi  mirksiukas.gif

Taip..turim būti stiprios,nes mūsų reikia kitiems..Nesakau,reikia kartais ir paverkti..

Carvel,nenusiteikit kad bus komplikacijų..Juk ne iš neturėjimo ką veikti,sugalvojot kad jums reikia to..o baimintis yra dėl ko,ir tai normalu,juk ne rakštį traukia ar siuva įpjautą pirštą..
Blaškiausi ir aš,ar reikia-ar ne..Trečią parą gailėjausi kad nusprendžiau operuotis..Dabar jau nesigailiu,aišku dar kankano nešoku,bet jau galiu sakyt-būna ir blogiau..

Sėkmės jums..
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 07 12, 12:59)
Gabija, prabilai apie ligos atsinaujinimą. Ar nebandei užeiti pas Ruolią? Jis man pastarąjį kartą sakė, kad jei progresuotų, užeiti pas jį, jis duos ugniažolės ir pasakys, kaip ją vartoti. Kaip supratau, tai labai stipri žolė, kol neprogresuoja, nereikia. Man kontrolinis patikrinimas prasideda rugpjūčio 8 dieną. Siaubas, siaubas, nors visada nusiteikiu, kad išgirsiu negerą žinią ir palinkiu sau stiprybės ją priimti.  Kaip jūs tvarkotės. Štai išgirdote, kad....

Man jau buvo atsinaujinimas 6 kartus ,tame tarpe vienas mazgelis labai nedidelis , prieinamas, tai ir operacija buvo 25 minutes ir chemo nebuvo.O ugniažolės pagal Karaliūnaitės receptūrą gal kibirą išgėriau... drinks_cheers.gif

Visų pirma , jei nejauti pagrindo atsinaujinimui, tai pasistenk neužsiprogramuoti.Iki pasitikrinimo dar visas mėnuo, tikrai per anksti pradėti nervuotis.Savaitės užteks nervams susigadinti. schmoll.gif

Kaip tvarkytis su bloga žinia? Po truputi atbunku, bet išgyvenu baisų nusivylimą.Visko būna.Kartą net sapnavau, kad sveika, nueinu pasitikrinti ir išgirstu:Kada operuojamės?
Kiekvienas kartas vis kitoks.Kitoks pooperacinis laikotarpis , kitokia chemo, duodanti skirtingus pojūčius.Žinojimas ir padeda ir ne, nes žinai kas tavęs laukia.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 07 12, 10:50)
Suprantu tave, Gabija. Ir nieko su savo jausmais nepadarysi, jei jau užeina. Ašaroms užtvankos nepastatysi. Aš sugebėjau apsiverkt pokalby dėl darbo  doh.gif Net neminėjau savo bėdų, o še kad nori. Pagalvojo turbūt, kad man  stupid.gif

Nida44, tos knygos autorė ir sudarytoja Dalia Bielskytė.

O kaip sureagavo darbdavys ? Gal galvojo, kad tau labai reikia darbo.Ar ten priėmė?
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 07 12, 08:47)
Ryt - į Nidą... Vykstame su auklyte buvusia, su kuria puikiai tebedraugaujame, nors ji nebe auklytė jau 6 metai, ir mano mama. Visų 3 gimtadienių proga pasidarėme tokį sumestinį žygį, vietoj tradicinių sveikinimų. Dukra jau dabar svajoja, kaip sėdės tarp dviejų močiučių mašinos gale, ir plepės jos visos  smile.gif

Sveikinu visas su gimtadieniais ir tokia puikia įdėja.gerų dienų , sveikatos ir laimingų metų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 12 liepos 2011 - 17:03
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 12, 18:05)
O kaip sureagavo darbdavys ? Gal galvojo, kad tau labai reikia darbo.Ar ten priėmė?

