Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

arune, taip konsultuoja mano pazistama gyd., kuri uzsiima organizmo valymais, teisinga mityba-geryba ir tt.
Tu pati matai, kad rezultatas buvo, kaip ir nuo chemijos. As zinau, kad reikia visa gyvenima teisingai valgyti, argi tai blogai? bigsmile.gif
Gabija ir tavo teisybe. O prabangaus maisto nereikia niekam, cia civilizacijos ismislas biggrin.gif O darzoves ir uogu sultys del vitaminu reikalingos.
Girdejau, kad Leningrado blokados metu ir Buchenvalde niekas nesirgo veziu. Kazi teisybe? Kas zinot? Ka seni zmones sneka?

Nida44 labai idomios tavo zinios. Niekur nedink.Tikrai turesiu klausimu, nes as angliskai neskaitau.
Molovisko irgi nezinau. Zinau tik savo drauge, o ji turi daugybe ziniu, ir vis mokosi, mokosi, bet onko ligoniu imti nenori, nes vis dar galvoja kad zino mazai. Turi praktikoj viena pasveikusi jauna vyra, viena moteri su kraujo veziu bet be chemijos gyde 8 metus.O tai irgi labai mano nuomone neblogas rezultatas.

Begu 4u.gif
Atsakyti
Na, tai sėkmės tau ir lauksim žinių, kas ir kaip mirksiukas.gif Aš stengiuos daug daržovių valgyt, bet dar daug ko reikėtų atsisakyti. Kažkada Santariškėse viena gydytoja man pasakė, kad "mityba kokioj šeštoj vietoj",... taigi, ar suprasi dabar, kame tiesa. Šarminti organizmą kad reikia, tai tikiu. O tu aparačiuką turi nusipirkusi šarminiam vandeniui gaminti? Aš norėčiau, bet apie500lt.kainuoja doh.gif Perkuosi "Basica" produktus, kurie šarmina organizmą. Nors tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 04 liepos 2011 - 18:53
QUOTE(arune @ 2011 07 04, 18:44)
Na, tai sėkmės tau ir lauksim žinių, kas ir kaip  mirksiukas.gif  Aš stengiuos daug daržovių valgyt, bet dar daug ko reikėtų atsisakyti. Kažkada Santariškėse viena gydytoja man pasakė, kad "mityba kokioj šeštoj vietoj",... taigi, ar suprasi dabar, kame tiesa. Šarminti organizmą kad reikia, tai tikiu.  O tu aparačiuką turi nusipirkusi šarminiam vandeniui gaminti? Aš norėčiau, bet apie500lt.kainuoja  doh.gif  Perkuosi "Basica" produktus, kurie šarmina organizmą. Nors tiek.

Mityba šeštoje vietoje? Tačiau kaip tik yra solidi teorija, kad mityba turi būti tokia, kad ligonis turėtų pakankamai jėgų gyventi, o JIS badautų. Tai neišgydys, nors Amerikoje yra užfiksuoti keli šimtai savaiminio išgijimo atvejų, kurie nepaaiškinami moksliškai. Profesorė Griciūtė rašė, kad toks atvejis per visą gyvenimą jai pasitaikė vienas. Tai nebūtinai susiję su maistu, tačiau teigiama, kad taisyklinga mityba ir režimas bent jau yra stabdys ligos progresavimui.

Vis dėlto, kur dingo Patricija?
Atsakyti
.GABIJA. sveikinu su naujo dviracio gavimu ir idomiai apie varlyte aprasei!

As cia,as cia! Kauno onkoligonines ligonines palatoj. Nerasiau, nes nebenoriu gadinti temos pozityvumo. Vakar temper.apie 15 val jau buvo 37,8. Isgeriau paracetamolio. Skaudi ta krutele operuotam sone, pazeide limfos tekejima, ji net spalva pakeitusi. Sianien triusiausi, biggrin.gif, galva palatos kriaukleje issiploviau,triusus isskalbiau, nagus pielavau... Siandien man sesute atnese tokiu lasiuku deguonies, pabandziau, gal ir neblogau jauciuos. Kraujo tyrimai leukoc.4,6 , bet hemoglobinas tik 99. Negaliu paziureti i mesa. Nors tiek valgiau zemuogiu... Trumpai tiek. Klaidu netaisau! Visoms po bucki i abu zandukus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 04 liepos 2011 - 20:31
Mergaites,

