QUOTE(nida44 @ 2011 07 12, 12:59)
Gabija, prabilai apie ligos atsinaujinimą. Ar nebandei užeiti pas Ruolią? Jis man pastarąjį kartą sakė, kad jei progresuotų, užeiti pas jį, jis duos ugniažolės ir pasakys, kaip ją vartoti. Kaip supratau, tai labai stipri žolė, kol neprogresuoja, nereikia. Man kontrolinis patikrinimas prasideda rugpjūčio 8 dieną. Siaubas, siaubas, nors visada nusiteikiu, kad išgirsiu negerą žinią ir palinkiu sau stiprybės ją priimti. Kaip jūs tvarkotės. Štai išgirdote, kad....
Man jau buvo atsinaujinimas 6 kartus ,tame tarpe vienas mazgelis labai nedidelis , prieinamas, tai ir operacija buvo 25 minutes ir chemo nebuvo.O ugniažolės pagal Karaliūnaitės receptūrą gal kibirą išgėriau...
Visų pirma , jei nejauti pagrindo atsinaujinimui, tai pasistenk neužsiprogramuoti.Iki pasitikrinimo dar visas mėnuo, tikrai per anksti pradėti nervuotis.Savaitės užteks nervams susigadinti.
Kaip tvarkytis su bloga žinia? Po truputi atbunku, bet išgyvenu baisų nusivylimą.Visko būna.Kartą net sapnavau, kad sveika, nueinu pasitikrinti ir išgirstu:Kada operuojamės?
Kiekvienas kartas vis kitoks.Kitoks pooperacinis laikotarpis , kitokia chemo, duodanti skirtingus pojūčius.Žinojimas ir padeda ir ne, nes žinai kas tavęs laukia.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 07 12, 10:50)
Suprantu tave, Gabija. Ir nieko su savo jausmais nepadarysi, jei jau užeina. Ašaroms užtvankos nepastatysi. Aš sugebėjau apsiverkt pokalby dėl darbo
Net neminėjau savo bėdų, o še kad nori. Pagalvojo turbūt, kad man
Nida44, tos knygos autorė ir sudarytoja Dalia Bielskytė.
O kaip sureagavo darbdavys ? Gal galvojo, kad tau labai reikia darbo.Ar ten priėmė?
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 07 12, 08:47)
Ryt - į Nidą... Vykstame su auklyte buvusia, su kuria puikiai tebedraugaujame, nors ji nebe auklytė jau 6 metai, ir mano mama. Visų 3 gimtadienių proga pasidarėme tokį sumestinį žygį, vietoj tradicinių sveikinimų. Dukra jau dabar svajoja, kaip sėdės tarp dviejų močiučių mašinos gale, ir plepės jos visos
Sveikinu visas su gimtadieniais ir tokia puikia įdėja.gerų dienų , sveikatos ir laimingų metų.