Žmogus buvo jautrus, ramiai sureagavo. Po to pasisakiau trumpai apie savo bėdą. Jis man patarė, kad kitur to nesisakyčiau geriau, t. y. apie savo ligą. O ar priėmė... nežinau. Spalio mėn. atvykt kitam pokalbiui. O darbas būtų nuo 2012 sausio, dabar dar tik kuriasi ta įstaiga. Pusę etato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 12 liepos 2011 - 17:20
Sveikutes mielosios!
Kiek daug ir kaip graziai parašėte.
Dekoju visoms, kad cia ateinate, kad kabames, rasome, bendraujame! Ifauru, sveika sugrizusi! Arunele, irgi geras issireiskimas " uztempi ant kalniuko", nida44, ar pirkai vaistuku? Stenkis galvoti, kad bus tik viskas gerai... SVETA, oi, kokia gera istrauka idejai! .GABIJA.,aciu uz rytini pasveikinimą. Na, ir ko dabar tau verkti reikejo? Juk viskai istverei, pati eini ir dvirati nauja turi biggrin.gif , ir markeris geras!
Rudenine paukste, visos, kurios jau turime sia diagnoze, esame stiprios!
Tai va, kurios nepaminejau, nepykit, sunku su telefonu cia man " baksnoti" ir paziureti kas ka parašė, o atmintis prasta nuo vaistu.
Beje, as taip ir naudoju antidepresanta , kurio sudedamoji dalis yra Fluoxetinum, kaip Prozake. Nezinau kaip be ju butu, tik zinau, kad butu prastai. Siandien diena miegojau, nes naktele nesimiegojo, skaudeno visa desini soneli, patinusi kur krutele, ten limfa nenuteka gerai. Sutrikde pjuviai. Ei, GABIJA, ir kitos, nekabinkite nosyciu. Mano markeris buvo lasinant Navelbina 1080 ir gyvenuuu, wink.gif, o dabar sumazejes siek tiek 990. Vat! biggrin.gif Diena visai nekosejau!!!
Eisiu dar karta skaityti kiek graziai prirasete!
Atsakyti
Mergaites,as si knyga laimejau tongue.gif Nuotrauku konkurse smile.gif Cia kai vaziavom i Palanga,buvo akcija musu "Kraujo",kai uzregistravom 67 nauju kaulu ciulpu donoru smile.gif

Nida ,sita knyga lietuviu kalba,net nezinau,kur galima ja pirkti g.gif Kai sutiksiu,paklausiu musu pirmininkes.Visos uz knyga gautos lesos skiriamos "Kraujas" veiklai remti.
Jau perskaiciau kad radai smile.gif

Pacituosiu dar blush2.gif

"As sergu.Ir kartais man buna pikta.Labai pikta.As sergu.Ir kartais man buna liudna.Labai liudna.As sergu.Ir kartais man buna baisu.Labai baisu.Bet jauciu,kad svente nesibaige,ir as dar soksiu joje,dar gersiu putojanti vyna-galva dar svaigs is laimes.Esu pakviesta i gyvenimo puota."

arune ,geros keliones wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 12 liepos 2011 - 17:31
Liudvika, vis pagalvojau apie Tave, kaip sekasi. Vienu zodziu, jau visa praeity, liuks! Carvel, Tau irgi linkiu, kad tik sekmingai pavyktu operaija, tu juk jau senii apsisprendusi, neatsisakyk!
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 07 12, 16:23)
Taip..turim būti stiprios,nes mūsų reikia kitiems..Nesakau,reikia kartais ir paverkti..

Carvel,nenusiteikit kad bus komplikacijų..Juk ne iš neturėjimo ką veikti,sugalvojot kad jums reikia to..o baimintis yra dėl ko,ir tai normalu,juk ne rakštį traukia ar siuva įpjautą pirštą..
Blaškiausi ir aš,ar reikia-ar ne..Trečią parą gailėjausi kad nusprendžiau operuotis..Dabar jau nesigailiu,aišku dar kankano nešoku,bet jau galiu sakyt-būna ir blogiau..

Sėkmės jums..

Atsakyti
GABIJA ,del asaru console.gif Turejo buti taip kaip turejo,ir nieko cia baisaus neatsitiko 4u.gif mirksiukas.gif Tai patiko jaunimui koncertas?
O as nakti 28 (is 27 to) islydesiu savo vyresnele verysad.gif Bet vakare 28to eisiu i koncerta biggrin.gif Arenos atidarymas Klaipedoje ir SMOKIE thumbup.gif Cia kad maziau verkciau unsure.gif
Atsakyti