Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

carvel ,geru atostogu 4u.gif biggrin.gif

Edme ,kaip smagu sode thumbup.gif Mes irgi praeita vasara ir uzpraeita,po gydymo,gyvenom sode daznai smile.gif Si vasara spejom tik viena savaitgali pabuti,bet labai super thumbup.gif prisivalgem saslyku smile.gif

Vakar isvaziavo vyras,griz po 3 menesiu.

Pas mus lietus protarpiais visa diena,mazoji begiojo su guminiais botais po balas,kvatojo iki asaru,kazkodel pagalvojau-kokia laiminga esu ir kaip myliu gyvenima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 07 02, 23:36)
Pas mus lietus protarpiais visa diena,mazoji begiojo su guminiais botais po balas,kvatojo iki asaru,kazkodel pagalvojau-kokia laiminga esu ir kaip myliu gyvenima wub.gif

Gera skaityti smile.gif Pažįstamas jausmas... Aš, kai atsitraukiu nuo visų, kai būnu viena, be dukriuko, štai tada viską įsivertinu, ir suprantu, kad neturiu teisės skūstis nėl NIEKO, nes turiu tiek daug - galimybę auginti vaiką, o visa kita - pinigų trūkumas, darbo nebuvimas, ir t. t, - smukmenėlės. Po tokių vidinių pasamprotavimų iš naujo kimbu į gyvenimą, su meile, su džiaugsmu.

Rasyt, tu dar atsiskleisi kaip ūkininkė, daržininkė, pamatysi tongue.gif Sužaliuos tavo sodai ir daržai, nes man atrodo, kad viskas, prie ko tu prisilieti, sužydi... ar tai augalai, ar žmonės, ar gyvūnai...

carvel, ilsėkis po darbų. Kur planuoji atostogas? Kada į LT? g.gif

----------

P.S. butelį plastiko su vandeniu pastoviai mašinoj važinėjuos, ir geriu tą šiltą vandenį. Reiks mesti lauk. Kiek visko reik žinot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 liepos 2011 - 08:29
Something else
UŽUOJAUTA

QUOTE(rasų lanka @ 2011 07 02, 21:56)
Labukas, Mergaitės 4u.gif  4u.gif   Ir aš stebiuosi Gabijos veiklumu su vaikučiais. Ir dar kaip suprantu darbą tokį turėsi? Na, tiesiog nuostabu - ar dideli vaikučiai bus, kuriuos auklėsi?  wub.gif

Labas
Oi aukle dirbti blogiau ne daržą ravėti.Užtenka savus auklėti.Tokio darbo tai jau ne.Reikia kantrybės ir sveikatos.Krisdavome popietės miego abu po pora valandų.Užtenka savų .Pas mane jie šilkiniai beveik, o kai pasirodo tėvai išdygsta ragučiai.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 07 02, 23:36)
carvel ,geru atostogu 4u.gif  biggrin.gif

Maniškis irgi su guminiais braidžiojo, o kaimynų mergaitės basomis , pasikėlę sijonukus kaip velniukai lakstė po balas ir taškėsi purvais.maniškis estetas , tai žiūrėjo išputęs akis.
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2011 07 01, 22:14)
Sveikos 4u.gif .
Aš tai stengiuosi atsigriebti už praeitus metus-sode nuo antradienio gyvenu, dar visą kitą savaitę turėsiu atostogų, daug maudausi ežere. Vaiko neina ištraukti iš vandens. Mažiui dar šalta, tik kojeles mirko. Ir atgaiva sielai - pasikuisti savo mini darželyje ir gėlyne. Ateinančią savaitę turėtų juka pražysti, pabandysiu nufotografuoti.

Ir toliau tokių gerų atostogų 4u.gif

PATRICIJA jau važiavau su naujuoju dviračiu.Tai kiek mažų ,nago dydžio varlyčių po lietaus ant kelio šokavo.Ir sraigės keliavo net 4-ios.
Sveik mažute.

