Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Labas kvaksės thumbup.gif

Galiu kiek ramiau atsikvėpti.Procedūros baigtos,markeris 7,2, norma 35.Kažkaip
reikia atsigauti.Žadu nuo ryt dienos, pagal įrašą pradėti jogos pirmapradžio pratimus.Kaip atgaivinti rankų pirštus ir kojų padus po pirštais? Blogiausia , kad negaliu megzti , siuvant irgi pirštai skauda, lyg skruzdėlyne palaikyti.Dar galiu piešti.Anūko kambariui antrą paveikslą turiu padaryti, tai du paveikslai, bet tema ta pati.Aišku kopijuoju.

Vakar buvau "Gintarinės poros" tarptautiniame konkurse.Dukros firma , kaip rėmėjai gavo kvietimus.Žiūrovų buvo labai mažai.Lyginti su 'Šok su manimi", net mano akiai lygis nepalyginamas.Bet atrinkti geriausią -jokių šansų.Pradžioje -ketvirtfinalis, išleidžia 10 porų,kurios šoka gal 5 minutes.Kol apžiūriu 2 poras , šokis baigiasi.Aišku gražus bendras vaizdas.Jauni gražūs žmonės, o suknelės... thumbup.gif ,energija, judesiai.Šoko ir mažesni.Galvojau, kad skelbs balus, bet ten po valandos šokimo, užkulisiuose atrinko kas iškrinta ir be jokios pauzės prasidėjo finalas.Kiek sutrumpinome, nes pavargau po poros valandų.

Mano šuo Rokis-rotveileris galvojau, kad tuoj nugaiš, bet jau savaitę gyvena.Pradžioje toks liūdnas vaizdas buvo, kad ašarą nubraukiau.Vunderkindas šuo, gaila, kad netreniruotas, bet dabar 12 -ka metų.
Dalinis paralyžius.Dabar žvalėja,leidžiam vaistus, bet sunkiai juda.Siūlė suleisti migdomuosius, bet gaila, nors gaila ir kai taip serga.Akys liūdnos , liūdnos schmoll.gif

Kažkur dingo 20 žadėtų šilumos laipsnių.Vyras pakuria kas antrą dieną, bet ir tai vėsu.Užjaučiu Patriciją po kaldra.

Knygą perskaičiau greituoju būdu, tai ko niekur nesu skaičiusi, bet naujokėms tikrai reikia mesti visus darbus ir paskaityti.Ir dar visoms bitutėms darbininkėms reikia rasti laiko sau, nusiraminimui, poilsiui.

O maitintis avurjediškai super didelė prabanga.Vakar prisipirkau riešutų, džiovintų vaisių ir šekis padidėjo 50 Lt, o tų gardumynų irgi tik po truputi.
Taigi atrodo paprastos rekomendacijos kasdienai, o mūsų pensijoms smūgis žemiau juostos .

Šiandien visas teflonines keptuves metu į metalo laužą.Susibraižo, nors saugau, o dar prisiskaičiau apie jų koncerogiškumą.Taigi įtikinau ir vyrą ir vakar "Metalo ažiuje ", nusipirkau už 120 Lt , dengtą titanu, tik su ja reikės riebalų.Ir tarp kitko grįžau prie taukų, pasiskaičiusi apie aliejus.
Jau per daug aš čia prirašiau.
Iki
Atsakyti
user posted imageSveikutės , aukštai kvakvakvalifikuotos optimistės 4u.gif
Patricija 4u.gif - ačiū už naujus namučius. wub.gif Laikysiu kumštelius tvirtai suspaudusi.

Gabija 4u.gif - kaip gaila šunelio, bet gal pasitaisys. Juk jie visi tampa mūsų šeimos nariais...Skaičiau knygelėje apie katinukus ir šunelius. Ten rašė, kad jie nesupranta , kad miršta, ar serga. Jie tiesiog tai priima kaip gyvenimo tąsą - ramiai (išguli, išlaukia, žinoma, jei nieko neskauda). Svarbu, kad piešti gali, piršteliai ir padukai susitvarkys - tik laiko reikia. Ir sėkmingo tau jogos mokslo - o gal jau esi bandžiusi?

