Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(arune @ 2011 07 05, 18:00)
Na bet vistiek yra išimčių. Brolio anyta prieš 15 (!) metų sirgo krūties v.2 -3 st. Gydymo metu ir po jo daug gėrė želmenų sulčių. Pati  daiginosi, pati spausdavo. Dabar tai griežtai draudžiama, o ji kiek išgėrė!

yra teoriju apie gydyma chlorofilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 07 05, 17:00)
Na bet vistiek yra išimčių. Brolio anyta prieš 15 (!) metų sirgo krūties v.2 -3 st. Gydymo metu ir po jo daug gėrė želmenų sulčių. Pati  daiginosi, pati spausdavo. Dabar tai griežtai draudžiama, o ji kiek išgėrė!

Dabar nusipirkau Gesavit 50 Brangus nežmoniškai, betgi gerbiamas daktaras A. Česas pataria savo ligoniams. Nesinori tikėti, kad jis surištas kažkaip su farmacijos bizniu  unsure.gif

Baisu kategoriškai ką nors teigti ar neigti, paskaičiau apie Gesavit, skamba gražiai. Man Ruolia sakė gerti TRIOVIT. Paskaičiau jo sudėtį ir nutariau to nedaryti. Vitaminas A kelia daug klausimų, jo teigiamas poveikis neįrodytas, kaip ir vitamino E, selenas - įrodyta: jokio poveikio, o galima pasibloginti. Nutariau, kad man užteks propolio preparatų ir bičių duonelės bei nakvišų aliejaus ir kartais Everol. Bet nežinau, ar esu teisi.

Kai buvau nuėjusi pas patyrusią gastroenterologę Ožeraitienę dėl padidėjusių kepenų fermentų, ji man parodė vieną vaistą, kuris man sutvarkytų visus fermentus, bet ji jo nerekomenduoja onkologiniams ligoniams. Vaiste daug vitaminių, tai yra antioksidantų, o ji sakė, kad tie onkologai, kuriais ji tiki, antioksidantų vartoti nerekomenduoja. Ji labai apsiskaičiusi, išsilavinusi gydytoja, man labai patiko, juk jau imame skirti gerus gydytojus nuo chalturščikų, todėl ja visiškai pasitikėjau, nes ir aš pati laikausi panašios filosofijos.

Kepenims yra vaistas Carsil, jį rekomenduoja ir Amerikos, ir Vakarų Europos onkologai. Ji tik pasiguodė, kad gerai, jog bent vieną vaistą paliko onkologai gydyti ar bent apsaugoti kepenims.

Kiekvienas turime rinktis pats. O čia juk mes dalijamės patirtimi. Aš visada visuose reiškiniuose stengiuosi įžvelgti logiką, ir ją susidėliojau. Bet bijau primesti savo pažiūras.
Atsakyti
Nida44, buk su mumis. Apsisvietusi esi, laukiam tavo zinuciu. Jei kalbi apie knygele, jos nuoroda buvo idejusi sios temos gal 15 zinuteje musu GREK. Stai ji, skaiciau!
https://docs.google....=...X_ZcO&pli=1

Dar apie papildus ir chemoterapijas. Kol po pirmosio kruties operacijos buvo neskirta chemooterapija, o tik spindulinis gydymas, remisija truko 5 metus. 2007 atsinaujinus ligai priesingoje operuotos kruteles puseje - limfmazgis...prasidejo gydymas chemoteerapija, paskui ir 2009m.ir 2010m. Paskutine vadinos vinarelbinas ir kas savaite, jei kraujas atsistato. Tai taip ir pradėjau organizma stiprintu Kodisepsu skystu, kaina menesiui 220 Lt., o chemija irgi dirbo savo, imuniteta mazino. Jau rasiau ne arta chemijos metu reikejo skysti nutraukineti nuo operuoto plaucio 2011-01-11, kompiut.tomografija 2011-02-23 parode suluzusius-kompresiniai uziai gal 6 slanksteliu, neaapmenu, sone ant zondu randu isaugo kumscio fydzio du augliai. Mečiau kordicepsa ir labai bijojau chemoterapijos. Aciu, Dievui, paskyre hormonu terapija Femara. Geriu, nejauciu poveikio. Beje, vis dar ligonineje, vel paskyre naujus antibijotikus. Pabode koseti tokiais gesvais skrepliais...kartais ju labai daug, net inda turiu i kur atkosejus i serveteles spjaunu.

