Buvo lankytoju, tai nutrauke mano rasliavones . Atnese braskiu, tresniu ir salotu. Mmmm skanumelis! Tsi tęsiant mano aprašymus siuometinio gyvenimo , turiu tuos " ūsus", na tokius kur įsikiša į nosį ir galima atsisukus sienoje įmontuotą aparaciuką kvėpuoti deguonį, teikti savo kuneliui malonumą. Šiandieną mane "prifarsiravo" visokių vaistuku is ryto. , pavardinsiu: veraspiron, verapamil, mildronate, eufilina, dexametazona, furosemida. Sesute sake, kad padidėjęs Kalio kiekis, todel reikia papildomai ir furosemid. Dar vežė daryti dubens ir stuburo nuotraukas į rentgena. Tiek žinių is mano padangės. Visoms ko geriausios kloties! Siuo momentu jaučiuosi gerai, rodos tik stok ir bėk iš čia. Bet visa tai apgaulinga, tokia kieta merga jaučiuosi kol sėdžiu vietoje. Anetep?
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 22, 12:11)
Umb, pastebejau, kad Jusu zinutes yra daug zinancio ir nusimanancio zmogaus!
Vos prieš keletą dienų gydytojos diplomą teatsiėmiau, trūksta patirties dar labai, retai teišdrįstu čia prasižioti
Gabija - laikome jau šiandien , ir rytoj tuo labiau laikysim kumštelius. Viskas bus labai gerai.
Patricija - kaip gera skaityti tavo žinutes, kuriose jau vėl vartaliojasi optimistiniai kamuoliukai
umb - sveikinimai diplomo gavimo proga... Lauksime tavo pamąstymų ir pasamprotavimų mūsų aptariamais klausimais ir temutėmis. Juk patirtis ir kalbant eina... Drąsiau.
Patricija - kaip gera skaityti tavo žinutes, kuriose jau vėl vartaliojasi optimistiniai kamuoliukai
umb - sveikinimai diplomo gavimo proga... Lauksime tavo pamąstymų ir pasamprotavimų mūsų aptariamais klausimais ir temutėmis. Juk patirtis ir kalbant eina... Drąsiau.
Rasų lankele, siuo momentu, kaip ir rasiau,man rodos viskas gerai.
Noriu pasakyti kitoms mergaitems, kad nepyktu, kad daug rasau apie save, o kitu tarsi nepastebiu. Taip nera, saipiaus kaip aruneles katineli apvoge. Kaip dziugu del .GABIJOS.laimeto dviračio! Beje, ir aš ryt aikysiu kumstelius bei si vakar maldele sukalbesiu uz mūsų Rašytoją! Kaip sunku dabar carvel tokioje situacijoje, kaip dziugu ifauru del vaikuciu, kaip gaila, kad GREK rankele tinsta...ir del visu, cia rasanciu sirdelej sukirba. Kur dingo musu gražioji NBA???
Romantinė taip ir nutylejo kas nutiko, ar aš praleidau nepaskaicius. Kaip mūsų TIKESIU??? Kaip robyte ir kitos retai berasancios? Dziaugiuos uz Ziba, kad jai viskas gerai uz vandenyno! Visada lauksim jos zinuciu. Taip kaip laukiu Pelkiu Mono linksmu zinuciu, kiek pamenu is Estijos. Kur musu Magam???
Papildyta:
umb, sveikinu , matai kaip užuodziau, kad Tu žinai daug. LAbai prašau visų vardu, turint laisvą minutėlę mums čia parašyti!!! Laukiam protingų žinučių Tavųjų.
Dar toks klausimelis, ar galiu as daug kvepuoti deguonies? Ar nepakenks per daug? Atsisuku ant skaiciuko 2. Kvepavau siandien keturis kartus po pusvalandi.
Noriu pasakyti kitoms mergaitems, kad nepyktu, kad daug rasau apie save, o kitu tarsi nepastebiu. Taip nera, saipiaus kaip aruneles katineli apvoge. Kaip dziugu del .GABIJOS.laimeto dviračio! Beje, ir aš ryt aikysiu kumstelius bei si vakar maldele sukalbesiu uz mūsų Rašytoją! Kaip sunku dabar carvel tokioje situacijoje, kaip dziugu ifauru del vaikuciu, kaip gaila, kad GREK rankele tinsta...ir del visu, cia rasanciu sirdelej sukirba. Kur dingo musu gražioji NBA???
Romantinė taip ir nutylejo kas nutiko, ar aš praleidau nepaskaicius. Kaip mūsų TIKESIU??? Kaip robyte ir kitos retai berasancios? Dziaugiuos uz Ziba, kad jai viskas gerai uz vandenyno! Visada lauksim jos zinuciu. Taip kaip laukiu Pelkiu Mono linksmu zinuciu, kiek pamenu is Estijos. Kur musu Magam???
Papildyta:
umb, sveikinu , matai kaip užuodziau, kad Tu žinai daug. LAbai prašau visų vardu, turint laisvą minutėlę mums čia parašyti!!! Laukiam protingų žinučių Tavųjų.
Dar toks klausimelis, ar galiu as daug kvepuoti deguonies? Ar nepakenks per daug? Atsisuku ant skaiciuko 2. Kvepavau siandien keturis kartus po pusvalandi.
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 22, 19:58)
Na, aš manau, kad jei jaučiamas poreikis, tiek kvėpuoti galima, organizmui nuolatinis deguonies trūkumas nėra į sveikatą. Juk būna situacijų, kuomet pvz. reanimacijoje gulintiems ligoniams deguonis skiriamas kiaurą parą.