Aš vėl užlūžau, darbe prie kompo nebeprieinu, o namie vyras okupavo. Didžiąją laiko dalį namie skiriu šiltnamiui, pomidorams, ir kitiems geriems skanumynams. Su tetuku jau daržus baigėme apsėti, vyras malkas suvežė į malkinę. Katinas užsikariavo teritoriją savo kieme ir išvijo kaimyną ūsuotą. Tai grįžo aukštai iškelta galva ir uodega 90 laipsnių kampu. O kai dar pagyriau ir kartu su juo pasidžiaugėm jo nuopelnu - tai mums dar ir ant nugaros prieš akis pasivoliojo ir dar dėmesio paprašė.
Turiu ir aš vieną pomėgį - orbus. Daugelis jų nesupranta ir sako, kad tai nesamonė, bet paskutiniu metu taip užsikabinau, be fotiko negaliu nė dienos praleisti, juos gaudau. Tai labai ir nesigiriu - tik vyrui ir vienai draugei... blush2.gif

Visoms mergytėms kvaksytėms gero savaitgalio likučių ir geros kitos savaitės, ypatingai, kas turės reikalų su gydymo įstaigomis. wub.gif

Ir labai džiaugiuosi, kad mūsų TIKĖSIU laikosi ir atranda pasakiškų dalykų... wub.gif
Papildyta:
user posted image
Štai gražioji mūsų Gabijos 4u.gif sagė. Be darbo ji tikrai neguli... didis.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 08, 09:21)
Procedūros baigtos,markeris 7,2, norma 35.

Jetus, kaip gerai, Gabija thumbup.gif Sėkmės tau ir toliau, laikyk frontą 4u.gif

________

Rasų lanka, ėjau į googlį pažiūrėt, kas tie orbai tongue.gif . Labai smagu, kad radai naują hobį. Man atrodo, ir man patiktų, tik fotiko gero reikia, manasis nekoks. gal pradžiuginsi kada savo vaizdeliais? Beje, googlėje mačiau, kad knyga yra apie orbus, gal jau turi.

Sagė tavo, Gabija, labai labai smile.gif Tikras tobulumas, nepasakysi, kad tu tik mėgėja. Matai, kiek talentų savy radai!
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2011 05 08, 12:11)
Katinas užsikariavo teritoriją savo kieme ir išvijo kaimyną ūsuotą. Tai grįžo aukštai iškelta galva ir uodega 90 laipsnių kampu. O kai dar pagyriau ir kartu su juo pasidžiaugėm jo nuopelnu - tai mums dar ir ant nugaros prieš akis pasivoliojo ir dar dėmesio paprašė.

Kaip smagu jam dabar kiemely! Anksčiau juk naminis buvo? manasis Perlas kasdien žygiuoja į lauką porai valandų. Kaip su dukra juokaujam - dukriukas - į mokyklą, Perlas - į darželį... Abu kartu išeina pusę 8. Nesenai grįžo, gavęs "į ausį" hihihi.gif , matyt, su kažkuo kovėsi...
Atsakyti
Labas visom kavksėm lotuliukas.gif oi, negaliu, šioj temoj kvaksėsim, o ką veiksim kitoj?
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 05 08, 09:21)
Galiu kiek ramiau atsikvėpti.Procedūros baigtos,markeris 7,2, norma 35.

Gabija, super dėl markerio bigsmile.gif ne veltui teko pakentėt tada smile.gif

Jogos pratimus? Norėčiau ir aš labai, tik mano kaime yra tik du centrai jogos, neišsiderinu laiko niekaip kai pradėjau dirbt sad.gif O pati kažkaip neužsikabinu pradėt.

