Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 06 30, 00:13)
Skaiciau toki straipsni: vezi stabdo karscio banga,. Metodas vadinas radiodaznumine termoabliacija. Kas ka zinot?  Daro vuoi gudytojai.
Labanakt. 4u.gif

nežinau, ar labai ir kuo skiriasi, bet mano vyrui atliko kepenų metastazių radiodažninę destrukciją (kaip gydytojas aiškino, irgi "karščiu"; į židinius absorbavo nuo 17 iki 65 KJ energijos) beje, tokiu pat aparatu VUOI, kaip rašė LR, pridegino židinius plaučiuose...
Atsakyti
As apie tai ir kalbu ir labai nustebau kai moterys sako tik apie zarnyno auglius, nes as skaitau apie plauciu pakitimus. Girdi patriccija, apie plauciu. Suzinok. Jeigu jie negali isimt to plaucio, gal gali apkepint (nu tinkamiausias normalus zodis blush2.gif ), kad negiletu, sustotu. SUZINOK, nes ir man reikia 4u.gif

Turiu sveciu is Lietuvos, atveze didziuliiiii sakoti. Niam niam skanumelis wub.gif

nepataisoma optimiste, didele uzuojauta, stiprybes jums. Jus padaret viska ko reikejo ir ka galejot, nesikrimskit, tiesiog sitas mamos kelias pasibaige ir prasidejo kitokia butis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Atleiskite, kad braunuosi į Jūsų temelę — nesu nei pozityviai nusiteikusi, nei optimistė, o su liga dabar tesieja vien slogūs prisiminimai...
BET

Liko dalykų, kuriais galiu dalintis.
Žinau, kad nereikalingus vaistus dera pristatyti į vaistines. Tačiau taip pat žinau, kokie jie brangūs ir kad už ačiū jų niekas nedalina.
Tad gal nebūsiu pernelyg įžūli...

Taigi.
Kelios ampulės Zofrano, Ketanalis (leidžiami), Diclacas (leidžiami), Analginas (leidžiami), Dexamethasonas (leidžiami), Omeprazolis, Gasec (tas pat omeprazolis), Lyrica, Gordius...
Paminėjau ne viską, kai kurių — tikslingai. Parašykite į a/ž.

Toliau.
Liko nemažai švirkštų — 5 ml, 10 ml, 20 ml.
Keletas lašinių sistemų.
Natrio chlorido (Sodium chloride Fresenius 0,9 %) infuzinis tirpalas 500 ml, keletas butelių (skiesti lašinamiems į veną vaistams).
Buteliukas Heparino (aktualu turintiems portus ar ilgalaikius kateterius, kuriuos po vaistų leidimo reikia "praplauti").

Dar liko iš esmės naujutėlis (dėvėtas vos pora kartų) juosmens – krūtinės įtvaras.
Berods toks:
user posted image
Gamintas pagal spec užsakymą esant apatinių stuburo slankstelių patologiniams lūžiams. Tikslių išmatavimų dabar nepasakysiu, bet gamintas ~56kg sveriančiam žmogui. Čia tik orientacinis skaičius, nes diržus galima tiek atlaisvinti, tiek labiau suveržti.

Basonas su dangčiu.

Tati, jei dar vartojate m., turiu pusę butelio.

Dar turiu nemažai žinių, keletą gerų rekomendacijų, pora pažinčių. Ir suvokimą, kad tai iš esmės beverčiai dalykai, nes kiekvienam savo kelią visgi tenka nueiti pačiam...

Gyvenu Kaune, reikalui esant – galiu atvežti. Jei tik tai bent kiek padėtų....

Sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 01 liepos 2011 - 12:26
Something else, ... viską supratau be žodžių... Stiprybės tau, mieloji...
Atsakyti
Pelkiu Moniuk, nniam niam, o tokiu skanumynų Estijoj nebuna?