Gražios visoms dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 liepos 2011 - 09:32
Pelkiu Monui,

del tos radio termoabliacijos. Ji anksciau buvo daroma tik kepenims, dabar M. Trakymas isbande ir su plauciais. Tiesiog sukisa tokia adata i mts ir paleidzia spinduliavima, kuris per puse val sudegina ta mts. man dare kepenyse 1 sitaip. KAIP SUPRANTU, DARO TIK TADA, KAI JU YRA MAZAI, 1-2, O NE DAUGYBINES. gal todel Patricijai atsake Ne. Dabar mano plauciuose yra daugybines mts, viena didesne. jei butu stebuklas ir chemija sunaikintu tas mazas, beliktu didzioji, tada gal ir degintu ja. tiek ziniu is mano puses.

O ten kur apie zarnyna rase, tai kiti reikalai. jei niekur daugiau neranda mts, o tik zarnyne, tada isoperuoja viska ka galima is zarnyno, na su mts, o tada ten ipila pasildyta chemija porai val. Tokiu budu organizmas neapnuodijamas, o tik zarnynui kliuva ir labai padeda, nes prie 42 laipsniu zymiai geriau veikia. bet tai brangus malonumas, nes reikia daugybes gydytoju komanda surinkti, trunka gal 8 val ir rase, kad per metus gal 150op tokiu darys. Pirmas reikalavimas -isplitimas tik zarnyne, DEJA.

beje, pasauljyje jau daug metu, apie 25m taikomas siluminis vezio gydymas, kai chemijos metu dar ir spec bangom sildoma ta vieta. Atradejas vokietis, atrodo, tai tuo uzsiima Vokietija, Sveicarija, Norvegija, JAV. gal jau ir kitur issijudino. Tipo karstyje zuva vezio lasteles plius chemija geriau priteka prie augliu. Skaiciau zurnale "iliustruotas mokslas'.

Atsakyti
QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 03, 15:09)
Pelkiu Monui,

del tos radio termoabliacijos. Ji anksciau buvo daroma tik kepenims, dabar M. Trakymas isbande ir su plauciais. Tiesiog sukisa tokia adata i mts ir paleidzia spinduliavima, kuris per puse val sudegina ta mts. man dare kepenyse 1 sitaip. KAIP SUPRANTU, DARO TIK TADA, KAI JU YRA MAZAI, 1-2, O NE DAUGYBINES. gal todel Patricijai atsake Ne. Dabar mano plauciuose yra daugybines mts, viena didesne. jei butu stebuklas ir chemija sunaikintu tas mazas, beliktu didzioji, tada gal ir degintu ja. tiek ziniu is mano puses.

O ten kur apie zarnyna rase, tai kiti reikalai. jei niekur daugiau neranda mts, o tik zarnyne, tada isoperuoja viska ka galima is zarnyno, na su mts, o tada ten ipila pasildyta chemija porai val. Tokiu budu organizmas neapnuodijamas, o tik zarnynui kliuva ir labai padeda, nes prie 42 laipsniu zymiai geriau veikia. bet tai brangus malonumas, nes reikia daugybes gydytoju komanda surinkti, trunka gal 8 val ir rase, kad per metus gal 150op tokiu darys. Pirmas reikalavimas -isplitimas tik zarnyne, DEJA.

beje, pasauljyje jau daug metu, apie 25m taikomas siluminis vezio gydymas, kai chemijos metu dar ir spec bangom sildoma ta vieta. Atradejas vokietis, atrodo, tai tuo uzsiima Vokietija, Sveicarija, Norvegija, JAV. gal jau ir kitur issijudino. Tipo karstyje zuva vezio lasteles plius chemija geriau priteka prie augliu. Skaiciau zurnale "iliustruotas mokslas'.

O aš supratau, kad šią operaciją atlieka tada, kai pjauti negalima, kai būna auglys sudėtingoje vietoje. Tokių operacijų bus atliekama mažai, nelabai supratau kodėl, gal per brangu. Ši priemonė, kaip sakė S.Cicėnas, labai agresyvi, bet jei pasiseka, išsaugomi audiniai ir organai, kurių per įprastą operaciją būna kuo daugiau pašalinama. Taip irgi supratau, kad prie daugybinių mts, kažin, nes juk organas visas gali būti susvilintas. Operacija nėra jau tokia nepavojinga, ją, mano supratimu, atlieka tada, kai kito nieko negalima padaryti. Kol kas tik bandymai.
Atsakyti
Negalėjau neparašyti šio adreso

kiek čia rankdarbių pavyzdžių, galva sukasi.

