Labas, Patriccija, ka veiki? Ar tau anksciau taip buvo, nu atsikosejimas su krauju? Man buvo ligoninej, kai pastate drena, para kosejau, bet kraujo buvo nedaug. Ir buk zmogus, mauk pas daktara

Visai man nepatinka tavo rastai, ir visoms matau nepatinka, rupinames mes
Pas mane viskas neblogai. Nuejau pas savo onko, paciupinejo, auglys yra. Sako dar pacios stipriausios chemo negavot. Sakau - tai duokit

Jauciuosi gerai, todel iki rugpjucio pradzios guleij Vassja

Liepos pabaigoj bus kontole: KT visu organu ir kraujas, kur net markeri ziures. Taigi. Kadangi oficiali med. nurimo ir kolkas duoda atostogas as nulekiau pas neoficialia: patikrino produktus kurie tinka, kurie netinka valgyt, patikrino vaistus, surado kad pvz. befunginas (caga) visai nieko nedaro, ibuprofenas irgi niieko nedaro, tai ir meciau viska i sona. Liepe valyt kolkas zarnyna (1 kart savaitej suru vandenuka, 3 l, ir i toleta, nu cia taip trumpai rasau), paskui ir kepenis. Gert sarmini (su soda) vandeni, nevalgyt mesos ir pieno produktu. Israse vaistu: Cardicepsa (25 euro 4 dienom

o paskui reciau), transfer plius (sita tikriausiai metus ir ilgiau, kiek uzteks pinigu

, nes kaina 63 euro menesiui), dar rado osteoporoze, tai Ca irgi reikia, o dar ir kitokius as leidziuosi (iscador), geriu zirniukus, kad vandens nebutu, geriu miltelius ir visokio velnio. Gydausi po polnoij

Ka dar. Aha. Nubindzinau pas psichologa: pasisnekejau, paverkiau, dabar galvoju, misliju, keiciuosi

Tai pats sunkiausias darbas siuo metu, nelengva pakeist 40 metu uzsispyrusia bjauria bobce
Dirbsim ilgai.
Va kiek visko veikiu. Dar ( kaip as ir itariau) pasake, buvo impulsas is isores, kad butu liga.
Apleidau joga, neturiu laiko visai

, bet labai noriu grizti bent prie kvepavimo pratimu.
Gal kas zinote, kaip tirpdyti druskas koju sanariuose, skauda baisu, vos vaistau. O eile pas ortopeda tik rugseji. Gal zinote patikrintu liaudies budu?

Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D“Angelo)