kazkuri buvote imetusi knygos nete nuoroda, as atsispausdinau. Ji vadinasi : ANTIcancer, a new way of life. David Servan-SCHREIBER. Ja parase gydytojas, pats sirges smegenu veziu. Ten daug paaiskinimu, kodel tiek daug zmoniu dabar serga veziui, ir esmine isvada -pasikeitusi mityba nuo 1940m, gyvulininkystes industrializacija. Na ir daugybe mokslininku, kurie bande atkapstyti, KOKS gi visdelto maistas yra tinkamas sergant veziui, o koks ne.Labai daug info -apie hiperglikemini indeksa ir t.t Patariu paskaityti, nes neimanoma visko cia perpasakoti. Tas gydytojas, kai jam vel sugrizo vezys,po operacijos ir chemijos issigyde praktiskai maitindamasis teisingu maistu. Ten raso ir apie emociju itaka, apie maldos itaka...gaila, kad anksciau ji man nepakliuvo, nuostabi knyga, rekomenduoju...ir vien tik mokslo vyru staipsniai, tyrimai, jokiu ten sarlatanu.

Pabaigai -stebuklinga istorija. Siandien kalbejausi su zmogumi, kurio draugas 30m susirgo zarnyno veziu IV stadija, vaikuciai mazi dar buvo. medikai jo nusikrate. Tai nuejo zmogus prie Ausros vartu Marijos ir meldesi jai...nezinau kiek ir KAIP jis ten meldesi, bet va gyvas ir sveikas jau 10 metu...Duok Dieve daugiau tokiu stebuklu mums, vargsams ligoniukams ...

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 07 04, 19:44)
Na, tai sėkmės tau ir lauksim žinių, kas ir kaip  mirksiukas.gif  Aš stengiuos daug daržovių valgyt, bet dar daug ko reikėtų atsisakyti. Kažkada Santariškėse viena gydytoja man pasakė, kad "mityba kokioj šeštoj vietoj",... taigi, ar suprasi dabar, kame tiesa. Šarminti organizmą kad reikia, tai tikiu.  O tu aparačiuką turi nusipirkusi šarminiam vandeniui gaminti? Aš norėčiau, bet apie500lt.kainuoja  doh.gif  Perkuosi "Basica" produktus, kurie šarmina organizmą. Nors tiek.

Labutis
Kur aš skaičiau, kad gyvasis aparačiuko vanduo netinka vėžio atvejais, nes stimuliuos ir vėžines lasteles."Basica " retkarčiais išgeriu.Ir mineralų kopleksas ir šarmina.Kažkada buvo pigesnis, o dabar kaina vis kyla doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2011 07 04, 21:15)
.GABIJA. sveikinu su naujo dviracio gavimu ir idomiai apie varlyte aprasei!

As cia,as cia! Kauno onkoligonines ligonines palatoj. Nerasiau, nes nebenoriu gadinti temos pozityvumo. Vakar temper.apie 15 val jau buvo 37,8. Isgeriau paracetamolio. Skaudi ta krutele operuotam sone, pazeide limfos tekejima, ji net spalva pakeitusi. Sianien triusiausi, biggrin.gif, galva palatos kriaukleje issiploviau,triusus isskalbiau, nagus pielavau... Siandien man sesute atnese tokiu lasiuku deguonies, pabandziau, gal ir neblogau jauciuos. Kraujo tyrimai leukoc.4,6 , bet hemoglobinas tik 99. Negaliu paziureti i mesa. Nors tiek valgiau zemuogiu... Trumpai tiek. Klaidu netaisau!  Visoms po bucki i abu zandukus!

Na neišsigalvok apie temos gadinimą.Rašyk varliuke. 4u.gif
Hemoglobinas tavo kaip mano geriausias vhemo leidimo metu, prieš mėnesį buvo 106.
Dviračiui neliko laiko .Dabar raviu daržą.Sekmadienį pas mus taip ramiai pusę dienos lijo,kitur sako škvalai buvo, tai dabar žolytė mano lysvėje kaip kilimas auga.Raviu su "parūkymais"
Šiandien nubudau 10,30.Tiek išmiegodavau žiemą, bet dabar doh.gif Atsikėliau galva skaudančia, greit geriu kavą ir rašau kartu.Jau pietus reikia daryti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 05, 00:48)
Mergaites,

Pabaigai -stebuklinga istorija. Siandien kalbejausi su zmogumi, kurio draugas 30m susirgo zarnyno veziu IV stadija, vaikuciai mazi dar buvo. medikai jo nusikrate. Tai nuejo zmogus prie Ausros vartu Marijos ir meldesi jai...nezinau kiek ir KAIP jis ten meldesi, bet va gyvas ir sveikas jau 10 metu...Duok Dieve daugiau tokiu stebuklu mums, vargsams ligoniukams ...

