Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

QUOTE(sume @ 2011 06 22, 23:00)
sveikos 4u.gif
kaip manot, ar nepakenktų plaštakos, pirštų mankšta? mamai dešinė ranka labai nutirpusi, sunkiai besiseka ką paimti, tai va galvoju tik ar nebūtų blogiau nuo to kaip tik, kad ją papildomai judintų? nes va kairė ranka daug geriau valdosi (o su ja mažiau kažką ir daro) g.gif

Lengva mankstele, darant tinkamus pratimus, labai naudinga. Isjudina limfotaka, stiprina raumenis.

Patricija, zaviuosi Tavo kantrumu,neissekamu optimizmu!!! Mokytis ir mokytis is Taves!!! PAGARBA!!! Stiprybes!!!!!!!!!!!!!

Man tai ziauriai skauda kelio sanari(nusileidzia zemyn). Kadaise turejau trauma. Paskaudedavo daznai, bet tokio stipraus skausmo nebeturejau. Slubuoti pradejau net... Matyt, cia streso pasekmes...
Atsakyti
Romantike, ei, mergyte, neboldink raidžių, geda lotuliukas.gif , juk visos mes tikimės geriausiooo.
Del tavo keiuko tai iš aprašymo manau, kad kažkas negerai su kojytes kelio sąnariu. Sesei vyresnei taip buvo, skausmas i visą koją zemyn ėjo. Pasekmė keio sąnario keitimas gegužės 26 d. Ji su skaudama kojele, bet irgi kazkada turėjo traumą tas keliukas, pravaiksciojo gal penkis metus. Kai ateidavo eilė keitimui, nusikeldavo. Kai galiausiai kojele iskrypo ir be stiprių nuskausminamųjų negalėjo gyventi rizosi keisti sąnarį. Dar dabar ji sanatorijoj. O kai ją prigasdino del mano sveikatos, kad plauciai nebaika, kad galiu " užsilenkti" lotuliukas.gif ji išgrūdo gydytojų priežiūron. Cia sėdžiu prifarsiruota vaistuku per portą. Nežinau, bijau chemijos, brrrr.
unsure.gif
QUOTE(romantikė @ 2011 06 23, 09:57)
Lengva mankstele, darant tinkamus pratimus, labai naudinga. Isjudina limfotaka, stiprina raumenis.

Patricija, zaviuosi Tavo kantrumu,neissekamu optimizmu!!! Mokytis ir mokytis is Taves!!! PAGARBA!!! Stiprybes!!!!!!!!!!!!!

Man tai ziauriai skauda kelio sanari(nusileidzia zemyn). Kadaise turejau trauma. Paskaudedavo daznai, bet tokio stipraus skausmo nebeturejau. Slubuoti pradejau net... Matyt, cia streso pasekmes...

Atsakyti
Labas rytukas, Mergaitės 4u.gif
Gabija 4u.gif , Patricija 4u.gif - laikom kumšteliuis. Viskas bus tik gerai. wub.gif

QUOTE(sume @ 2011 06 23, 00:00)
sveikos 4u.gif
kaip manot, ar nepakenktų plaštakos, pirštų mankšta? mamai dešinė ranka labai nutirpusi, sunkiai besiseka ką paimti, tai va galvoju tik ar nebūtų blogiau nuo to kaip tik, kad ją papildomai judintų? nes va kairė ranka daug geriau valdosi (o su ja mažiau kažką ir daro) g.gif

Jei tinsta plaštakos. Tinka ir kai tirpsta pirštai.
1.Spausti plaštaką į kumštį ir pirštus ištiesti, vėl į kumštį ir t.t.
2.Ištiesti pirštus ir juos praskėsti į šonus, suspausti atgal, vėl į šonus ir t.t.
3.Ištiesti plaštaką. Per riešą - žemyn - tiesiai - aukštyn ir atgal, ir t.t.
4.Ištiesti plaštaką, per riešą sukti į kairę, dešinę ir atgal ir t.t.
5.Suspausti pirštus: suspausti su paspaudimu, truputi užlaikant, pauzė: nykštį su smaližiumi, tada nykštį su didžiuoju, nykštį su bevardžiu ir nykštį su mažuoju... Tą patį padaryti atgal.
6.Galima pakelti rankelę į viršų ir daryti "saulė virė, saulė virė", nuleidus labai lengvai papurtyti.

