Labas Patricija
kaip tu jautiesi? Linkiu didelio šuolio
QUOTE(arune @ 2011 06 16, 17:56)
Aš šiandien jau galiu išlyst "iš pogrindžio"... laukiau markerio atsakymo ir tupėjau sau tyliai... mano markeriukas geras (tyliai pasidžiaugsiu)... daugiau tyrimų nedarė, už 3 mėn. darys.
Nusipirkau vis dėlto tą
GESAVIT 50 - gavau daktarės palaiminimą. Bet jau kainelė - dėžutės kaina 417 lt., užteks 2 mėn.
Labas
labai sveikinu pogrindininkę
417 Lt ir tik mėnesiui, paskaitinėjau anotaciją.Niekas nerašo koks turi būti kursas.
Aš geriu žolių antpilą-Savickio receptas, mažą dozę ir vyrui įpiršau.Užsisakiau žoles pas Balvočiūtę, bet du mėnesiai nei ku ku negirdėti.Tiesa šią savaitę dar girdėjau gegutę.Kažkokia nesubrendusi ir pavėlavusi turbūt.
Papildyta:
QUOTE(Laikmė @ 2011 06 16, 18:41)
Gabija, šaunuole tu, pradzioj kai skaiciau, nesupratau, kad cia tu savo keliones su dviraciu aprašai

. O, man gėda , nemoku dviraciu vaziuoti : . Kai buvau maza tevai nenupirko dviracio, augau Vilniuje, tai negi dabar senatvej mokysiuos .
Tiesa, kai mane sildo, pasiklausiau atrodo Gabijos patarimo, įsivaizduoju, kad blogosios ląsteles tik krenta negyvos nuo spinduliu, tik krenta o gerosios laimi,

. Gal vaikiskai galvoju, bet........
Su metais mokintis sunkiau, nes labai skaudu virsti.

Vaikams žemė arti
O galvoti reikia kai tik turi laiko.Sakyk, kad jau dabar , šiandien esi sveika ir stipri.
Daug rašoma apie saviįtaigos naudą internete , yra ir lietuviškos literatūros.Tikrai nepakenks.Aš parsisiunčiau rusiškos savihipnozės.Gera

.
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2011 06 16, 21:36)
Nu labos varlikes
Man kazkokie nekalbadieniai buvo uzplauke...
Gabija,zinai man vienas is geriausiu prisiminimu, kelioneje per vezi yra ka tik pradedanciu prasikalti plaukuciu etapas

,jie man buvo tokie grazus ,gal todel,kad laukimas kazko naujo- gero ,buvo sunkus ir ilgas

.
Rasu lanka ,taip malonu skaityti apie tavo kasdienius rupestelius,apie varle kaciuko dantukuose...
Patricija,ieskok kokio nors daktariuko,negalima taip save kankinti,reikia pasikonsultuot.Siunciu sveikatos glebi
Nu ,o as siandien buvau kompiuterineje tamografijoje,tyre aorta rankoje ,leido kontrasta,tai po tamografijos taip bego is venos kraujas,kar prilaisciau visa skyriu,sesutes klause at negeriu kokiu vaistuku,kad nekreseja kraujas,nu nieko tokio negeriu,ko cia man taip dabar?Liepos pirma dar turesiu susitikima su gydytoja del operacijos,net nebezinau,kuo toliau ,tuo labiau viso sito bijau,darausi tyrimus su tylia mintim,kad be reikalo,kad gal nedarysiuos as tos operacijos....bijau

.
Dar apie savo rotveileryte,auga kaip ant mieliu,visa blizganti,baisiai pasiutusi ir didele buciuokle,nei vienas mano turetas rotikas nebuvo toks meilus.Ki grystu is darbo is kart atbega pasitikti,jei nespeju su ja pasisveikint,tai bruksteli su letena per koja prasydama demesio
Auginu plaukiukus, tepu rusiškais balzamais.Po kambarį vaikštau jau be skarų.O į gatvę prisipirkau skarelių, kurios lengvos trikampės, tai apsuku apie plaukų lankelį ir tada prisispaudžia prie galvos ir neslankioje ir apie apie veidą atrodo ne taip plonai prisispaudusi.
Dėl nekrešėjimo yra krešumo tyrimas, jį privalo padaryti prieš operaciją.Gali cukrų pasitikrinti.Ar negeri asperino?
Aš jau tiek operuota, kad mano nuomonė nepajudinama-jokių papildomų operacijų.
Gal buvo sutapimas, bet po tulžies pūslės operacijos , kuri buvo tikrai lengva ir neonkologinė, jau kitą dieną namo išvažiavau, pradėjo kilti markeris ir rudenį jau teko darytis tikrą operaciją.
Oi kaip noriu rotveilerio.Jei po metų būsiu sveika, tikrai įsigysiu.
Mano miestietė Kitė , kuri prieš mėnesį bijojo išeiti iš kambario ir neėda mėsos,vakar pirmą kartą parsinešė pusgyvį žvirbliuką ir dar žaidė mėtydama.Negalėjau žiūrėti į tokią egzekuciją, damušiau žvirbliuką, kad nebesikankintų.Gyvūnijos pasaulis, ką padarysi.Gerai , kad dar neįsidrąsina eiti pas kaimynus , vieni viščiukų turi.Ot tada tai būtų bėda.