Nesvarbu kur melsies, nors ir prie šimtamečio ąžuolo, bet malda turi būti iki sielos gelmių, transinė.Ir tada manau madės.Tai mano nuomonė.Aš taip nemoku, bet prisisiunčiau saviįtaigos ir savihipnozės įrašų rusų kalba.Klausausi kasdien.Aišku norisi stebūklo, bet jau gerai bent tai , kad jaučiuosi daug ramesnė.
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2011 07 04, 21:00)
Mityba šeštoje vietoje? Tačiau kaip tik yra solidi teorija, kad mityba turi būti tokia, kad ligonis turėtų pakankamai jėgų gyventi, o JIS badautų. Tai neišgydys, nors Amerikoje yra užfiksuoti keli šimtai savaiminio išgijimo atvejų, kurie nepaaiškinami moksliškai. Profesorė Griciūtė rašė, kad toks atvejis per visą gyvenimą jai pasitaikė vienas. Tai nebūtinai susiję su maistu, tačiau teigiama, kad taisyklinga mityba ir režimas bent jau yra stabdys ligos progresavimui.   

Vis dėlto, kur dingo Patricija?

O su teisinga mityba , tai kas mėnuo vis kita teorija.Ir kur tu teisingai pasimaitinsi užterštumo ir genofikacijos laikais? Visi rekomenduoja jūros gėrybes, o kur jos gyvena , jei net vandenyne plaukioja visas žemynas šiukšlių ir jau projektuojama jas kažkaip sutvirtinti ir padaryti pagrindą gyvenamai vietai.Visa skysta chemija upėmis plaukia į vandenynus.
Daržovės tik išvaizda jas primena , nes auga hidrofikuotai, nėra net žemės matę.Pačios žinote koks jų skonis.
Štai ir veikia natūrali atranka.Išliks tie kurių organizmai prisitaikys prie viso šio brudo.
Oi kaip nepozityviai gavosi. schmoll.gif
Turiu lysvę ir išdygusias kelias morkas , kitos kažkur dingo-nesudygo.Tai vakar žiūriu lapeliai sukasi ir morkinės musės juodai aplipę.Teko purkšti, kito pasirinkimo nėra arba morka arba musė. schmoll.gif
O kaip purškia viską ūkininkai , tai nekalbu.
Draugė turi ekologinį ūkį, tai augina grikius.Kadangi gauna išmokas , tai nesuka galvos kas užaugs.Bet gražiausia , kad jos grikius rudenį supila į bendrą krūvą.Kitas ekologinis ūkininkas dasiperka iš kaimyno grūdų ir parduoda už ekologinius.Štai taip.Tokia realybė.
Atsakyti
Gabija, "Basica" pirkis "Camelijoj", ten pigiausia, o kai būna akcijos - visai pigiai galima nusipirkt. O akcijos ten maisto papildams dažnai būna. Eisiu šiandien ir aš pirkt.

Papildyta:
QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 05, 00:48)
kazkuri buvote imetusi knygos nete nuoroda, as atsispausdinau. Ji vadinasi : ANTIcancer, a new way of life. David Servan-SCHREIBER. Ja parase gydytojas,

ta knyga ČIA, tikrai gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 05 liepos 2011 - 11:21
QUOTE(arune @ 2011 07 05, 11:20)
Gabija, "Basica" pirkis "Camelijoj", ten pigiausia, o kai būna akcijos - visai pigiai galima nusipirkt. O akcijos ten maisto papildams dažnai būna. Eisiu šiandien ir aš pirkt.

Papildyta:

ta knyga ČIA, tikrai gera.

Norėčiau konkrečiau apie tą Basica. Kas ten yra> Vitaminai ar mineralai? Ar ne per daug stimuliuoja?

Knyga tikrai verta dėmesio. Ji labai gerai užveda ant teisingo kelio. imi suprasti logiką ir ja vadovautis. Savo organizmu pasitikėti gali tik sveikas ar menka liga sergantis žmogus. Mūsų atvejis kitas.

Dėl maldos. Umbrasaitė savo knygoje pasakoja, kad ji ir melsdavosi, ir žvakutes bažnyčiose degiojo, ir, kas ypač įdomu, kalbėdavosi su JUO draugiškai, prašydavo jos neskriausti, sakydavo: aš numirsiu, bet juk ir tu numirsi. Jei teorija, kad JIS yra gyvas, būtų tikra, tai tokie prašymai tikrai gali turėti poveikį, bent jau savęs galima įįtaigoti, savotiškai hipnotizuoti.

Papildyta:
Tiesa, ar esate kas nors išbandę Ševčenkos metodą: aliejus su degtine?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 07 05, 14:59)
Norėčiau konkrečiau apie tą Basica. Kas ten yra> Vitaminai ar mineralai? Ar ne per daug stimuliuoja? 