Klaidu netaisysiu. Labos mergaites!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 05 liepos 2011 - 20:19
Mama mia, kokios rimtos diskusijos apie maista...

Jauciuosi visiskai atsilikusi ir asociali, nes valgau viska... ax.gif Proto ribose, nedauginu, bet faktiskai viska.
Atsisakiau rukytu mesos gaminiu, desru visokiausiu, labai mazai mesos vartoju.
Megstu kava su sokoladu arba kokiu skaniu saldainiu. Tortu, pyragu valgau mazai ir nedaznai. Ledu kartais norisi. Duona juoda megstu, sviesta. Geriu daug zalios arbatos, nes megstu. Megstu brokolius, sparagines pupeles. Pieno negeriu-nemegstu. Bet varske - labai daznai. Daug reiketu rasyti. Svorio nepriauginu, reiskia nepadauginu smile.gif
Is vitaminu retkarciais zuvu taukus ir vit.C. Dar Basica irgi vartoju, kai nepamirstu.

Kokios bus pasekmes-gyvenimas parodys.

O del savo nuomones turejomo, tai as tik UZ. Visada idomu kuo kitas zmogus gyvena, ka masto, ka zino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 05 liepos 2011 - 20:21
Labas, Patricija, kaip įdomu dėl kordicepso. Mat pamiršau pasakyti, kad aš jį vartoju, Giminaitė gydytoja, serganti diabetu ir dar visokiomis ligomis, jį man rekomendavo, nes jai labai patvarkė sveikatą. Aš išsirinkau Tris brangenybes, nes jame didžiausia kordicepso koncentracija, antra, jame vieninteliame nėra vitaminų. Baigiu sugerti visą dozę, nežinau, ar yra koks poveikis, nes neįsivaizduoju, kaip tai patikrinti. Apie kordicepsą klausiau ir savo onkologės, ir Ruolios, abu patvirtino, kad tikrai vartoti galima. Ruolia tik sakė, kad jo gydomosios galios pervertintos ir norint rezultato reikėtų išgerti labai daug, o tai labai būtų brangu. Beje, atsirado jo ir vaistinėse, Gintarinėje vaistinėje prie VUOI yra.

Patricija, ar geri Carsilą? Jo reikėtų, vartojant antibiotikus ir kitus vaistus, ypač tokias pabaisas kaip Paracetamolis, per parą ne mažiau kaip 6 tablečių. Gerti ir gerti, ilgai ilgai. Praktiškai jis turi būti visą laiką šalia. Kodėl man tokia nuojauta, kad tau, Patricija, bloga? Nežinau. Valgyk žemuoges ir mėlynes dėl kraujo pagerinimo.

Romantike, pieno produktus labai riboti. jų negalima ypač toms, kurioms buvo lyties organų bei krūties........nes pieno produktai turi augimo hormonų. Sviestą reikia pamiršti, nebent tai ghi. lydytas sviestas, jokių riebių pieno produktų, tortų, saldumynų.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 07 05, 21:20)
Mama mia, kokios rimtos diskusijos apie maista...

Jauciuosi visiskai atsilikusi ir asociali, nes valgau viska...  ax.gif Proto ribose, nedauginu, bet faktiskai viska.
Atsisakiau rukytu mesos gaminiu,  desru visokiausiu, labai mazai mesos vartoju.
Megstu kava su sokoladu arba kokiu skaniu saldainiu. Tortu, pyragu valgau mazai ir nedaznai. Ledu kartais norisi. Duona juoda megstu, sviesta. Geriu daug zalios arbatos, nes megstu. Megstu brokolius, sparagines pupeles. Pieno negeriu-nemegstu. Bet varske - labai daznai. Daug reiketu rasyti. Svorio nepriauginu, reiskia nepadauginu  smile.gif
Is vitaminu retkarciais zuvu taukus ir vit.C. Dar Basica irgi vartoju, kai nepamirstu.

Kokios bus pasekmes-gyvenimas parodys.