O jum piršteliai čia nuo chemojis tirpsta? Mano tai dešinės rankos labai tirpsta, menkiausias darbukas ir jau nejaučiu pirštų. Šiandien duonukę užsiminkiau, kad ir nutirpusia ranka, bet rezultatas vertas darbo, gavosi labai skani, su daug grūdelių ir sėklyčių.

Dėl šuniuko, užjaučiu, todėl ir nenoriu nieko laikyt namuose, paskui labai sunku atsisveikint būtų sad.gif

Su ta šiluma tai jo, lauke šilčiau negu namuose. Vyras skambino iš kaimo, ten saulutė šviečia, rodo +22, o pas mus tik +15, saulės nėra, skiria mus tik 50km. Dabar laukiu, liepiau jam siųst saulę pas mane smile.gif

Man ta knyga labai patiko irgi. Tokia suprantama, aiškūs patarimai.

Dėl mitybos, kodėl būtent ajurvediškai? Kainos tikrai kanda tada. Aš iš ajurvedos naudoju tik ghee sviestą, o toliau visa kita mano fantazija, riešutus, sėklas tik kaip priedą dedu į daugelį patiekalų.

Vis ruošiuosi garpuodį įsigyti, bet laukiu šviežių daržovių, nes dabar nelabai kas yra jame virti.

QUOTE(rasų lanka @ 2011 05 08, 12:11)
Štai gražioji mūsų Gabijos 4u.gif  sagė. Be darbo ji tikrai neguli... didis.gif

bigsmile.gif super, dar ji kuklinasi matai, čia jau menas tikras.

Subalamūtijo mane visai dabar dėl to tyrimo unsure.gif Tai negi dabar aš tokia durna, kad nesupratau vieno paprasto sakinio ? Nu penktadienį važiuoju, išsiaiškinsiu. Kažkas čia man nesiriša: profesorius sako, kad jau turim, kiti, kad tik kitais metais turėsim g.gif Gal bandymo triušiai tik reikalingi?
Papildyta:
Važiuoja paniuręs žmogus troleibusu ir galvoja:

„Aplinkui nieko gero, vienas maudulys. Žmona – niurzglė, vaikai – chuliganai, viršininkas – pikčiurna...“

Už jo nugaros - Angelas-sargas su užrašų knygele ir rašikliu.

Užsirašinėja ir galvoja: „Vienas maudulys, viršininkas – pikčiurna, žmona – niurzglė, vaikai – chuliganai....

Lyg jau ir buvo... Ir kam jam to visą laiką? Bet, jeigu užsakinėja – teks pildyti...“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 08 gegužės 2011 - 15:41
QUOTE(GREK @ 2011 05 08, 16:40)
Labas visom kavksėm  lotuliukas.gif oi, negaliu, šioj temoj kvaksėsim, o ką veiksim kitoj?

Gabija, super dėl markerio  bigsmile.gif ne veltui teko pakentėt tada smile.gif
[COLOR=red]Pirmą ciklą baigiau gal 5,6 markeris  buvo , o sugrįžo dar 4-is kartus.Mano vėžys pasiduoda gydymui, bet vis pasilieka užslėpęs motininę lastelę ir vėl grįžta.[COLOR=red]

Jogos pratimus? Norėčiau ir aš labai, tik mano kaime yra tik du centrai jogos, neišsiderinu laiko niekaip kai pradėjau dirbt sad.gif O pati kažkaip neužsikabinu pradėt.
[COLOR=red]Mano ''joga " daroma žiūrint DVD.Taigi gaunasi ,gal ir netobulai, bet vis ne blogiau negu nieko.Dėl venų kilnodavau hanteliukus.Šiandien pakėliau du kartus ir ...š...pasidaviau.[COLOR=red]

O jum piršteliai čia nuo chemojis tirpsta? Mano tai dešinės rankos labai tirpsta, menkiausias darbukas ir jau nejaučiu pirštų.