Tiesa, ar esate kas nors išbandę Ševčenkos metodą: aliejus su degtine?

http://www.100metu.l...knejimui/basica

Google paieškoje apie Basica-anotacija.

Prieš 3-is metus aliejų rekomendavo pažįstama hemopatė kaip panacėją, turiu net knygelę.Kartu eina ir dieta kad nežinia ką valgyti , nes valgyti praktiškai nėra ko.Yra ten tokia pastaba, kad jei jau pradėjai , tai ir geri sąžiningai ir dietiniesi mėnesiais , o ne kartą kitą.Jei neišlaikysi pasirašysi nuosprendį, nes po to vėžinės lastelės suvešės.Kiek supratau kažkas iš jos pacienčių bandė , bet remisija vis tiek buvo metai.Aš nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 05, 15:19)
http://www.100metu.l...knejimui/basica

Nesupratau, kuo ta Basica skiriasi nuo paprasto multimineralu komplekso? Juk visvien visa tai pagaminta is cheminiu elementu, o ne is naturaliu!! Bent as taip supratau.

beje, bet koks teisingos mitybos ivedima i savo gyvenima turi buti ne laikinas, bet visam laikui, kol esi gyvas. Nes tai gyvenimo budo kaitimas -is industrializacinio maisto i ekologini. ir netgi ne ta, kur musu sukciaujantys "ekologiniu" ukiu savininkai parduoda kaip gera, o toki, kuris uzaugintas kaimiestiskom salygom. Uzsienyje yra tokiu net parduotuvese, o pas mus belieka tik tartis su spec ukininkais, giminem ar kaimynais kaime. Paguodai tai, kad tokiu tinkamu produktu yra daugybe ir kai kurie net labai prieinami, pvz salierai, petrazoles, beje, bulviu negalima...tai ir vadinasi gyvenimo budo keitimu. gal ne taip ir brangu, kai teisingai susiorganizuoji tai. Asmeniskai as tuo tikiu. Nes sergantys veziu medikai isbando tai patys ant saves ar ant geru draugu -oficialiai neturi teises to daryti. pasekmes puikios. Rimtai patariu paskaityti ta knyga, pamastyti. As netgi galvoju, kaip butu gera susirasti bendraminte ir kartu kazkaip tuo uzsiimti. Nes kai nebera iseities, kabiniesi ir uz siaudo...

Atsakyti
QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 05, 16:11)

Miela Paukšte, išbando ne ant savęs ir kitų, o atliekami fundamentalūs tyrimai su pelėmis ir žmonėmis. Jau minėjau Amerikos nacionalinio vėžio instituto tinklalapį, ten galima rasti ilgamečiais moksliniais tyrimais paremtas medžiagas. Štai mane sudomino kad ir tokia: keletą metų buvo tiriamos dvi moterų grupės - vienos per chemiją naudojo papildus, atseit, reikia stiprinti imunitetą, kitos - ne. Spėkite, kas įvyko. Tos, kurios naudojo vitaminus, gana greitai susigrąžino problemą. tų, kurios nenaudojo, remisija buvo gerokai ilgesnė. Manoma, kad chemijos niokojamos vėžio ląstelės irgi griebėsi šiaudo - jas stiprinančių papildų. Todėl dabar vyrauja nuomonė, kad imunitetą stiprinti reikia atsargiai, tik natūraliomis priemonėmis, nes stiprindami imunitetą, ligoniai pastiprina ir tai, ko nereikia.

Aš pati iš vitaminų naudojau tik C, Acerola C, nes po gydymo žiauriai susirgau, buvo plaučių uždegimo pradžia, sugėriau tris antibiotikų kursus ir nežinia, ar būčiau išsikapsčiusi. Čia yra liūdnoji gydymo pusė: nualintas organizmas palūžta visai nuo kitos ligos. Bet skaičiau, kad C ir yra vienintelis, kurį galima vartoti.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 07 05, 17:43)
Todėl dabar vyrauja nuomonė, kad imunitetą stiprinti reikia atsargiai, tik natūraliomis priemonėmis, nes stiprindami imunitetą, ligoniai pastiprina ir tai, ko nereikia. 

Na bet vistiek yra išimčių. Brolio anyta prieš 15 (!) metų sirgo krūties v.2 -3 st. Gydymo metu ir po jo daug gėrė želmenų sulčių. Pati daiginosi, pati spausdavo. Dabar tai griežtai draudžiama, o ji kiek išgėrė!

Dabar nusipirkau Gesavit 50 Brangus nežmoniškai, betgi gerbiamas daktaras A. Česas pataria savo ligoniams. Nesinori tikėti, kad jis surištas kažkaip su farmacijos bizniu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 05 liepos 2011 - 17:04