http://www.liveinter... persiūti iš senų -dukrelėms

gėlių darymas.
http://www.liveinter...a/post159442057

galima rasti ko širdis geidžia tik turėk noro ir laiko tai padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 liepos 2011 - 20:37
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 03, 22:35)
Negalėjau neparašyti šio adreso
kiek čia rankdarbių pavyzdžių, galva sukasi.

http://www.liveinter... persiūti iš senų -dukrelėms

gėlių darymas.
http://www.liveinter...a/post159442057
galima rasti ko širdis geidžia tik turėk noro ir laiko tai padaryti.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 03, 16:09)
Pelkiu Monui,

Mano vyrui kepenyse "uždegino" keturias, vieną uždeginti trunka 25-45 min (čia gydytojo žodžiai ) "degino" 8-25 mm dydžio metastazes, didesnes buvę išpjaustę apnkstesnės operacijos metu...beje, čia veiksmas vyksta Klaipėdoje, respublikėje...
Atsakyti
Labai aciu visoms smile.gif Kokia idomi ir reikalinga visu patirtis.

paukste, tai zinoma jeigu issiseje ir daug tai sitas metodas netiks. Bet ziurek wetra raso apie 8 mm. Ar tai didele? cia seip klausimelis g.gif

nida44, priemone agresyvi, bet bent duodanti koki sansa. Nu as taip suprantu gyvenima smile.gif

Patriccija, kaip gyveni? Kur tu, kva-kva 4u.gif

Pas mane kaip ir remisija. Liepos 25 eisiu KT kruties, plauciu, kepenu, kiausidziu. Darys labai dideli kraujo tyrima, markeri. O rugpjucio 8 pas onkologe.Vel galvos ka cia nuveikus.
Nuo siandien pradedu spec maitinimosi programa: visokiu rusiu koses ant vandenuko, darzoviu nuoviras, vaisiu ir uogu tik sultys ir tas soduotas vanduo ( ne soduotas, bet sarminis g.gif , pamirsau blush2.gif ).po 2 savaiciu, kai nurims susiaudrines (idomu no pasiuto lotuliukas.gif ) zarnynas valysim kepenis (sonografijoj matyt kad jos sviesesnes uz inksta, sako riebios) ir vel bus koks pratesimas. Cia rusiskai gerai skamba: ja trebuju prodolženije banketa biggrin.gif
Viska rasysiu, kad jus irgi zinotumet.
Del koju sanariu skausmu uzsirasiau pas ortopeda, rugsejo pradzioj eilute. Bet be kokio gydymo tai is ten manes tegu ne nebando krapstyt.

Siandien mano svecias pasakojo, kaip Lietuvoj visada duoda ir ji (turi rimta liga) ir jos mama (sirdininke) gydytojams pinigu. Sakau kam duodi? kad paskirtu gydyma. Klausiu, o tai ko ten eini? Kad paskirtu gydyma. O tai ko daktare ten sedi? Kad paskirtu gydyma lotuliukas.gif O uz ka alga gauna?Sako zinai yra STAVKE 100lt ir visi duoda, bandziau neduot tai baisiai nepatenkintos ir sako, tai ko jus cia atejot, gal cia jum nera jokio pablogejimo? Man truksta zodziu. As su tokiu poziuriu dar nesu susidurus, nors tikiu kad ir cia taip yra. Bet 100 taigi velniskai daug. Pvz. 10 ligoniu per priemima jau 1000 i kisene per diena, tai kam algos reikia, tegul atsisako doh.gif
Vienzo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 07 04, 11:26)
Nuo siandien pradedu spec maitinimosi programa: visokiu rusiu koses ant vandenuko, darzoviu nuoviras, vaisiu ir uogu tik sultys ir tas soduotas vanduo ( ne soduotas, bet sarminis g.gif , pamirsau blush2.gif

Sudominai rolleyes.gif Ar tareisi, konsultavaisi su kuo nors? Kas čia tau patarė, kas užkabino?