Tačiau aš nežinau Jūsų konkrečios situacijos, galbūt yra kažkokių niuansų.
Dekoju, umb, stengsiuos tenkinti organizmo poreikius. Man ir sesute sake, kad kvepuociau, naaudociaus proga. Niuansu ir pati nezinau. Zinau tik tiek, kai klauo plaucius, operuotojo plaucio negirdi dirbancio apacioje jau seniai, o plauciu nuotraukoje jau beveik jis visas "dingęs" nesimato. Tikriausiai del dengiancio ji, kaip ivardijo,neoringo sluoksnio.
QUOTE(umb @ 2011 06 22, 21:57)
Na, aš manau, kad jei jaučiamas poreikis, tiek kvėpuoti galima, organizmui nuolatinis deguonies trūkumas nėra į sveikatą. Juk būna situacijų, kuomet pvz. reanimacijoje gulintiems ligoniams deguonis skiriamas kiaurą parą.
Patriccija, nu duodat, jau tik geriau pasijuto, tai kvailos mintys galvon lenda Niekas čia nepyksta dėl nieko, šiuo metu jum sunkesnės dienelės ir mes susikaupusios laukiam jūsų žinučių, jūs mum rūpit dabar labiau, sutarta?
Umb, kaip faina, labai smagu, kad užsukat pas mus, mum čia labai praverstų jūsų žinios, taisykit mūsų nusikalbėjimus būtinai O čia už diplomą
Turi dukra grįšt iš draugės, nu Rokas išvarys iš proto mane - stovi ant kėdutės ir žiūri pro langą, kur gi ta sesė Kai kasdien, tai mušasi kaip šunys, o porą dienų nesimatė ir jau per daug abiems viens be kito
Ryt ir tėtis jau mūsų grįšta, prisikariavo
Gabija, ryt laikom kumščius
Umb, kaip faina, labai smagu, kad užsukat pas mus, mum čia labai praverstų jūsų žinios, taisykit mūsų nusikalbėjimus būtinai O čia už diplomą
Turi dukra grįšt iš draugės, nu Rokas išvarys iš proto mane - stovi ant kėdutės ir žiūri pro langą, kur gi ta sesė Kai kasdien, tai mušasi kaip šunys, o porą dienų nesimatė ir jau per daug abiems viens be kito
Gabija, ryt laikom kumščius
QUOTE(GREK @ 2011 06 22, 22:42)
Tai labai smagiai leiskit laiką, kai susirinksit visi. Tos susitikimo minutės ir valandos po ilgo nesimatymo yra palaimintos - išgyvenami toookie jausmai, kad net apsakyti sunku...
Esat sekamos .
Ka daryciau siuo momentu be Jusu? GREK, laukia malonios akimirkos, kad daugiau tetis nepaliktų Jūsų ir neitų į karą! Gal pakaks siai dienai ir taip daug prirasinejau. Tiesa, gydytoja taip ir neatejo šiandien, tyrimų atsakymų nesuzinojau. Sesutės delsiau, neklausiau, tikejaus gydytojos pasiklausiu. Tai kaip ir ryt turėčiau kai ką sužinoti apie stuburo rentgeno nuotraukas ir kraujo bei slapimo tyrimus. Labos visoms!
Ka daryciau siuo momentu be Jusu? GREK, laukia malonios akimirkos, kad daugiau tetis nepaliktų Jūsų ir neitų į karą! Gal pakaks siai dienai ir taip daug prirasinejau. Tiesa, gydytoja taip ir neatejo šiandien, tyrimų atsakymų nesuzinojau. Sesutės delsiau, neklausiau, tikejaus gydytojos pasiklausiu. Tai kaip ir ryt turėčiau kai ką sužinoti apie stuburo rentgeno nuotraukas ir kraujo bei slapimo tyrimus. Labos visoms!
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 22, 22:59)
Esat sekamos .
Labanakt, širdele. Gerai pailsėk ir išsimiegok. Jokių niurių minčių....
sveikos
kaip manot, ar nepakenktų plaštakos, pirštų mankšta? mamai dešinė ranka labai nutirpusi, sunkiai besiseka ką paimti, tai va galvoju tik ar nebūtų blogiau nuo to kaip tik, kad ją papildomai judintų? nes va kairė ranka daug geriau valdosi (o su ja mažiau kažką ir daro)
kaip manot, ar nepakenktų plaštakos, pirštų mankšta? mamai dešinė ranka labai nutirpusi, sunkiai besiseka ką paimti, tai va galvoju tik ar nebūtų blogiau nuo to kaip tik, kad ją papildomai judintų? nes va kairė ranka daug geriau valdosi (o su ja mažiau kažką ir daro)
Sume, paimk mamytes rankeles ir švelniai švelniai masažuok, labai gersa jausmas. Man gydytoja patare pleciancius pagerti,tokius kur bado galunes ir veida, liezuvi išgėrus, rodos ksantinolio nikotinatas, bet poveikio nejutau. Chemija baigesi toji, kur veikia galunes man 2009m.lapkricio mėn.,bet lig siol jauciu dešinės rankeles pirsciuku pagalveles nejautrias ir koju pirsciuku pagalveles atrodo kaip negyvos. Sesuo ir dabar kai ateina ir sėdi šalia užsiima masaziuku pirstu kojų.
Kaune lyja lietutis, gydytojos dar nebuvo. Miegojau gerai. Laukiam geru atsakymų kartu su .GABIJA.!!!
Kaune lyja lietutis, gydytojos dar nebuvo. Miegojau gerai. Laukiam geru atsakymų kartu su .GABIJA.!!!
QUOTE(sume @ 2011 06 23, 00:00)
sveikos