O del savo nuomones turejomo, tai as tik UZ. Visada idomu kuo kitas zmogus gyvena, ka masto, ka zino...

Labai panašiai maitinuosi.
Žuvies produktų negaliu valgyti-alergizuoja, smirdi ir tiesiog nevirškina.Žuvies taukais visą dieną bloguočiau, bet dabar naudoju linų sėmenų aliejų su varške.
O dabar sėdžiu išpampusi nuo torto.Paskutinis toks tortadienis buvo per Jonines, dabar atsivalgiau, tai vėl ilgai nenorėsiu.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 05, 15:19)

Na jei teisingai paskaičiavau, šitas džiaugsmas kainuoja ~60 Lt per mėnesį, o jo sudėtyje nėra nieko tokio, ko nebūtų galima pasiekti geriant normalų lietuvišką krano (nepraėjusį pro jokius "minkštinančius" filtrus) vandenį ir normaliai, subalansuotai maitinantis (vėlgi nekalbu apie jokias mandrias dietas, reikalaujančias daug pastangų ir finansų).

Šiaip dabar yra labai didelė organizmo "šarminimo" mada, o ir gražaus pinigėlio iš to uždirbantiems žmonėms. Visur labai vaizdžiai aprašoma kraujo užrūgštėjimo pavojai (ką gi, rašoma iš esmės teisybė), tačiau pamirštama paminėti, kad žmogaus kraujo pH dėl metabolinių (ne su kvėpavimu susijusių) priežasčių sumažėja labai retai. Žmogaus organizmas taip sutvertas, kad sugeba pH palaikyti labai pastoviose ribose, tam pagrinde padeda kraujo buferinės sistemos, kurios, kraujyje atsiradus daugiau rūgščių jonų, juos suriša ir taip pH išlieka pastovus. Taigi kraujyje dėl kokių nors priežasčių padaugėjus rūgščių, pH paprastai nepasikeičia, taigi ir to žalingo poveikio nėra (taip vaizdžiai aprašomo visuose lankstinukuose), tik sumažėja buferio atsargos. Vat būtent tą buferinę sistemą ir reikia papildyti vandeniu su normaliu mineralų kiekiu, teisingu maistu, arba... brangiais papildais, atliekančiais analogišką funkciją.

Kas dėl teisingos mitybos ir jos įtakos vėžio eigai. Na, gal ji ir šeštoje vietoje, kaip kažkas išsireiškė, bet dauguma iš tų aukščiau esančių veiksnių nuo žmogaus pastangų nepriklauso, tad lieka keisti tai, kas yra paties valioje.
Kita vertus, jei visiškai nėra apetito, geriau valgyti bet ką, kas lenda, negu badauti, neprisiverčiant valgyti "teisingus" produktus.
Trečias dalykas, nors tyrimų, ar vienas ar kitas produktas ar vitaminas padeda kovojant su vėžiu, ar priešingai - kenkia - yra pridaryta begalės, daug iš jų prieštarauja vienas kitam, o patikimų įrodymų itin daug ir nėra (arba neva buvę patikimi tyrimai po kelių metų paneigiami). Tačiau kad placebas, saviįtaiga tikrai turi poveikį - įrodymų pririnkta pakankamai. Taigi jei gerdami ar valgydami kažką tvirtai tikite, jog tai bus veiksminga - jau vien tuo padedate organizmui kovoti.
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2011 07 05, 23:48)
Kas dėl teisingos mitybos ir jos įtakos vėžio eigai. Na, gal ji ir šeštoje vietoje, kaip kažkas išsireiškė, bet dauguma iš tų aukščiau esančių veiksnių nuo žmogaus pastangų nepriklauso, tad lieka keisti tai, kas yra paties valioje.
Kita vertus, jei visiškai nėra apetito, geriau valgyti bet ką, kas lenda, negu badauti, neprisiverčiant valgyti "teisingus" produktus.
Trečias dalykas, nors tyrimų, ar vienas ar kitas produktas ar vitaminas padeda kovojant su vėžiu, ar priešingai - kenkia - yra pridaryta begalės, daug iš jų prieštarauja vienas kitam, o patikimų įrodymų itin daug ir nėra (arba neva buvę patikimi tyrimai po kelių metų paneigiami). Tačiau kad placebas, saviįtaiga tikrai turi poveikį - įrodymų pririnkta pakankamai. Taigi jei gerdami ar valgydami kažką tvirtai tikite, jog tai bus veiksminga - jau vien tuo padedate organizmui kovoti.