Manau, kd zinau!!! Jau po operacijos guledama Vilniaus onkol.instituto ligonineje klausiau mane operavusio gydytojo, atsakymas buvo " ne, man netinka" tas metodas kai termo adata isgaudoma mts plautyje. Be to, kai dare echoskopija Mantas Trakymas VUOI birzelio 20 d.as jo klausiau ar operuoti negalima. Jis papurte galva, jog ne. O stai ka noriu tuo pasakyti, KAD JUS-MANTAS TRAKYMAS IR ATLIEKA TOKIAS OPERACIJAS!!!!
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 07 01, 13:15)
As apie tai ir kalbu ir labai nustebau kai moterys sako tik apie zarnyno auglius, nes as skaitau apie plauciu pakitimus. Girdi patriccija, apie plauciu. Suzinok. Jeigu jie negali isimt to plaucio, gal gali apkepint (nu tinkamiausias normalus zodis blush2.gif ), kad negiletu, sustotu. SUZINOK, nes ir man reikia 4u.gif

Turiu sveciu is Lietuvos, atveze didziuliiiii sakoti. Niam niam skanumelis wub.gif

nepataisoma optimiste, didele uzuojauta, stiprybes jums. Jus padaret viska ko reikejo ir ka galejot, nesikrimskit, tiesiog sitas mamos kelias pasibaige ir prasidejo kitokia butis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2011 07 01, 22:41)
Pelkiu Moniuk, nniam niam, o tokiu skanumynų Estijoj nebuna?

Manau, kd zinau!!! Jau po operacijos guledama Vilniaus onkol.instituto ligonineje klausiau mane operavusio gydytojo, atsakymas buvo " ne, man netinka" tas metodas kai termo adata isgaudoma mts plautyje. Be to, kai dare echoskopija Mantas Trakymas VUOI birzelio 20 d.as jo klausiau ar operuoti negalima. Jis papurte galva, jog ne. O stai ka noriu tuo pasakyti, KAD JUk-MANTAS TRAKYMAS IR ATLIEKA TOKIAS OPERACIJAS!!!!

Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Patricija, tuos vaistus mano buvusi bendradarbė gėrė, kai tamoksifeno negalėjo, tai jai pakeitė į šiuos. Nežinau kiek ilgai gėrė, bet šiemet 5 metai suėjo, atrodo nutraukė. Sakė, kad jokių šalutinių nebuvo.
Aš tai stengiuosi atsigriebti už praeitus metus-sode nuo antradienio gyvenu, dar visą kitą savaitę turėsiu atostogų, daug maudausi ežere. Vaiko neina ištraukti iš vandens. Mažiui dar šalta, tik kojeles mirko. Ir atgaiva sielai - pasikuisti savo mini darželyje ir gėlyne. Ateinančią savaitę turėtų juka pražysti, pabandysiu nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2011 07 01, 23:14)
Sveikos 4u.gif .
Patricija, tuos vaistus mano buvusi  bendradarbė gėrė, kai tamoksifeno negalėjo, tai jai pakeitė į šiuos. Nežinau kiek ilgai gėrė, bet šiemet 5 metai suėjo, atrodo nutraukė. Sakė, kad jokių šalutinių nebuvo.
Aš tai stengiuosi atsigriebti už praeitus metus-sode nuo antradienio gyvenu, dar visą kitą savaitę turėsiu atostogų, daug maudausi ežere. Vaiko neina ištraukti iš vandens. Mažiui dar šalta, tik kojeles mirko. Ir atgaiva sielai - pasikuisti savo mini darželyje ir gėlyne. Ateinančią savaitę turėtų juka pražysti, pabandysiu nufotografuoti.

Edme, kaip sauniai leidi laika!!! Dziaukis dziaukis, kad taip viskas gerai tau!
Papildyta:
Something else, uzuojata ir apkabinimas!

QUOTE(arune @ 2011 07 01, 18:29)
Something else, ... viską supratau be žodžių... Stiprybės tau, mieloji...