[COLOR=red]pirštai ne tiek tirpsta, kad nejausčiau, bet pirštų galai jautrūs ir skaudūs , kaip išdilginti.Tai tik nuo chemo.Viena onkologė sakė, kad jei labai tirpsta reikia keisti chemo.[COLOR=red]

Šiandien duonukę užsiminkiau, kad ir nutirpusia ranka, bet rezultatas vertas darbo, gavosi labai skani, su daug grūdelių ir sėklyčių.

[COLOR=red]Valgyti norėčiau, kepti nei už ką.[COLOR=red]

Dėl šuniuko, užjaučiu, todėl ir nenoriu nieko laikyt namuose, paskui labai sunku atsisveikint būtų sad.gif

[COLOR=red]Jau esu su 4-iais šunimis atsisveikinuis.Du buvo po 3-4 mėnesius.Krito nuo šunų maro.Oi kaip blioviau.[COLOR=red]

Man ta knyga labai patiko irgi. Tokia suprantama, aiškūs patarimai.

[COLOR=red]Knygas visos perskaito, bet toliau nieko nedaro.Vėl darbas, nervai , pervargimas, darbas namuose ir taip be galo.Nemyli mergaitės savęs.[COLOR=red]

Dėl mitybos, kodėl būtent ajurvediškai? Kainos tikrai kanda tada. Aš iš ajurvedos naudoju tik ghee sviestą, o toliau visa kita mano fantazija, riešutus, sėklas tik kaip priedą dedu į daugelį patiekalų.

[COLOR=red]Tai ir aš nusipirkau džiovintų vaisių saldumo poreikiui patenkinti, o riešutų reikia su spanguolėmis , medumi ir t.t. pasimakaluoti, kad jėgas atgaučiau.Tokia ir avurjeda gaunasi  lotuliukas.gif [COLOR=red]

bigsmile.gif super, dar ji kuklinasi matai, čia jau menas tikras.

[COLOR=red] Toks čia menas, kad brokas , net nuotraukoje akis bado.Juostelę atkirpau, o jos toks irimas, kad nespėji sujungti ,susiūti, o jau toliau siūlai ardosi.Štai jei juostelę būčiau pati padariusi.[COLOR=red]

Subalamūtijo mane visai dabar dėl to tyrimo  unsure.gif Tai negi dabar aš tokia durna, kad nesupratau vieno paprasto sakinio ? Nu penktadienį važiuoju, išsiaiškinsiu. Kažkas čia man nesiriša: profesorius sako, kad jau turim, kiti, kad tik kitais metais turėsim  g.gif Gal bandymo triušiai tik reikalingi?
[COLOR=red] Pagyvensi-pamatysi.Gal dar masiškai tyrimų nedaro, tai ir sako, kad neveikia.Būsi arba kiškis Piškis, arba zuikis Puikis.

Papildyta:
Važiuoja paniuręs žmogus troleibusu ir galvoja:

„Aplinkui nieko gero, vienas maudulys. Žmona – niurzglė, vaikai – chuliganai, viršininkas – pikčiurna...“

Už jo nugaros - Angelas-sargas su užrašų knygele ir rašikliu.

Užsirašinėja ir galvoja: „Vienas maudulys, viršininkas – pikčiurna, žmona – niurzglė, vaikai – chuliganai....

Lyg jau ir buvo... Ir kam jam to visą laiką? Bet, jeigu užsakinėja – teks pildyti...“

[COLOR=red]Geras  4u.gif [COLOR=red]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 08 gegužės 2011 - 21:23
Deš.krūtinės ląstos pusėje iškart po oda polimorfiniai susiliejantis solidiniai dariniai.
Neesu susidūrusi kas čia per dariniai...gal kam teko? Bet tikriausiai čia bus mts iš krūties. doh.gif
Plaučiuose viskas tvarkoj, palyginti. Nedaug skysčio yra, bet lyginant su 2010-11-18d., skysčio mažiau. Ši žinia gera. thumbup.gif
Ryt 8 val ryto sužinosiu kada operuos.
Jau pasimečiau kelinta tai bus operacija. ax.gif

štai tokios varlės norėčiau į kolekciją : user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 09 gegužės 2011 - 19:03
QUOTE(rasų lanka @ 2011 05 08, 13:11)
Patricija 4u.gif  - ačiū už naujus namučius.  wub.gif Laikysiu kumštelius tvirtai suspaudusi.