Mano mamytė dar vartojo Trentalį tirpimui, bet nežinau kiek jis padėjo - reikėjo vartoti ilgai... Taip pat buvau nupirkusi iš vaitinės tokį kamuoliuką - ežiuką. Jį mamytė spaudinėdavo delne. Bet labau jai patiko katinuko žaisliukas, toks guminis nedidelis rutuliukas su minkštais spygliukais, jį tarp pirštų voliodavo, nes buvo mažesnis ir patogiau paimti.

QUOTE(romantikė @ 2011 06 23, 09:57)

Gal tau padėtų tos stebuklingos Levino ar ten kokios kelių juostelės? g.gif Mano giminaitei labai skaudėdavo kojų pirštų kauliukai - einant net turėdavo sustoti ar pritūpti, kol gėla praeidavo. Tai jai viena gydytoja patarė, nakčiai užsidėti mirkytų jūros kopūstų, aprišti plėvele ir dar kojinę užmauti. Lyg tai būdavo apie 12 procedūrų tokių. Bet reikia atsargiai, nes ne visi toleruoja - gal užtenka kitam ir trumpiau palaikyti. Taip pasisavina kažkokias medžiagas , kauliukas tiek kiek jam reikia. Senai tai buvo, todėl tų smulkmenų nepamenu, bet galiu paklausti. Jai padėjo - jau keletą metų nebeskauda. Gal dar tiktų pabandyti, kokį Adelės Karaliųūnaitės tepalą, atstatantį sąnarius ir nuimantį skausmus. Kiti, naudojantys jį giria... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 birželio 2011 - 08:24
Sanario keitimui nera pagrindo, dare MR pries 2 metus kai invaliduma forminausi, nieko labai blogo nerado.
Tiesiog, pastebejau, kad patyrus koki stipresni stresa, prasideda lyg ir koks uzdegimas vidinis, skausmai tampa nepakeliami.
Aciu uz patarimus. Bandysiu pirkt tepala. Kompreso tokio negirdejau. Jeigu galima placiau, buciau dekinga.
Kai rugpjuti eisiu tikrintis, pasakysiu onkologui, gal jau laikas kaulu scintigramai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 23 birželio 2011 - 08:42
Patricija 4u.gif , Gabija 4u.gif - abiem po balionuką... kad tyrimukai nenuviltų, kad neišgąsdintų... Esame kartu, apkabiname ir mylim... user posted image
Atsakyti
Jamam šitą balioną, arunele!
4u.gif bigsmile.gif
Romantike, tai viskas gerai, kad sąnarys sveikas. Bandyk rasu lankeles patarimus!

Buvo daktare, tyrimai kraujo ir slapimo normos ribose. Tik tas manęs netenkino, noriu sužinoti tikslesnius skaiciukus, sake, patikslins. Apie rentgeno nuotraukas nieko nepasake, nepaziurejo , paziures ir tas veliau. Pradzia nebloga, sakiau, kad visa sveika, kai sėdžiu! tongue.gif
Atsakyti
Ačiū patriccija, romantike ir rasų lankele 4u.gif supratau, kad mankštinti ne tik galima, bet ir reikia smile.gif
Atsakyti
Laba ax.gif

sveikinu su Joninėm, su ilgiausia diena.

GABIJA. - Jums dvigubi sveikinimai.
Atnešu raudonos gyvybės lašą.

BŪKIT 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Laba,
vis dar spaudžiam kumščius už Gabiją ir Patricciją smile.gif Patriccija, tai gerai, kad geri tyrimukai smile.gif

Romantike, turiu ir aš po traumos tokią bėdą, man labai padeda žuvų taukai, sugeriu pakuotę ir pusmečiui ramu, man reumatologė patarė. tai ir vyrą taip išgydžiau. Pabandyk smile.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikinu mūsų Janytę - Gabiją. Kad rastum tą paparčio žiedą, kuris pildo norus... wub.gif Ir visas ir visus Janytes, Jonus ir Jonukus , kurie pas mus užsuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 birželio 2011 - 15:43
Ir ir as sveikinu .GABIJA.- Janytę!!!
Stipriai apkabinu ir buciuoju birthday.gif assa.gif yahoo.gif friends.gif alc.gif bis.gif bis.gif bis.gif gathering.gif wub.gif clap.gif wink.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu Gabija blush2.gif
user posted image

Patricija matai ten zybsi spindulelis....tai viltis.....
user posted image

noreciau apsibliaut is bejegiskumo bet turiu tokia DRAUGE wub.gif kuri vercia issisiepti doh.gif
Atsakyti