labas, mergaitės,
uch, pavėlavau į tokias diskusijas
Smagu skaityt pozityvias mintis, Pelkių mono monologai superiniai
ir aš save pagaunu dažnai, kad kalbuosi pati su savim apie jus visas
Patriccija, laikomės laikomės ir toliau už ko papuola, tik laikomės, gerai?
Nida, nepatinka man, kad tą velnio ligą rašot iš didžiosios raidės, kaip kokį Dievą, man norisi, kad jis būtų menkas menkutėlis, nu tiek pastangų dedam mes, mes turim būti aukščiau jo
QUOTE(Patriccija @ 2011 07 04, 21:15)
Kraujo tyrimai leukoc.4,6 , bet hemoglobinas tik 99. Negaliu paziureti i mesa. Nors tiek valgiau zemuogiu...
Patriccija, gal yra galimybė, kad kas padarytų to mišinuko iš burokų, morkų, citrinų sulčių, medaus? Manęs jis dar nei karto nenuvylė.
QUOTE(umb @ 2011 07 05, 23:48)
Taigi jei gerdami ar valgydami kažką tvirtai tikite, jog tai bus veiksminga - jau vien tuo padedate organizmui kovoti.
ir aš taip galvoju, svarbu tikėt tuo ką darai, ką valgai.
Gal man lengva kalbėt, kai nesu saldumo mėgėja, bet labai lengvai atsisakiau cukraus iš viso, kartą į savaitę ar dvi gabalėlį kartaus šokolado sulesu, man to gana. Jokių bandelių, blynelių, sausainių, saldainių. Jokių premijų sau saldumynų pavidale.
Rezultatas matomas, -3kg, gražėju tsakant, mintyse pasidžiaugiu, kad visos pažeistos ląstelės miršta badu, o aš sveikstu. Ir taip per kiekvieną valgymą, tiesiog žiūriu, ką dedu į burną. Gal kam pasirodys kvaila ir juokinga, bet man tai priimtina. Ir aš tuo tikiu.
QUOTE(suntea @ 2011 07 06, 09:41)
Nu ir ką? Dangų su žeme pasiruošus buvau sumaišyt dėl to kepto blyno su sūriu.
Ir jokio skirtumo, kas ką rašo apie tai kas galima, ko ne.
Kažkodėl po penkiolikos metų, forumas bus ar nebus, bet manau jau kitaip rašysis tokios temos.
Suntea, per chemiją viskas atleistina, nes norai maistui baisesni nei per nėštumą
Gal svarbiau, kaip bus su maistu po to.
Nesupratau tavo pasakymo dėl forumo po 15 m.
QUOTE(umb @ 2011 07 06, 10:34)
Dar prisiminiau, ką kažkur užsienyje ligoninėse (lyg Švedijoje, nebepamenu) skiria vaikams kaip gėrimą chemijos metu. Ogi... Coca Cola. Iš pirmo žvilgsnio skamba baisiai, bet kita vertus, tai kaloringas ir vaikų mėgstamas gėrimas, tad kodėl gi ne. Vat tau ir sveika mityba
oba, nu kodėl gi ne, jei coca cola "sugraužia" vaikų pieninius dantis, kiaušinių lukštus, maž ir "draugelius" gali ?
QUOTE(nida44 @ 2011 07 06, 16:11)
Ruolia sakė, kad negalima riebių pieno produktų.
tai man "amen", nes mano viskas kaimiška
nors apart pieno, viso kito naudoju labai nedaug.
UMB, tai kaip supratau ir soda mums nereikalinga? nu čia aš apie tą vandenį su soda kasdien gert
Tai tiek pamąstymų.
Pas mane viskas po senovei, dirbu, sunkoka darbe visą dieną išsitaikyt su maistu man, šokiruoju savo bendradarbes patiekalais, kurių prsigalvoju
Bet porą mėnesių, manau, ištversiu.
Einu ruošt vakarienės - turiu krepšį šviežių voveruškų