Galiu kiek ramiau atsikvėpti.Procedūros baigtos,markeris 7,2, norma 35.Kažkaip
reikia atsigauti.Žadu nuo ryt dienos, pagal įrašą pradėti jogos pirmapradžio pratimus.Kaip atgaivinti rankų pirštus ir kojų padus po pirštais? Blogiausia , kad negaliu megzti , siuvant irgi pirštai skauda, lyg skruzdėlyne palaikyti.Dar galiu piešti.Anūko kambariui antrą paveikslą turiu padaryti, tai du paveikslai, bet tema ta pati.Aišku kopijuoju.
Vakar buvau "Gintarinės poros" tarptautiniame konkurse.Dukros firma , kaip rėmėjai gavo kvietimus.Žiūrovų buvo labai mažai.Lyginti su 'Šok su manimi", net mano akiai lygis nepalyginamas.Bet atrinkti geriausią -jokių šansų.Pradžioje -ketvirtfinalis, išleidžia 10 porų,kurios šoka gal 5 minutes.Kol apžiūriu 2 poras , šokis baigiasi.Aišku gražus bendras vaizdas.Jauni gražūs žmonės, o suknelės...

Mano šuo Rokis-rotveileris galvojau, kad tuoj nugaiš, bet jau savaitę gyvena.Pradžioje toks liūdnas vaizdas buvo, kad ašarą nubraukiau.Vunderkindas šuo, gaila, kad netreniruotas, bet dabar 12 -ka metų.
Dalinis paralyžius.Dabar žvalėja,leidžiam vaistus, bet sunkiai juda.Siūlė suleisti migdomuosius, bet gaila, nors gaila ir kai taip serga.Akys liūdnos , liūdnos

Kažkur dingo 20 žadėtų šilumos laipsnių.Vyras pakuria kas antrą dieną, bet ir tai vėsu.Užjaučiu Patriciją po kaldra.
Knygą perskaičiau greituoju būdu, tai ko niekur nesu skaičiusi, bet naujokėms tikrai reikia mesti visus darbus ir paskaityti.Ir dar visoms bitutėms darbininkėms reikia rasti laiko sau, nusiraminimui, poilsiui.
O maitintis avurjediškai super didelė prabanga.Vakar prisipirkau riešutų, džiovintų vaisių ir šekis padidėjo 50 Lt, o tų gardumynų irgi tik po truputi.
Taigi atrodo paprastos rekomendacijos kasdienai, o mūsų pensijoms smūgis žemiau juostos .
Šiandien visas teflonines keptuves metu į metalo laužą.Susibraižo, nors saugau, o dar prisiskaičiau apie jų koncerogiškumą.Taigi įtikinau ir vyrą ir vakar "Metalo ažiuje ", nusipirkau už 120 Lt , dengtą titanu, tik su ja reikės riebalų.Ir tarp kitko grįžau prie taukų, pasiskaičiusi apie aliejus.
Jau per daug aš čia prirašiau.
Iki