Papildyta:
.GABIJA., visdelto kokia tu stipri, kad turi jegu kariauti su anukeliais!
Atsakyti
something else ,apkabinu ...
Atsakyti
something else heart.gif
Atsakyti
[quote=Patriccija,2011 07 01, 22:40]
Edme, kaip sauniai leidi laika!!! Dziaukis dziaukis, kad taip viskas gerai tau!

Tai, va ir galvoju, kad tik taip ir toliau būtų. smile.gif Ranką tą tik skauda, bet pati kalta užsigriebiu darbais per daug. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 02 liepos 2011 - 11:25
Labas mielosios 4u.gif
Kam reikia uzuojautos apkabinu,kam stiprybes -padrasinu,visoms sekmes 4u.gif

Man pirmoji atostogu diena,svaboda papugajam vacation1.gif assa.gif didis.gif
Atsakyti
Labukas, Mergaitės 4u.gif 4u.gif Tiesiog gal kam pravers tokia informacija.

"Svarbu žinoti-

Jūsų automobilyje paliktas į plastikinį butelį įpiltas vanduo yra
labai žalingas!

Nustatyta, kad šiltas plastikas gamina labai stiprų dioksiną, kuris
stipriai įtakoja krūties vėžio atsiradimą.

Šilumos poveikis sukelia cheminių medžiagų, įeinančių į plastikinio
butelio sudėtį, reakciją ir išsklaido dioksiną vandenyje, kurį mes
geriame.

Dioksinas - tai toks toksinas, kuris gerai įsitvirtina audiniuose,
ypač krūtyse, ir sukelia vėžį.

Vietoj plastikinio butelio naudokite plieninę gertuvę arba stiklinį butelį
Nenaudokite plastikinių indų maisto atsargų kaupimui šaldiklyje.
Nenaudokite plastikinių indų maisto šildymui mikrobangų krosnelėse.
Vietoj jų naudokite stiklinius arba keramikinius indus. Jei jūsų
pirkta maistas jau įdėtas į šildymui mikrobangų krosnelėse pritaikytą
plastikinę dėžutę, tai nenaudokite jos. Išimkite maistą iš plastikinės
pakuotės ir šildykite stikliniame arba keramikiniame inde.

Plastikinė plėvelė (PVC) taip pat yra labai toksiška. Jei šildote
maistą, apsuktą plastiline plėvele - tai tarsi atominė bomba jūsų
kūnui.

Maisto apdengimui geriau naudokite popierines servetėles.

Perduokite šitą pranešimą visoms pažįstamoms moterims ir jums brangiems
žmonėms.

Pagarbiai,
Violeta Butkienė
vyriausioji valstybinė auditorė (finansiniam (teisėtumo) auditui)
5-asis audito departamentas"

Informacija tai tokia, bet juk beveik viskas šiandien plastikinėje taroje - indai valgymui, ir tie plastikiniai - ir kiek žmonių jais naudojasi, nes yra laaaaabai lengvi, nedūžta ir gražūs... Pvz. iš kur galima žinoti, kokioje kaitroje buvo krovininiai automobiliai , gabenantys mineralinį ir kitokį geriamą vandenį?? Šiandien parduotuvėse pasižiūrėjau, į ką galėčiau įsipilti vandenuką, kad įsidėt į rankinę ir nieko panašaus neradau arba ieškoti nemoku. Lieka kos užsukamas buteliukas nuo degtinėlės ar vynelio arba leliukų buteliukai....

something else heart.gif - stiprybės tau.... verysad.gif

carvel 4u.gif - o tau smagių atostogų, na bent jau tikrai atostogauk , o nedirbk kaip tu tą sugebi. Susiderink ir būk sveika... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2011 07 02, 13:21)
Ranką tą tik skauda, bet pati kalta užsigriebiu darbais per daug. doh.gif

nono.gif - o tave reikia barti....

Ir aš stebiuosi Gabijos veiklumu su vaikučiais. Ir dar kaip suprantu darbą tokį turėsi? Na, tiesiog nuostabu - ar dideli vaikučiai bus, kuriuos auklėsi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 liepos 2011 - 20:58