QUOTE(something else @ 2011 07 07, 11:24)
Dėkui, mielosios. Bet aš nenoriu savo gedulu temdyti Jūsų nuotaikų...
Pamenu, prieš ketverius metus, kai mamai nustatė diagnozę, buvo neišpasakytai savęs gaila, o tą gailestį kriokliais norėjosi lieti forume, sulaukti patyrusių tą patį užuojautų. Tada labai subtiliai šias iniciatyvas sudrausmino adis čia besilankantiems ligoniams virkavimai niekuo nepadės, o pakenkti nuvilti, išgąsdinti, sukrėsti gali. Šiandien, kai žvilgteliu į onkotemelę, matau ką iš esmės nekrologų sąrašą. Žmonės ateina pranešti, kad mirė jų tėvas, motina, senelis, senelė, vyras, žmona, teta, dėdė... Arba vaizdingai papasakoti, kaip jų artimiesiems blogai ir kaip visi kenčia. Oj, kaip suprantu tą norą (pa)(iš)sipasakoti. Bet lygiai taip pat esu patyrusi ir niūriąją tų bauginančių pasakojimų jėgą, kai kiekvieną situaciją matuojiesi ant savęs ir savo artimųjų... Gal todėl šita pozityvioji tema ir esti kaip alternatyva aniems skauduliams...
Pamenu, prieš ketverius metus, kai mamai nustatė diagnozę, buvo neišpasakytai savęs gaila, o tą gailestį kriokliais norėjosi lieti forume, sulaukti patyrusių tą patį užuojautų. Tada labai subtiliai šias iniciatyvas sudrausmino adis čia besilankantiems ligoniams virkavimai niekuo nepadės, o pakenkti nuvilti, išgąsdinti, sukrėsti gali. Šiandien, kai žvilgteliu į onkotemelę, matau ką iš esmės nekrologų sąrašą. Žmonės ateina pranešti, kad mirė jų tėvas, motina, senelis, senelė, vyras, žmona, teta, dėdė... Arba vaizdingai papasakoti, kaip jų artimiesiems blogai ir kaip visi kenčia. Oj, kaip suprantu tą norą (pa)(iš)sipasakoti. Bet lygiai taip pat esu patyrusi ir niūriąją tų bauginančių pasakojimų jėgą, kai kiekvieną situaciją matuojiesi ant savęs ir savo artimųjų... Gal todėl šita pozityvioji tema ir esti kaip alternatyva aniems skauduliams...
Labai sutinku su tavimi.Kai atidarinėjau šią temą, norėjau, kad žmonės pasidalintu tuo jausmu, kad šiandien vėl mato saulę, girdi paukščio čiulbėjimą, na kaip mano žvirblis , kuris giena lygiai nuo 5 iki 6 val ryto po langu .
Kiekviena žinia apie ŽmogausIšėjimą mano galvoje gyvena bent kelias dienas.Nesvarbu , kad jo nepažinau, bet ši žinia negailestingai nukerpa puoselėjamos vilties dalelę.
Mano energetikas kaskart kai pasakau, kad dar neišėjau iš forumo mane auklėja , sako , kad aš taip menkinu jo įdėtą darbą, nes nesugebu atsiriboti nuo negatyvo.Bet atrodo gal kam nors kuo nors padėsiu , toliau ateinu vėl ir vėl.O ar padedu , tikrai nežinau.
Kažkuri rašė Vėžys iš didžiosios raidės, neturiu laiko ieškoti kuri.Dabar skaitau apie Vėžio gydymą energetika ir žiūriu tikrai visur rašoma iš didžiosios raidės.Gal tikrai negalima Jo niekinti , nes Jis labai galingas.na gal nesileisiu į tolesnius išvedžiojimus.
O dabar gerai nuotaikai laiškas kurį gavau
Aš jums persiunčiu šį laišką todėl, nes tai tikrai veikia.
Visi mes trokštame ramybės savo gyvenime.Jos galime pasiekti
paklausę paprasto patarimo:
"Tam kad viduje taptų ramu, turi pabaigti visus dalykus,
kuriuos palikai nebaigtus"
Taigi aš apsidairiau namuose ieškodama nebaigtų dalykų, kurių
nebuvau pabaigusi. Ir prieš išeidama šį rytą į darbą, aš pabaigiau
butelį
raudono vyno, porą butelių balto vyno, pusę butelio airiško likerio,
kelis
praplėštus pakelius šokoladonių sausainių, paskutinę dozę
antidepresantų,
gabalą torto ir šokoladinius saldainius.
Jūs net neisivaizduojate, kaip ramiai ir gerai aš jaučiuosi...
Persiųskite šį laišką visiems, kam Jūsų manymu reikia
vidinės
ramybės.