Aš vėl užlūžau, darbe prie kompo nebeprieinu, o namie vyras okupavo. Didžiąją laiko dalį namie skiriu šiltnamiui, pomidorams, ir kitiems geriems skanumynams. Su tetuku jau daržus baigėme apsėti, vyras malkas suvežė į malkinę. Katinas užsikariavo teritoriją savo kieme ir išvijo kaimyną ūsuotą. Tai grįžo aukštai iškelta galva ir uodega 90 laipsnių kampu. O kai dar pagyriau ir kartu su juo pasidžiaugėm jo nuopelnu - tai mums dar ir ant nugaros prieš akis pasivoliojo ir dar dėmesio paprašė.
Turiu ir aš vieną pomėgį - orbus. Daugelis jų nesupranta ir sako, kad tai nesamonė, bet paskutiniu metu taip užsikabinau, be fotiko negaliu nė dienos praleisti, juos gaudau. Tai labai ir nesigiriu - tik vyrui ir vienai draugei... blush2.gif

Visoms mergytėms kvaksytėms gero savaitgalio likučių ir geros kitos savaitės, ypatingai, kas turės reikalų su gydymo įstaigomis.  wub.gif

Ir labai džiaugiuosi, kad mūsų TIKĖSIU laikosi ir atranda pasakiškų dalykų... wub.gif
Papildyta:
user posted image
Štai gražioji mūsų Gabijos 4u.gif  sagė. Be darbo ji tikrai neguli... didis.gif

rasu lankele, darbuokis, palik kompa, juk taip gera pavasari ka nors seti ir po to lauikti rezultatų.

GABIJOS sagė nuoostabiiiiiiii thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

GREK, nesinervink del tyrimo, laikas parodys, kas ten netaip buvo. Nedaug belaukti. Tavaja knygele, na, kur idejai nuoroda reikia butinai perskaityti 19 psl.paskaiciau-patiko.
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2011 05 08, 00:16)
Nagi ir as pagaliau po visu savo darbu ir gimtadieniu maratono sakau kva  biggrin.gif
Tikesiu ir visoms mergaitems po alyvos sakele  biggrin.gif
user posted image

carvel , kva kva kva, o pas jus jau žydi alyvos? Pas mus dar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 09 gegužės 2011 - 19:32
Labas mergaites 4u.gif
Gabija ,tikrai paguodziancios naujienos del sveikateles,puiku ir toliau taip smile.gif , sage nuostabi 4u.gif ,o del sunelio ligos ,puikiai suprantu tavo gailesti,as pati turejau rotveilerius ir viena ypac protinga kalyte,kuri sirgo kartu su manimi,tik jai buvo kraujo vezys,gydeme visais imanomais budais,gaila ,teko skausmingai issiskirti... Paskui visi kalbejo ,kad mano rotveileriuke pasieme mano liga .Lietuvoje,savo kiemelyje ir pasilaidojom,ant kapelio pasodinau grazu dekoratyvini karkla ,visi baisiai jos gedime iki siol heart.gif .

Rasu lanka,ir as ilindau i intika paziureti apie orbus,zinai man patiko,as megstu tokius idomius dalykelius,per vietine televizija visada ziuriu "vaiduokliu mezdiotojus" ir siaip domiuosi antgamtiniais reiskiniais thumbup.gif ,reikes pasiskaityti apie tai daugiau.

Patricija
,sveikateles ir istvermes 4u.gif ,pas mus jau seniai sakuros ,sodai ir alyvos zydi,visur zalia zalia,tik oras atveso,lyja,tikra airiska pagada smile.gif .