Labas rytas
Nubudau 4,30,
Išklausiau valandos trukmės žvirblio koncertą.Pas mane kieme jų gyvena dešimtys.Ir atsikėliau.Pas mus lyja.

Patricija , mažule geros tau dienos.
user posted image

Labai pritariu šioms mintims.Teisingo maisto sąvokos keičiasi kaip sijonų mados.
Gerai jei tas teisingas maistas bent patinka ir jį valgant nesikankini.Ir viskam turi išlikti sveiko proto ribos, įsiklausant į organizmą, netampant tuo metu madingo maisto vergu.Išgirdau, kad koks lapelis sveika ir daugiau nieko nevalgau, nors mintyse stovi aureole apgaubtas mažas torto gabaliukas.Na pasilaikom dietos , o paskui išsirašom sau premiją, pasisėdėjimą kavinukėje.Jei dieta nemaloni, tai priedo dar galvosim, kokia aš nelaiminga, sergu, dar valgyti normaliai negaliu, jokio džiaugsmo gyvenime.
Kažkaip reikia rasti tą aukso viduriuką, kasdien nepersiėsti, bet retkarčiais truputi pasilepinti.
Na nežinau ar gerai susakiau.
Atsakyti
Antroje dienoje po chemijos, praėjus parai, mama užsimanė picos. Nei daug nei mažai, iki cypimo prašė picos. Su mocarela, kumpeliu ir dar kažkuom. Būtinai su mocarela.
Chemija penkta.
Nu ir ką? Dangų su žeme pasiruošus buvau sumaišyt dėl to kepto blyno su sūriu.
Ir jokio skirtumo, kas ką rašo apie tai kas galima, ko ne.
Kažkodėl po penkiolikos metų, forumas bus ar nebus, bet manau jau kitaip rašysis tokios temos.

Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 07 06, 09:41)
Antroje dienoje po chemijos, praėjus parai, mama užsimanė picos. Nei daug nei mažai, iki cypimo prašė picos. Su mocarela, kumpeliu ir dar kažkuom. Būtinai su mocarela.
Chemija penkta.
Nu ir ką? Dangų su žeme pasiruošus buvau sumaišyt dėl to kepto blyno su sūriu.
Ir jokio skirtumo, kas ką rašo apie tai kas galima, ko ne.
Kažkodėl po penkiolikos metų, forumas bus ar nebus, bet manau jau kitaip rašysis tokios temos.

Žinai kai nuo chemo vos ne pusmetį nežinai ką suvalgyti, kad nuo širdies nuslinktų tas prakeiktas šleikštulys, viena pica kurią tuo momentu gali suvalgyti ir yra ta šventė ar premija, kuria gali pasimėgauti .Viena pica retkarčiais nieko neišspręs, nei išgydys , nei nugydys.

O kaip turi atrodyti forumas , kuris bus po 15-os metų?
Atsakyti
Dar prisiminiau, ką kažkur užsienyje ligoninėse (lyg Švedijoje, nebepamenu) skiria vaikams kaip gėrimą chemijos metu. Ogi... Coca Cola. Iš pirmo žvilgsnio skamba baisiai, bet kita vertus, tai kaloringas ir vaikų mėgstamas gėrimas, tad kodėl gi ne. Vat tau ir sveika mityba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2011 07 06, 10:34)
Dar prisiminiau, ką kažkur užsienyje ligoninėse (lyg Švedijoje, nebepamenu) skiria vaikams kaip gėrimą chemijos metu. Ogi... Coca Cola. Iš pirmo žvilgsnio skamba baisiai, bet kita vertus, tai kaloringas ir vaikų mėgstamas gėrimas, tad kodėl gi ne. Vat tau ir sveika mityba smile.gif

Taigi nepriversi vaiko litrais vandenį gerti.Man pačiai vanduo bala atsiduodavo ir visos normos nepajėgdavau išgerti, o čia vaikai.
Atsakyti