Mano draugė su 0 - 1 st. (krūties) atsisakė gydymo (tradicinio) prieš 9 metus, ir gydėsi pagal A. Malovičko - panaši mityba, kaip tavo. dar žarnyno valymas, dar kažkas, nepamenu. Po pusmečio Santariškėse padarius tyrimus, augliuko nebebuvo, dar medikai jos klausė, kuom gydeisi, - šlapimą dėjai ar ką? (klausimas su neaiškia potekste, nesuprasi ar pašiepiančiai, ar susidomėję). Toliau maitinosi kaip anksčiau, žinoma, kažkiek pasikoregavo mitybą... Deja, po metų grįžo visa tai, jau 1 - 2 st. Draugė labai tiki tuo metodu, sako man akivaizdžiai padėjo, bet visą gyv. reikia tai daryti, taip maitintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 04 liepos 2011 - 15:58
QUOTE(arune @ 2011 07 04, 16:54)
Sudominai  rolleyes.gif  Ar tareisi, konsultavaisi su kuo nors?  Kas čia tau patarė, kas užkabino?

Mano draugė su 0 - 1 st. (krūties) atsisakė gydymo (tradicinio) prieš 9 metus, ir gydėsi pagal A. Malovičko - panaši mityba, kaip tavo. dar žarnyno valymas, dar kažkas, nepamenu. Po pusmečio Santariškėse padarius tyrimus, augliuko nebebuvo, dar medikai jos klausė, kuom gydeisi, - šlapimą dėjai ar ką? (klausimas su neaiškia potekste, nesuprasi ar pašiepiančiai, ar susidomėję). Toliau maitinosi kaip anksčiau, žinoma, kažkiek pasikoregavo mitybą... Deja, po metų grįžo visa tai, jau 1 - 2 st. Draugė labai tiki tuo metodu, sako man akivaizdžiai padėjo, bet visą gyv. reikia tai daryti, taip maitintis.

Man asmeniškai Moloviško tai šarlatanas, turiu vieną jo knygą, tai įvairių autorių gabalai sudėti.Esu girdėjusi atsiliepimų apie jo nugydymus.Mano manymu su maistu galima žaisti, kai praeini visus gydymus ir yra remisija.Valgiau ir aš kruopas, grįžo ne po 4-ių mėnesių , o po metų su trupučiu.Gal kažkiek padėjo.Profesorė Taunytė rekomenduoja tą kruopų dietą kas ketvirtį.Pagal ją onkologiniams ligoniams nereikalingas prabangus maistas.Bet tas 12-ka dienų nebuvo jokių sulčių ir daržovių.
Serga ir vegetarai ir abstinentai.
Bala žino kaip nuo to "draugelio' atsimušti.

Patricija kaip gyvuoji?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 04, 16:39)
Man asmeniškai Moloviško tai šarlatanas, turiu vieną jo knygą, tai įvairių autorių gabalai sudėti.Esu girdėjusi atsiliepimų apie jo nugydymus.Mano manymu su maistu galima žaisti, kai praeini visus gydymus ir yra remisija.Valgiau ir aš kruopas, grįžo ne po 4-ių mėnesių , o po metų su trupučiu.Gal kažkiek padėjo.Profesorė Taunytė rekomenduoja tą kruopų dietą kas ketvirtį.Pagal ją onkologiniams ligoniams nereikalingas prabangus maistas.Bet tas 12-ka dienų nebuvo jokių sulčių ir daržovių.
Serga ir vegetarai ir abstinentai.
Bala žino kaip nuo to "draugelio' atsimušti.

Patricija kaip gyvuoji?

Molovičko tai jau tikrai ne, bet ir Taunyte aš mažai tikiu. Ko nemėgsta Jis? Alkoholio. Ir Taunytė aprašo, kaip žmonės prageria ...., bet dažniausiai gauna kepenų cirozę.

Anti.......... dietos reikia laikytis turbūt visą laiką, kuris dar skirtas. Kaip man sakė Ruolia, neužsiliūliuokit. Jo gydymas ir remiasi teisinga dieta, nors kai ką jau reikėtų koreguoti. Amerikos nacionalinio vėžio institito tinklalapyje galima rasti daug tyrimų medžiagos ir apie dietas, ir apie papildus. Štai ne taip seniai rašė, kad anksčiau išgirtasis selenas iš tiesų jokios naudos neduoda, todėl nutariau jo nevartoti. Dieta čia vienas svarbiausių dalykų. Anaiptol negalima sakyti: reikia valgyti, ko organizmas nori. O gal tai JIS nori? Kartais kalbama, kad JIS tikrai gali būti tam tikra gyvybės atmaina, todėl toks nesuvaldomas. O JIS apetiktą turi, ir savo įpročius. tikrai.
Atsakyti