Na o as siandien vaziuoju tartis del kruteles rekonstravimo operacijos,vakar skaiteme su dukra knygele apie visa ta reikala ir dziugina ir baugina,net nezinau koki varianta pasirinkti,galvoju prasyti gydytojos patarimo,kas butu geriausia .

Atsakyti

Labas
Pasilinksminkime
http://www.youtube.c...feature=related

Carvel ir Patricija sėkmingos jums dienos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mudviem su Patricija reikia užsivesti operacijų apskaitos žurnalą, nes man jau irgi reikia antros rankos pirštų.Pagoglinau tavo diagnozę.Nemalonu operuotis, bet pradžioje sėkmingai pašalinama operuojant.Aukštyn nosytę.

Mano šuo jau truputi vaikšto, bet stuburas pakenktas , užpakalinės kojos labai netvirtos.O ėda tik kas skanu ir iš rankos.Išlepo mano ligonis.
O štai Rokis dar jaunesnis ir sveikas

user posted image
Atsakyti
http://video.mail.ru.../1091/4383.html
Gražu

http://video.mail.ru.../1091/6364.html
Nereali muzika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 11 gegužės 2011 - 13:37
Sveikos Varlytes:)

Prisijungiu vis paskaityti, bet jegu rasyti nebuvo. Smagu paskaitinet kaip jums sekasi, kuo gyvenate.
Linkiu daug sveikatos visoms!

Praejusi pirmadieni susilasinau 6 kurso pirma dali - gemcitabina ir taip silpna visa savaite buvo, tik gulejau ir vos vaiksciojau, visai be jegu. Penktadieni pasidariau kraujo tyrima ir parode infekcija, kepenytes sureagavusios. Dar zaizdele ant krutinkaulio atsirado spinduliuotoj vietoj ir sunkiai gyja. Paskyre antibiotiku leidziamu 3k/d, skysciu ir taip iki siandienos. Chemijos gydytoja nusprende nebetesti ir siandien atsisveikinom iki kontrolinio tyrimo uz 2 menesiu:)
Jausmas toks, tarsi isejus i laisve:) Nuotaika puiki ir iskart daugiau jegu atsirado, atrodo, kad isijunge turbo atsigavimo rezimas:)

Gabija, grazus sunelis, tikrai gaila matyt kaip kamuojasi.. O sage nuostabi, tikrai. Minusus tik pats autorius mato:)

As vaseliu neriu salika, jau i pabaiga. Dar mandala viena kita nupiesiu, pasisejau keleta prieskoniu ant palanges, sudygo daigeliai, taip smagu. Niekada nebuvau nieko sejusi, tai bijojau, kad nesudygs:)
Dabar noriu kuo greiciau atgauti jegas, pirksim su draugu dviratukus, sportuosim:). Dar norisi prie juros... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kvakum, kvakum smile.gif
Pirmiausia Robyytei dideeli sveikinimai pabaigus kursą 4u.gif ir kuo greičiau atgauti jėgas smile.gif

QUOTE(carvel @ 2011 05 10, 11:02)
Na o as siandien vaziuoju tartis del kruteles rekonstravimo operacijos,vakar skaiteme su dukra knygele apie visa ta reikala ir dziugina ir baugina,net nezinau koki varianta pasirinkti,galvoju prasyti gydytojos patarimo,kas butu geriausia .

Man rekonstrukcinę darė iškart per tą pačią operaciją, atstatė pilvo raumeniu, nenorėjau implanto. Dabar jau svarstyčiau, ar verta, labai jau daug nepatogumų.
O ką tau užsienio gydytojai siūlo, gal jau kas naujesnio yra?

Darbe pas mane mirtinai šalta, lauke karšta, nu nesąmonė. Apsikasus šiandien buvau įsakymais ir grafikais dėl atostogų, sušalau, reiks kraustytis su visu kompu kur kieman.
Patricija, mano įstaigos teritorija apsodinta alyvomis, jau skleidžiasi, o jau kai sužydi visos, būna vau bigsmile.gif
Atsakyti