QUOTE(ifauru @ 2011 06 29, 01:40)
Sėkmės visoms - su šeima jau šiandien važiuojam savaitėlei prie jūros.....
Na, ir tau su šeima sėkmės ir gerų akimirkų. Pailsėkit.
QUOTE(sume @ 2011 06 29, 17:23)
Žinau tik, kad pažįstamai jau metai praėjo nuo tų vaistų, o rankos dar taip ir neatsigavo normaliai
matyt vaistai linkę ten daugiau kauptis galūnėse
Mano mamytei buvo beveik metų tarpas be chemijų - tai taip pat beveik neatsileido piršteliai. Tiek geriau buvo, kad sakėsi, kad kartais jau nebepastebi, kad kojų padai jautrūs (gal tiesiog priprato
) , o rankų pirštelius šiek tiek atleido, bet vis tiek tapo negrabūs , o kartais vis tirpdavo. Per chemijas taip pat nenulaikydavo kartais valgymo įrankio , nes nejausdavo pirštelių...
Labukas,
Mergaitėms
Gal kas ką nors žinote apie
Patriciją ????
Aš jums paporinsiu, kad savo būryje turime nuostabų pelkių moną
, bet yra ir sodo monas - pirštais nerodysim
, nes tai aš -
Pavasarį vėlyvą pasėjau tokį daugiametį gėlynėlį, kuris turi augti pažeme, plėstis ir taip vainikuoti mano gėlių darželį palei kiemo įvažiavimą. Sėkliukės nedygo. Po mėnesiuko man pradėjo dygti kitose vietose kažkokie augaliukai. Tai va, pamaniau - vėjas išnešiojo po visa darželį sėkleles. Tai aš jau antra savaitė palaukiu, kol truputi padidės - ir pasodinu į eilutę, kitą kartą vėl pamatau kokį praaugusį ir vėl pasodinu. Galvoju, taip visą pakraštėlį susirinksiu (jau beveik ir baigiu). Laistau, puoselėju ir myliu. Taip džiaugiuosi, kad net mažiausius daigelius pasodinu ir prigyja - nelepūs, manau...
Kiti jau sutvirtėjo labai ir paaugo, viršūnėlėse matosi žiedynėlis. Žiūriu, žiūriu šiandien ir galvoju - kodėl, tie daigeliai nesiplečia į šonus? Kodėl žiedynėlis baltas , o ne violetinis ar rožinis, kaip rašė?? Kodėl jie tokie tvirti, net mažiausias daigelis??? Ir kur aš juos jau esu mačiusi????
Nagi pasižiūriu į kaimynės apartą pievelę , kur nesudygo žolytė, o balandos ir kitokie auga - taigi ir mano mylimiausių puoselėjamų gėlyčių pilna - jau pusmetrinės...
Tik linguoja ir moja man savo baltais žiedynėliais.
Tai va, jei kam reikės puošnesnių piktžolių auginimo paslapčių ir paslaugų, mielai patalkinsiu, nes patirties jau turiu.
Rytoj rausiu lauk, bet dar per naktį palauksiu, gal klystu...
Šeštadienį į turgų eisiu - gal dar kokių žydinčių kiminų randasi?